Het contact is altijd heel correct en behulpzaam. Er wordt meegedacht met het tijdelijke vervoer e.d. Ik schrok wel een beetje van de kosten, maar dat zal bij een andere garage niet anders zijn.
Afspraken nakomen. Tijd nemen voor verkoopgesprek en meedenken met je als klant.
Hygiëne hoog in het vaandel, altijd goed.
Van begin tot eind zijn wij netjes geholpen! Bij het ophalen van onze auto stond deze er prachtig bij!
Zie boven.
Goed en eerlijk bedrijf. Hartelijk en vriendelijk ontvangst .
geeft een vertrouwd gevoel prima auto,s En met name henk heeft een goed verhaal leuk om zaken mee te doen
Prettig om vooraf te weten wat de kosten zullen zijn voor onderhoud en reparatie. Ook een afspraak maken was snel geregeld. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.
Het contact was prettig en bij een probleem na de levering is er een goede oplossing geboden en het probleem adequaat verholpen
prettig en fijn
Klant staat voorop
Vriendelijk, auto kon ik weer snel ophalen.
Contacten waren plezierig en de afspraken werden nagekomen
Goed en net bedrijf kom hier zeker terug. Mooie auto’s voor een nette prijs
Alles was prima geregeld.
Mercedes cabriolet gekocht. Eerste indruk was goed.Aardige verkoper. goede ervaringen.
Klantvriendelijk en veel keuze jonge auto's
Op een fijne manier geholpen door Henk. Goede service, op een perfecte manier rekening gehouden met onze wensen. We zijn blij met onze nieuwe Fiat 500e!
Als ik op zoek ging naar een speciale auto, wilden Douwe deze wel zoeken voor me. Dat kwam er niet van gezien ik zelf er een gevonden had. Die hebben zei voor mij bekeken en ingekocht. Alles werd gewoon geregeld. Op die manier de auto toch lokaal kunnen aanschaffen. prima service.
Telefonisch prima te woord gestaan. Mijn afspraak kon (voor mij) tijdig genoeg worden ingepland. Vóóraf werd transparant gemeld wat sowieso noodzakelijk onderhoud was (incl. ruw kostenplaatje). Een factuur 'later' kunnen voldoen via iDeal voelt goed. Puike vertrouwenskwestie, goud gewoon. Mij zien jullie in de toekomst weer!
er wordt echt de tijd voor alles genomen zoals uitleg
Snel en vakkundig geholpen
Onderhoud aan de auto is succesvol gegaan. Met dank aan de monteurs van Douwe de Beer.
Zoals vanouds. Ik zou geen ander bedrijf kunnen noemen die zich beter presenteert en deze service evenaart. Ik reis vanaf Sneek naar Dronten om bij De Beer mijn auto(zaken) te regelen.
Altijd is de service helemaal top
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.