Persoonlijke aandacht en snel reageren op vragen.
Dit is de tweede keer dat ik een auto heb gekocht bij Autocentrum Douwe de Beer. Naast dat het personeel (van zowel de werkplaats als de showroom) erg vriendelijk is, is ook het advies afgestemd op de veranderende wens van de klant. Kortom het is altijd een feestje om o.a. met Douwe en Henk contact te hebben!
Doen wat ze beloven. Altijd vriendelijk
Wekt vertrouwen.
Winterbanden wissel
perfect
Fijne bediening en goed overleg.
Top Bedrijf Vriendelijke mensen & leveren auto's zoals omschreven
BMW 5 gekocht. Goede service en vertrouwd gevoel. Auto werd zelfs thuisbezorgd.
Ik heb laatst mijn e klasse estate bij de BEER gekocht, hele afhandeling liep vlekkeloos werd humaan behandeld inplaats van geld kassa enigste nadeel was echter dat ik twee keer op en neer moest, een keer bezichtigen en de tweede keer afhalen vd aouto,tja ik woon op afstand MAAR t'was het moeite waard.
Voor iemand die voor het eerst een auto heeft aangeschaft, moet ik zeggen dat ik het heel fijn vond. Ik kreeg alles uitgelegd en de sfeer was ook erg prettig. Ik zou iedereen kunnen aanraden om hier een auto aan te schaffen.
Ze denken altijd met je mee. Ze geven altijd goede adviezen.
nvt
zeer goed, betrouwbaar en absolute aanrader !
wordt altijd goed geholpen aardige mensen
Leuke omgang en ze leveren gewoon goed werk
Positief
Voor het eerst bij dit bedrijf een gebruikte mercedes B klasse gekocht. Tot nu toe goed bevallen. Wat stuk ging in de garantie tijd is keurig opgelost. Bedrijf komt zijn afspraken na.
Door de aanschaf van een wat gecompliceerde auto ben ik hier terecht gekomen. Gebleken is dat mijn vorige garagist storingen aan deze auto niet doelgericht kon oplossen. Het werkplaatsteam van de Beer echter lijkt hun handen er niet voor om te draaien: Telkens een accurate diagnose en een doelgerichte oplossing.
vakkundig, professioneel en klantvriendelijk bedrijf!! eerlijk advies, info en reële prijzen! En, ze denken goed met klant mee, zowel verkoop maar ook zeker technische medewerkers!!
Zelfden heb ik zo een positieve ervaring meegemaakt. Snelle en correcte opvolging. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zeer klantvriendelijk.
Zie boven
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.