Prettige communicatie, prima service, compleet aanbod.

Professionele, persoonlijke en klantvriendelijke ervaring.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Klantvriendelijk bedrijf met aandacht voor de klant

Een bijzonder klantvriende9lijk bedrijf waar aandacht aan de klant wordt gegeven, deskundigheid voor in mijn geval van de afdeling verkoop. Was op aanraden van vrienden er naar toe gegaan, zal ook zeker aan andere aanbevelen om hier bij aanschaf van een auto langs te gaan.

Vriendelijk, servicegericht

Mijn eerste ervaring met Auto Hommel is zeer positief. Goed geholpen door Randy. Hij was zeer vriendelijk en de communicatie was duidelijk en goed. Hier dus auto ingeruild voor een (bijna) nieuwe.

Goede service en vriendelijk

Zeer goed geholpen altiid

Er goed bedrijf en goed personeel ben goed geholpen door peter

Goede service!

Gisteren m'n auto voor een grote beurt, apk en bandenwissel naar Hommel gebracht. Ik kon vlot een afspraak inplannen, werd vriendelijk geholpen en tijdig geïnformeerd over de kosten. Prima service dus!

Goede ontvangst en info.

Tevreden over de manier van werken als je binnenkomt om auto's te bekijken. Genoeg informatie , vriendelijke ontvangst.

Geweldige persoonlijke service!

Kom al jaren bij dit bedrijf, en wordt altijd snel en zeer klantvriendelijk geholpen.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Zeer goede service en kennis

Goed en eerlijk bedrijf.

Best bedrijf , de auto word goed onderhouden , word aan gedaan wat nodig is. Factuur is duidelijk en word toegelicht.

Kundig, vriendelijk en snel

Kundig, vriendelijk en snel zijn woorden die Auto Hommel typeren. Kom er al heel lang voor het aankopen vam een auto en/of onderhoud en dat blijf ik doen.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service en goed vakwerk

Deskundig, bekwaam en vriendelijk personeel

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Fijn en netjes te woord gestaan

Zeker een aanrader. Ik werd snel en goed geholpen en daarbij was de communicatie ook erg goed.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Bij het binnenkomst wordt je al vriendelijk ontvangen.

Heb het idee dat er een goede organisatie achter het geheel staat.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima ervaring; helder; duidelijk en servicegericht

Voor het eerst zaken gedaan met Auto Hommel. We zijn prima geholpen door Peter. Fijne korte lijnen en zonder poespas behandeld. Maar bovendien hebben een goede auto kunnen kopen.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Service en reparatie prima gedaan en vriendelijk geholpen

Er zijn 4 nieuwe banden om gegaan. alles prima volgens afspraak. de week ervoor ook lampje gewisseld terwijl ik er even op wachtte. Fijn!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel

Ik belde dat mijn auto niet meer gerepareerd kon worden. Er werd meteen meegedacht. Dag later een proefrit en 2 dagen later kon ik hem onverwacht eerder meenemen omdat hij al klaar was. Topservice!

Prettig

Goed geholpen en rekening gehouden met onze knelpunten

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Zeer vriendelijk personeel en goede service!

Een jaar geleden hier een occasion gekocht. Tot grote tevredenheid. Onlangs teruggekeerd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Kreeg een leenauto tot mijn beschikking en na afloop stond mijn auto netjes gewassen klaar! Wat een service! Top!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service en fijne communicatie

Uitermate tevreden

Randy is een goede verkoper. Hij weet mensen op hun gemak te stellen, heeft belangstelling voor ze en heeft een fijn invoelingsvermogen wat betreft onderwerpen van gesprek die aansluiten bij de klant. Hij heeft een groot inlevingsvermogen wat betreft angsten van de klant en weet die respectvol te hanteren. Hij kan goed omgaan met onverwachte gespreksveranderingen en vragen. Erg flexibel dus. Ik denk dat Randy de juiste man op de juiste plaats is. Wil je technische info dan heeft hij dat, wil je meer sociaal dan kan dat ook. Een mooi open en eerlijk mens die hart heeft voor zijn werk en daarnaast een stralende persoonlijkheid. Als hij mijn werknemer was zou ik hem op een voetstuk plaatsen en nooit meer kwijt willen.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Service is prima!

Auto moest een onderhoudsbeurt. Leenauto was geregeld. Werd netjes gebeld omdat er bijzonderheden waren geconstateerd en wat de kosten daarvan zijn. Geen verrassingen dus. Ik werd erop geattendeerd dat mijn pech-onderwegpas was verlopen. Was ik niet van op de hoogte. Alles netjes afgehandeld

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Op tijd ,vlot gewerkt met vakmanschap.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ruime keuze en goed advies door een vriendelijke verkoper!

Zeer ruime keuze. Goede teruggave prijs voor de inruilauto. Zeer vriendelijke verkoper.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Prettige verkoper en mooie auto's

Ben zeer goed en prettig geholpen door de verkoper. Zij hebben mooi auto's staan en ook de inruil waarde van de eigen auto is goed.

• Service N.v.t.

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.