Zeer vriendelijk contact & snelle en professionele service. Prijzen zijn heel competitief, maar dit gaat niet ten koste van klantvriendelijkheid en/of aflever condities. Hier kan menig merken-dealer nog een voorbeeld aan nemen. Leuk detail; bij aankoop nieuwe auto een presentje ontvangen wat een goed doel steunt (kika). Mooi toch. Ik kom hier zeker terug.
Tijd voor ons genomen in de showroom, al mijn extra wensen zijn op de nieuwe auto geplaatst.
Prettige ontvangst, goede uitleg en goede instructies en duidelijke prijs onderhandeling
Voor ons gezin een grote auto nodig. Op het moment geen 7 zitters in de voorraad van Douwe de Beer. Daarom gevraagt er een voor ons te zoeken. Top gelukt hele mooie VW Sharan op de dam staan nu. Douwe hartelijk bedankt.
prima service.
Een bedrijf dat ook goed overlegd met de klant en vaak contact zoekt voor oplossing
Goede service, kennis van zaken, deskundig, betrouwbaar
Goede service, vriendelijk
Vriendelijk, behulpzaam en werkplaats/showroom personeel denken met je mee.
xxx
We hebben een goede indruk gekregen met het kopen van de auto van jullie Bedrijf!
Ik werd netjes geholpen en wat er was afgesproken werd na gekomen.
Goede service en eerlijk advies, prijstechnisch en goede kwaliteit auto’s
Wij zijn goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto.
Alles optijd volgens afspraak dus prima
Er wordt niet opdringerig gedaan en er wordt naar je wensen geluisterd. De prijzen zijn zeer scherp!
Zoals altijd
Prettige service. Goed werk geleverd.
goede tussentijdse terugkoppeling over status onderhoud en advies voor aanvullende wzh.
Ben vriendelijk geholpen en er werd de tijd genomen om e.e.a. uit te leggen. Tevreden klant die een Peugeot koopt bij een dealer/garage die zich met name richt op Mercedes, BMW en Audi.
Goed geholpen en goede prijs voor kwaliteit gekregen!
Wat een geweldige service en expertise alsmede luisterend oor in de werkplaats bij de herkeuring van het autoalarm.
prima geregeld
Zeer klantvriendelijk en duidelijk In communicatie
Ontvangen alsof je familie bent. Heerlijke gezellige mensen
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.