Zeer goede service en klantvriendelijkheid.
Mijn ervaring met dit autobedrijf is zeer goed,daarom ga ik steeds terug en beveel ik het ook aan anderen.
Prima bedrijf, correct in afspraken en deskundig advies
Prima service, advies, deskundigheid
Prima service en zeer goede kwaliteit. Ik heb ooit een gebruikte auto bij Mebo gekocht en was hier zeer tevreden over. Huidige auto ook bij Mebo in onderhoud. Ook zonder afspraak wordt je (voor een kleine ingreep) snel geholpen, mooi zo!
Houden zich keurig aan de afspraak. Vakmensen.
Net en toegankelijk bedrijf met aardige mensen met goede kennis over de zaken
Een modern bedrijf met vakkundige medewerkers waar ik al jaren vol vertrouwen naar toe ga
De communicatie is niet altijd even goed. Ben auto aantal dagen langer kwijt geweest ipv afgesproken 2 dagen. Kon geen leenauto krijgen. De laatste dag wel maar werd op t laatste moment gebeld dat de auto diezelfde avond nog terug moest
Je wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen. Ga zo door!!!