Dit was de 1e ervaring met dit bedrijf en het direct goed bevallen. We werden vriendelijk te woord gestaan en de eigenaar kwam betrouwbaar over. We hebben snel en goed zaken kunnen doen en we kregen alle gelegenheid om over het aanbod na te denken. Vandaag is onze auto afgeleverd en alle afspraken zijn zover ik nu kan beoordelen goed nagekomen. Wij zijn zeer tevreden!👍🏼
Hele goede en vriendelijke Service
Super bedrijf. Altijd goede service. Zelf ook stage mogen lopen en super begeleiding gehad.
Prima geholpen zowel bij afleveren van auto en bij in ontvangst nemen eigen auto
Gewoon correct ,zonder poespas. Personeel en leiding goed toegankelijk, zoals het m.i. hoort
Heel goede service
Kom hier al jaren voor obderhoud en APK. Kan alleen maar zeggen dat ik zéer tevreden ben. Vriendelijk, deskundig personeel, en de service is gewoon goed. Heb ook onlangs een occasion hier gekocht, en ben tot nu toe zeer tevreden.
Mijn ervaringen zijn erg positief! Ik word altijd prima geholpen. Ze leveren goed werk. Zijn erg aardig en behulpzaam. Zelfs de prijzen zijn redelijk vriendelijk! Ik raad dit bedrijf ook zeker aan aan anderen!
Zeer kundig / vriendelijk / lekker nuchter
Goede service, deskundig en denken met je mee!
Ze zijn klant vriendelik en altijd behulpzaam ze zijn gewon goed bezig
Het is heel goed bedrijf. Als je problemen hebt wordt je dit echt geholpen en niet te wachten..
Snelle en persoonlijke service en reparatie
een goede garage