Bij een eerste bezoek (bandenwissel van winter naar zomerbanden) werden we zonder afspraak toch geholpen, de banden in gewisseld en in opslag genomen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren
Zeer goede ervaringen mee, goede service, vriendelijke mensen, je wordt meteen geholpen en altijd een oplossing op maat!
vriendelijk en deskundig
Prima!!
klantvriendelijk, deskundig,gemakkelijk te vinden.
Dit is een prima werkend bedrijf. Zeer tevreden over de klantenservice.
Goede ervaringen qua service en afhandeling, een probleem is helaas nog niet opgelost, d.w.z. bandenspanning sensoren Renault Scenic laten het telkens na inlezen via computer na een of twee uur afweten en waarschuwingslampje gaat weer aan, geen banden te zien op dashbord, verder volkomen tevreden.
Fijne garage. Kom er al enige jaren speciaal vanuit de regio Sittard naar toe.
Mooi autobedrijf met een hele mooie werkplaats, en goede monteurs.
Zoals altijd op alle gebied uiterst tevreden.
zeer klantvriendelijk bedrijf met mensen die passie voor het vak en de klanten hebben.
Mijn ervaring is prima. Goede service en prima vakmensen