Gebeld, gaan kijken en gekocht, binnen 1 week geleverd
Ze weten waar ze het over hebben en zijn duidelijk in de comminucatie naar de klant.
De service is gewoonweg top. Ik heb een Mercedes gekocht bij Douwe de beer. Meneer is een hele aardige man die u graag helpt als u verandering wilt of wat wilt veranderen aan het pakket dan denken ze bij Douwe de beer graag met u mee. Ik zal in de toekomst ook nergens anders meer een auto aanschaffen behalve bij Douwe de beer!!
Alles weer netjes afgehandeld!
goede service
Goed geholpen en afspraak ia afspraak Uitstekend!
Deskundigen en vriendelijk
Auto moest vlot gerepareerd worden. Dit gebeurde nog sneller dan gehoopt. Top!
Een renault clio station gekocht (2018). Auto werd thuis afgeleverd en de inruilauto werd gelijk (voor een nette prijs) meegenomen. Prima service.
Slecht komen voor een auto kijken uit emmen wonsdag, maar stond bij de poetser kan gebeuren zou vrijdag klaar zijn afgesproken voor zaterdag gemaakt. En beld vrijdagavond dat de auto verkocht was had gezecht serieus interesse te hebben zeer slecht van die man. Ga daar nooit meer kijken
Betaalbare vakkundig en snelle service
Service en te hulp staan doen ze goed. Nette verkopers welke met je mee denken. Toen we ontdekte dat een aantal opties ontbraken terwijl dit wel in de tekst stond, heeft Douwe dit netjes opgelost en zijn we tevreden weg gereden in onze nieuwe auto. Dank!
Prima geholpen, aardig personeel
Super ervaring als nieuwe klant.
altijd tijd voor je en altijd correct
De service afdeling wordt geleid door Kees die uitblinkt doorklantvriendelijkheid en deskundig inzicht.
Ik heb een mooie Mini Countryman gekocht bij Henk. Toen ik binnenkwam lopen was het juist lunchtijd en voor ik het wist zat ik tafel mee te eten met broodjes kroket. Daarna samen de wagen bekeken en mijn wagen ter inruil beoordeeld. We waren er al snel uit. Ik kreeg een eerlijk en realistisch bod op mijn wagen en er werd niet moeilijk gedaan over nieuwe banden en andere kleine dingetjes die ik graag geregeld zag op de Mini. We hebben gisteren de Mini opgehaald en zijn doorgereden naar Texel voor een lang weekend weg. Hij rijdt fantastisch en we zijn ook bij aflevering opnieuw verrast door de aandacht en service. De Mini stond prachtig gepoetst klaar en alles klopte met de gemaakte afspraken. Vaak zijn het e kleine details waarop je wel of niet terug komt bij een autobedrijf. Douwe de Beer zit niet bij ons om de hoek, want we wonen 140 km verderop maar voor een volgende auto gaan we over een jaar of twee éérst in Dronten kijken. Dik tevreden. Dik compliment.
Ik heb geen klachten.
Goed geholpen, goede uitleg gewoon goed
Prettige ontvangst en betrouwbaar.
Fijne behandeling bij zowel de aankoop als bij de aflevering. Komen afspraken goed na. Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Vanaf de telefonische afspraak tot en met de aflevering zijn wij zeer klantvriendelijk geholpen. Kleinigheden en vragen worden ook naderhand goed ontvangen en opgelost. Wij zijn uitermate tevreden, en natuurlijk ook met de aankoop.
eerste kennismaking is goed
Werkplaats , personeel vakkundig en vriendelijk
zoals boven aangegeven, ze zijn gewoon heel klantvriendelijk
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.