Onze ervaring is altijd zo ontzettend goed we zijn super tevreden hele goede service.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Breng alleen hier mijn auto naartoe

Na mijn scheiding binnen 2 weken een ander betaalbaar autootje voor me geregeld. Heb met mijn kleine autootje dezelfde service . Ze zijn altijd vriendelijk , luisteren en lossen het voor me op . Rijd alweer 4 jaar probleemloos rond. Krijg dezelfde kwaliteit en service als met een hele nieuwe auto . Mijn auto komt echt alleen maar bij Auto Hommel . Vertrouwd , service en klantvriendelijk .

Spannend

Spannend in de zin dat ze precies de auto hadden staan die ik zocht en voor de juiste prijs.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Top bedrijf

Alles tip top geregeld!!

Absoluut prima service

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd gezellig om daar even langs te gaan geweldig

Leuke mensen met een glimlach

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede en redelijke manier van afhandeling

Een redelijke manier van afhandelen van garantiepunten bij einde garantie in combinatie met een kleine beurt. Even afwachten hoe de afhandeling van corrosie op een velg afloopt maar ook daar wel vertrouwen in. (Toyota corolla TS 2.0 Hybrid 2019 , aangeschaft met 65.000 km bij Auto Hommel in september 2024)

Opvallend goed!

Na een eerdere teleurstellende ervaring gemeld te hebben, is afgelopen ervaring weer echt erg goed. Fijn om te zien dat mijn melding serieus en positief is opgepakt. Communicatie was duidelijk, tijdig en erg vriendelijk. Uitvoering was snel en goed.

Goede service en communicatie

Mijn betrouwbare partner in auto onderhoud.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd perfect geregeld. TOP!!!

Zoals gezegd, altijd alles perfect geregeld. Vriendelijk, behulpzaam. Gewoon prima. Al jaren zeer tevreden!!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Niks op aan te merken. Goed werk verricht

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Nette kundige garage en personeel

Gewoon goed en netjes geholpen bij de aankoop van een Prius 5 uit 2024(plus inruil van Punto uit 2014) met de bekende Brabantse gastvrijheid, waar Zeeuwse garages nog wat van kunnen leren.

Prima geholpen

Verkoper nam mijn wensen mee en is mij tegenmoed gekomen, betreffende mijn budget

• Service N.v.t.

Altijd goed geholpen!

Je wordt altijd goed geholpen, vriendelijk personeel en bij ophalen vd auto na reparatie is ie zelfs nog gewassen ook!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Goede service en bedrijf ziet steeds mooier uit, goede uitstraling.

De service voor de auto is uitstekend. Wachten tot hij klaar is is geen probleem vanwege goede kop koffie en warme uitstraling binnen het gebouw.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goed en professioneel bedrijf die weet wat de klant wil.

Leuke ontvangst door Thijmen Frey. Leuke onderhandelingen wat resulteerde in een overeenkomst die voor beide partijen goed was.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ze staan altijd voor je klaar.

Zie hierboven.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Na 1.5 jaar na de aankoop na pech met de accu vlotte garantie gehad.

Zonder enig gemaar direct ons uit de brand geholpen, hadden het makkelijk kunnen weigeren. Dit soort service zie je nog maar zelden en ook nog flexibel met het ophalen van de auto. Hulde. Het is jammer dat we niet in de regio wonen anders zouden wij zeker Auto Hommel als onze vaste dealer nemen.

Altijd goed.

Altijd goede sevice.

Geweldige service

Goede service, je wordt op de hoogte gehouden als er dingen noodzakelijk zijn. Klantvriendelijkheid is vanzelfsprekend.

goed geholpen

zonder afspraak

geweldig.

de service is zeer goed.

Fantastisch in een woord

Heel snel en fijn geholpen door Marcel

Friendy staff

Overall a super experience. These guys know what good service is Gr Shane

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.