Goed bedrijf, vragen worden netjes en snel beantwoord. Goed geholpen door Henk
Ben goed geholpen door het bedrijf. Daarnaast vond ik het super dat de auto eerder afgeleverd kon worden dan de afgesproken datum.
snelle afspraak en alles conform afspraak
Onze ervaring is tot nu toe erg goed.
ik vind het vriendelijke en behulpzame mensen en een goede service
Fijne garage/werkplaats met kennis van zaken.
Afspraak gemaakt, keurig op juiste datum en tijd nagekomen. Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd.
Goede service en snel geholpen.
Zeer prettige info. Meedenkend en vriendelijk.
Goed.
vriendelijk personeel op een na
gezellige mensen vooral henk en kees
Vriendelijk, professioneel en duidelijk zaken doen. Douwe de Beer (Henk) is een echte aanrader!
prettig en correct
goed, no-nonsens aanpak
Mijn eerste ervaring is prima bevallen omdat de "persoonlijke aandacht en laagdrempelige sfeer" inderdaad aanwezig is.
ondanks drukte ruimte gevonden motor van onze camper te repareren, prettige communicatie.
Uitgebreide beurt, probleem opgelost en ook enkele preventieve maatregelen genomen. Update. Auto werd 's morgens opgehaald en 's avonds netjes terug gebracht. Kost even wat, maar daar krijg je ook veel voor terug. Nette communicatie. Fijn bedrijf om je auto bij in onderhoud te hebben.
Komt afspraken na maar ik vind een olieverversing duur.
Fijn bedrijf, goede service
Overleg en behandeling waren weer naar wens.
We haden voor 3 juni een afspraak gemaakt voor onze auto . Deze is naar tevredenheid gemaakt en met telefonisch contact met ons voor de vervangende onderdelen besproken zijn tevreden de werkplaats monteurs
Correct netjes vriendelijk.
3 mei 2021 bezoek showroom en proefrit in BMW218i. Afspraak gemaakt over: rubber mat bagageruimte, trekhaak, 4 All Wheater banden en eind volgende week (14 mei) afleveren. 4 mei telefonische bevestiging aankoop. Zou gebeld worden als auto klaar stond. 14 mei zelf gebeld of auto klaar was. Dit was niet het geval. Aflevering 21 mei. 21 mei auto opgehaald. Géén rubber mat, géén witte kentekenplaat, tank kwart vol.
Goede service, vakbekwame medewerkers, prettige sfeer.
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.