Nog steeds alles naar volle tevredenheid.

Als vaste klant, nog steeds zeer tevreden over de verrichte onderhoudsbeurten. En een prettig contact met de werkplaats.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijke mensen en wordt goed geholpen

Prima goed geholpen

Prima geregeld

Zijn zeer positief te noemen.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Correcte snelle en gastvrije omgang met ons.

vriendelijk en correct.

Professioneel en netjes

Ik heb een keurige BMW gekocht na het maken van een afspraak. Correct en beleefd te woord gestaan. Dit bedrijf heef een grote keuze aan voornamelijk BMW en Mercedes die er allemaal tip top uitzien. Ik kan Douwe de Beer aanbevelen, het was een rit van 250 km waard.

Zeer prettige ervaring!

Vriendelijk en professioneel geholpen vanaf het eerste moment. Erg tevreden over de service. Bedankt Kees en Henk!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Prettig en vertrouwd.

Wordt altijd goed geholpen fijne sfeer. En het geluid van de sl 55 was geweldig.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Onze auto is gehaald en gebracht. Er moest een APK en een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. Er is goed overleg geweest over de uit te voeren werkzaamheden die uit de keuring naar voren kwamen. Wij zij heel tevreden. De auto rijdt weer geweldig.

De perfecte garage

Al jaren bekend met Douwe de beer en de Beer Automotive Uiterst vriendelijk en prettige garage jaren geleden mijn eerste BMW gekocht daar super goede auto gebleken want deze rijdt nog steeds rond 👍🏻 420.000 km inmiddels Kortom aanrader !!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Klant gericht deskundig en voor zeer net uurtarief mijn auto laten repareren! Vakbekwame technici ga zo door!

Gewoonweg top

Altijd zeer klantvriendelijk en vlot geholpen.

Accuraat zorgvuldig en snel

Was onlangs bij Douwe de Beer in Dronten Ivm een kapotte accu, werd gelijk geholpen en de medewerkers waren vakkundig en duidelijk. Wist gelijk waar ik aan toe was, heb mijn Q5 tegenwoordig bij Douwe in onderhoud.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

zelfs vanuit Frankrijk ,waar ik op vakantie was, werd ik geholpen

Ik reed terug van mijn vakantie adres in Frankrijk en er ging een storingslampje branden. Op zaterdag gebeld en de verkoper gaf aan dat hij de monteur zou bellen (in zijn vrije tijd) en mij dan zou terugbellen. Na 5 minuten werd ik teruggebeld met de info dat ik met deze storingsmelding door kon rijden wat mij een gerust gevoel gaf. In een woord fantastische service

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Hartstikke goed

Goed behandeld lekkere koffie

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Je wordt er vriendelijk en goed geholpen.

Zoals hierboven staat

Goeie en snelle service

Keurig en persoonlijk

Erg netjes en verzorgd ingericht

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Het is dat ik niet eerder bekend was met bedrijf Douwe de Beer. Anders had ik hier zeker mijn eerdere auto's gekocht. Ben geweldig geholpen, zeer goede en vriendelijke verkoop adviseur en Hr de Beer persoonlijk zeer vriendelijk en goede service.

Klantbeleving met een STER

Wij voelden ons vanaf het eerste moment echt klant, er is goed naar ons geluisterd en alle ruimte in tijd en aandacht. Verder hebben wij de ongedwongen, bijna huiselijke sfeer zeer gewaardeerd.

Keurige en kundige vakmensen

Goede en snelle service

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ontzettend goed en fijn bedrijf: Top

Tweede auto bij dit bedrijf gekocht via Henk Noevers en in wat mindere mate ook beetje mede via Douwe de Beer zelf. Heel correct in aandacht naar de klant, zeer oplossingsgericht (dat geldt zeker ook mede voor de werknemers werkplaats!!)Hier voel je je echt nog KLANT ongeacht welke auto je uiteindelijk koopt. Na eerder altijd MB te hebben gereden, nu toch een BMW 5-serie Xd diesel. Wij zijn er zeer content mee! Duidelijke info/afspraken, geen verassingen. Kortom: super correct bedrijf.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Snel, deskundig en vriendelijk geholpen terwijl ik nog geen klant was!

Na mijn reparatie melding werd e.e.a. adequaat opgepakt met een snelle diagnose en kostenraming enige uren later. Omdat ik nog geen klant was werden er wel een aantal eisen gesteld qua legitimatie etc. Ging wel een beetje ver vond ik en omdat ik nog geen klant was moest ik direct afrekenen bij het ophalen. Dus maar cash afgerekend. Voor de rest deskundig en vriendelijk geholpen en tijdens het hele traject werd ik goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Kom zeker terug indien er weer problemen ontstaan. Complimenten aan Kees die zelfs ‘s avonds een update gaf.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Zeer prettige ervaring

Vriendelijke mensen, met veel verstand van auto's, die zeer klantvriendelijk zijn en lekkere koffie serveren. Dit bedrijf is een aanrader.

• Service N.v.t.

Geweldig!!!

Auto gekocht bij Douwe de Beer..geweldige service nemen alle tijd om alles uit te leggen!! Auto is precies zoals verwacht, fantastisch!! Bedankt Douwe!!

De Giessen 1

8253 PR Dronten

0321-320202

Over Autocentrum Douwe de Beer

Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.