Vriendelijke directie en personeel. Eerlijk advies. Eerlijke prijs. Ook kleine reparaties op zaterdag.
We vinden dit bedrijf betrouwbaar en goed, dus komen er zeker terug, goede service en zeer vriendelijke medewerkers.
Klantvriendelijk, heldere afspraken, snelle service en aangepast op mijn agenda.
aan te bevelen
Uitstekend en bekwaam !!
Prima service!
Zeer vriendelijk en bereid om direct de goede hulp te bieden
Klantvriendelijk en vakkundig
Fijn bedrijf met goed en vriendelijk personeel, waar je altijd goed geholpen word
De achterrem ging kapot tijdens de rit van werk naar huis. Ik besloot om niet naar huis te rijden, maar naar Autocenter Mebo. Ondanks het feit dat er eigenlijk geen monteur meer beschikbaar was, hebben ze mij voorzien van een koffie en de auto meteen nagekeken. Helaas was het niet meer mogelijk om op die dag nog aan de juiste onderdelen te komen. Omdat ik geen alternatief vervoer had, hebben ze de volgende dag de auto alsnog gerepareerd. Super!
Uitstekend. Hadden probleem tijdens vakantie, een mailtje en we konden direct terecht.
Super service. Goed geholpen met het vinden van een auto die aan mijn wensen voldoet!
Perfecte service, prettige communicatie, goede prijs-kwaliteitverhouding