goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds kort in het bezit van een auto die bij dit bedrijf gekocht is. Tot nu toe een erg prettige ervaring. Professioneel bedrijf en een klantvriendelijke benadering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf dit is de eerste keer dat ik een auto aanschaf bij douwe de beer, maar weet al uit het verleden hoe douwe werkt en is, ik vind het een vertrouwt adres, kundig en correct. als er iets met je auto is komt dat altijd goed, goede service en betrouwbaar.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf met een klant- en service gerichte instelling.\r\nAl vrij snel na binnenkomst was er een goede klik.\r\nHoewel we voor een auto uit een lager segment kwamen, ontvingen we de juiste persoonlijke aandacht en voelde we ons klant. Echt fijn.\r\n \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Samen met mijn zoon even rond gekeken. Vriendelijke benadering en erg behulpzaam. Direct een proefrit kunnen maken. Later terug gekomen met echtgenote en op een bijzonder prettige manier de auto gekocht. Nette aflevering.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer mooie Mercedes C 220 CDI gekocht,waarin een alrm is gebouwd.\r\nDoor een fout in het alrm ging bij nacht en ontij af.\r\nDouwe de Beer B.V. heeft er alles aangedaan en het prbleem gratis opgelost.\r\nIk was altijd welkom en men heeft mij correct geholpen.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een bezoek in Dronten, langs bij de firma \"De Beer\" ,,,mooie auto aangekocht voor mijn vrouw, nette inruilprijs gekregen. Conclusie ,,, voor mijzelf ook maar een auto aanschaffen bij dit bedrijf..!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaringen, doen wat ze zeggen no nonsens.\r\nAuto\'s van zeer goede kwaliteit,kortom een bedrijf om een auto te kopen.\r\nDit is niet de 1e auto en zeer zeker niet de laatste.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaringen met dit bedrijf

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk benaderd en de \"problemen\" (positief) zijn keurig opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanvankelijk een valse start (gewenst busje niet beschikbaar door schade) prima opvolging door op vrijdagavond n.b. alles eraan te doen mij te helpen. Klant is hier nog koning!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en snelle service! Kortom ik ben een tevreden Douwe de Beer Autocentrum cliënt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via mijn buurman bij autocentrum douwe de beer terecht gekomen tijdens mijn zoektocht naar een audi cabriolet. Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel. In alle rust konden we de auto bekijken en we werden prettig te woord gestaan gestaan. Nu genieten van onze nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden over de wijze waarop Autocentrum Douwe de Beer en ik zaken hebben kunnen doen en ik ben ook erg tevreden met mijn prachtige aankoop!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot op heden zijn mijn ervaringen positief dus houden zo\r\n\r\nbedankt J Beute

De Giessen 1

8253 PR Dronten

0321-320202

Over Autocentrum Douwe de Beer

Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.