Super fijne garage

In deze garages werken allemaal eerlijke en fijne mensen. Ik ben blij dat we bij hun terecht zijn gekomen. Ze geen vakkundig advies en staan altijd voor je klaar. Ook denken ze heel goed met je mee. Kortom een aanrader!!!

Uitstekend zoals gewoonlijk

Geen commentaar. Geef dit soort info slechts 1 maal.

Prettig en deskundig

Afspraak maken ging qua contact vlot. Heldere communicatie over kosten. Goed dat men ook aangeeft welke zaken er op langere termijn moeten worden opgepakt, goede kennis van hybride auto’s. Prettig dat je een WhatsApp-berichtje krijgt als de auto klaar is.

fantastische service

Mijn winterset is omgeruild naar de zomerset, snelle service, opslag van de banden, dik tevreden.

Super goede service en fijne meedenkende mensen

Fijn bedrijf, gaan voor kwaliteit. Denken mee met de klant en bieden goede service. Zoek je een goede garage dan heb je die in HB gevonden!

Zeer goed !!!

Onderhoud/ APK - goed, correct en vriendelijk afgehandeld!!!

Denken met je .ee

Ze zijn zeer betrouwbaar deskundig klantgericht en nemen de tijd voor je. Zijn ook echte Toyota liefhebbers

Deskundig en klanvriendelijk. Al jaren klant

Perfect !!!!!

Bij het aanbrengen van de winterbanden werden nog diverse zaken bekeken , wat op mij zeer positief over kwam . Mijn complimenten.

Uitstekend bedrijf

Altijd meteen behulpzaam (ook als je onverwachts komt), vriendelijk, geven advies en zijn erg persoonlijk. Bovendien heerst er een prettige sfeer.

Het voelt als een veilige achtergrond,heb vertrouwen in HB

Als er iets is wordt er meegedacht met de oplossing. De service is geweldig.

Deskundig betrouwbaar meedenkers

Veel kennis en liefhebbers van Toyota. Ook van inmiddels semi klassieke Denken mee en zijn betaalbaar en betrouwbaar. Altijd tijd voor een autopraatje.

Deskundig betrouwbaar meedenkers

Fijn familie bedrijf, heel persoonlijk en verstand van zaken!

Snelle en adequate service. Geen lange wachttijden, ik kwam nu voor de bandenwissel van 2 auto's. Weer prima geholpen.

Bijzonder klantgericht bedrijf wat zeker aan te raden is.

Erg oplossing gericht bedrijf, dit is zeker aan te bevelen bij familie/kennissen.

gewoon goed zoals altijd

gewoon goed zoals altijd

Keurig conform afspraak

Duidelijke prijsopgave vooraf. Snelle reparatie. Goede service.

Bedrijf met service!

Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Top bedrijf! Auto rijdt weer als een zonnetje na vervanging achterdemper.

Goede service, persoonlijke benadering

Ik ben al jaren tevreden klant. HB is eerlijk, kundig en vriendelijk. Aanrader!

Zeer klantvriendelijk. Autoliefhebbers onder elkaar

Ze denken mee voor een goede oplossing Nemen de tijd voor je. Altijd tijd voor een autopraatje. Betrouwbaar.

Altijd deskundige en prettige service

Altijd bereid te helpen. Grote deskundigheid. Prettige sfeer. Al jaren tevreden klant. Recent bij hen een nieuwe auto gekocht.

Uitstekend medewerkers

Super behulpzaam en met kennis in huis! Zeer scherpe prijzen . Dank voor jullie service.

Wat een fijn bedrijf

Als ik een probleem heb met mijn auto, proberen ze het altijd zo snel mogelijk op te lossen.

Fijne vriendelijke service, altijd welkom.

Fijne garage!

Hele fijne garage waar je altijd snel terecht kan. Kundige, eerlijke en vriendelijke medewerkers.

Nijverheidsweg 75

3341LJ Hendrik ido ambacht