Klantvriendelijk, servicegericht en eerlijk

Klantvriendelijke mensen die service en eerlijkheid op de eerste plaats zetten

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goede service vauto tot koffie en water

Altijd een̈ fijne ervaring.Betrouwbaar,goede service.Echt familiiebedrijf.

vakkundig en goed

Alleen goede ervaringen

Betrouwbaar, vriendeljik, persoonlijk.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd meedenken en proberen goede betaalbare oplossing te vinden

Prettige ontvangst, mooie ruimte. Ook de gratis wasbeurt is service!!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service en vriendelijke medewerkers

Door de prettige ervaringen in de loop van de jaren is Hommel voor mij een vaste waarde.

Vriendelijk geholpen

De auto die we zochten hier gevonden. We zijn erg vriendelijk geholpen.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Top service en altijd een prettige persoonlijke sfeer.

Kom al jaren bij dit bedrijf vanwege de persoonlijke benadering die ik ervaar, en hun vakmanschap zowel van het balie personeel als in de werkplaats.

Goede ervaring

Mooie garage. Zeer prettig geholpen en duidelijke uitleg. Aan te raden

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Alle vertrouwen in betrouwbaarheid, service en klantvriendelijkheid is verdwenen

We hadden onze auto (Hyundai i20) weggebracht voor een kleine beurt & APK. De offerte voor reparatie om de auto weer goedgekeurd te krijgen, was buiten proportioneel hoog (€2800,-). Een second opinion bij een gerenommeerde Bovag-garage leverde een offerte op die € 1600,- lager uitviel dan wat Hommel op de offerte had neergezet. Tevens hebben we bij deze garage ook direct een GRATIS leenauto meegekregen voor tijdens de inspectie EN reparatie. Niet alleen de prijs, maar ook de klantvriendelijkheid verschilde enorm. Allereerst zijn we bij Hommel onder druk gezet om direct te beslissen over de reparatie. Omdat we er toch even over na wilden denken, wilden we de auto mee naar huis nemen. Immers, de APK was nog ruim een maand geldig. Bij Hommel aangekomen, kregen we de auto niet mee omdat het inmiddels 16:30u geweest was. Hommel had de auto zonder dit te melden afgekeurd in het systeem, zo was het verhaal, waardoor we volgens Hommel niet meer verzekerend de weg op zouden gaan. Vanwege de (zeer kleine) kans op een steekproef, waardoor de automonteur in dat geval niet om 17:00u naar huis zou kunnen, konden we de auto nu niet direct meekrijgen. Ook in het weekend was het niet mogelijk om langs te komen. Maandagochtend waren we de eerste, zo werd ons vertelt. Bij het ophalen van de auto werden we geconfronteerd met een rekening van €75,00 vanwege de uitgevoerde APK. Conclusie: We hebben een zeer negatieve ervaring met Hommel, zijn niet netjes (klantvriendelijk) geholpen en hebben alle vertrouwen in kwaliteit, betrouwbaarheid en service verloren.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goed en leuke mensen daar

Vandaag onze nieuwe auto opgehaald heel leuk bedrijf en denken graag met hun klanten mee top

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ben meer dan 30 jaar klant,zegt toch eigenlijk meer dan genoeg!

Altijd vriendelijk,behulpzaam, duidelijk en eerlijk : Garage Hommel verdient een dikke Tien

Fijne garage

Lieve mensen en fijne, goede zorg voor de auto. Ik heb mijn auto er gekocht en hij gaat daar voor onderhoud.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service Zeer klantvriendelijk! Kom er graag nog wel een terug

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Weer netjes geholpen !

Weer netjes geholpen !

Altijd prima !

Goede ervaringen, Fijn en correct personeel, kortom, Goede keuze en zeer fijne garage

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Altijd vriendelijk personeel en goed geholpen.

Heel fijn bedrijf

Wij zijn erg tevreden over de service en de vriendelijke mensen!!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vandaag tegen de middag wou ik de auto pakken.en voorband lek.dus gebeld en ik kon om 15:30 uur komen.band gepropt en klaar.top bedrijf

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Prima geregeld, ook tijdens wachten (koffie en koekjes)

Keuring Apk liep wat uit, door ziekte / onderbezetting. Kan gebeuren maar is binnen de perken gebleven. Kan gebeuren dit is toe te schrijven aan overmacht.

Heel goed

Wordt altijd goed geholpen aan de telefoon Apk keuring en onderhoud ook goed wij zijn al heel lang bij garage Hommel

Vriendelijk en klantgericht

Het was prettig om met Ido het hele traject van aankoop te beleven. Zakelijk, uiterst professioneel maar vooral ook mensgericht. Komen hún afspraken helemaal goed na. Dit bedrijf is een echte aanrader!

Deskundige garage

Garage met deskundige monteurs, vriendelijke mensen en lekkere koffie.

Goede,.snelle en aardige reacties

Zie hierboven

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

ging met een tevreden gevoel naar huis (Na de KOOP).

Zeer goed geholpen. Goede gastvrijheid. Mooi Bedrijf.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.