Heb een prachtige E klasse van hun ontvangen service klantvriendelijkheid 100% goed
Ik heb wat meegedacht en heb de auto een dag eerder voor de onderhoudsbeurt gebracht.
Gewoon goed zoals het moet zijn
Prima uitgevoerde servicebeurt. Correcte communicatie
Dit is alweer tweede auto die ik koop bij Douwe de Beer naar zeer tevredenheid. Net zoals de vorige keer werden wij uitstekend geholpen door Henk. Uitstekende aftersales (instructies over de auto etc.) gedaan bij Rick en Douwe de catering die je aanbod werd ook zeer gewaardeerd.
Heel positief.
Ik ben heel tevreden hoe ik door jullie ben geholpen.
Wij hebben al meerdere auto's bij Douwe de Beer gekocht en zijn altijd naar alle tevredenheid geholpen.
Alles top geregeld
Bovenstaande genoeg
Vriendelijk ontvangen, nette garage en een kopje koffie bij binnenkomst ☕️ Duidelijke afspraken goed nagekomen. Zeer tevreden met onze Audi A3.
Goed geholpen door Douwe.
Zeer goede service en snel prima
Goede kennis van zaken en het personeel is erg vriendelijk
We kwamen om een auto te bekijken en er een test rit mee te maken. We zijn erg goed geholpen eerlijk en transparant laagdrempelig
Prettig contact en goede service Betrouwbaar en deskundig
prima onderhoud
Persoonlijk contact en aansluitend bij onze wensen. Uitstekend geholpen en we zijn zeer blij met de aanschaf van de auto
Vriendelijk en deskundig geholpen in een gemoedelijke sfeer
Garantie reparatie uitgevoerd namens een ander bedrijf (Goes Zeeland)
Super!!!
prettig gesprek gaat niet meteen over een autu ook belangrijk interessse in de klant.
Ik kom door file een half uur vóór sluitingstijd, maar toch kon ik me tijd nemen. Super auto proefgereden en op dezelfde dag meegenomen, 45 min na sluitingstijd!!!!
Goed nauwkeurig en professioneel
Duidelijkheid met afspraken maken. Netjes geholpen ook met vragen. En echt een gemoedelijke sfeer. En ondanks dat het druk was toch de tijd nemen tussen ons en ook hun andere klanten. Kortom mijn complimenten
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.