Keurig afgeleverd

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Personeel N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Bereikbaarheid N.v.t.
  • Welk merk auto heeft u gekocht? N.v.t.

In een woord: top

Gewoon goed

• Welk merk auto heeft u gekocht? Jaguar

Prima service ondanks het coronavirus.

Ondanks het coronavirus toch een goede oplevering van mijn nieuwe auto. Prima service en voor zover het er nu uitziet een prachtige auto.

Top service

Door Corona hebben ze de auto netjes thuis gebracht. De service is top. En je krijgt een reeele inruilprijs voor je inruil auto.

Prima firma

Alles netjes geregeld. Degelijke firma.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Ford

Hartelijke prettige ontvangst en daarna een snelle, correcte afwikkeling.

Veel aandacht voor de inkomende bezoekers, persoonlijk en met een glimlach. Prima koffie met een een zoete lekkernij van een plaatselijke banketbakker, open en prettige onderhandelingen en daarna -zowel persoonlijk als telefonisch- een correcte en vlotte afwikkeling en ook bij de aflevering van de auto (met zalm van De Jongens van....) dezelfde prettige benadering en formalisering. Dank jullie wel: Geert, Raymond en Jolmer (uit Kampen...;-)).

Goede prijs en service

Volvo XC60 gekocht bij Mudde kok. Goede info en proefrit en uitstekende afhandeling. Is een aanrader.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo xc60

Meedenken met de klant

Mijn oude auto was overleden, waardoor ik geen vervoer meer had. Mudde heeft goed meegedacht om tijdens het ombouwproces van geel naar grijs kenteken een tijdelijke auto te verzorgen.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo xc60

klantvriendelijk en deskundig!

De medewerkers van Mudde Kok zijn uiterst klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben. Bovendien begrijpen ze snel waar je als klant naar op zoek bent. Ook de service na de aankoop van de auto blijft grandioos!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

“Zo wil je een nieuwe auto kopen !!”.

Keurige ontvangst. , ondanks de Corona , door Raymond te woord gestaan. , auto stond klaar voor een proefrit , en vervolgens een mooie aanbieding gekregen inclusief inruil auto , na akkoord de zaken prima afgehandeld, ik ben er blij mee !! Mudde en kok Buitengewoon !!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Audi

Zeer welkom en proffesioneel

De ontvangst, gesprekken en mogelijkheden waren bijzonder goed. Het bedrijf schept meteen vertrouwen en staan open voor discussie. Persoonlijk vond ik dat er een rationele kijk op de zaken werd gegeven en ontvangen. Wij zijn zeer tevreden.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Prima bedrijf, je voelt je een gewaardeerde klant

Goede ontvangst, duidelijk verhaal over de auto, aangename vriendelijke jonge mensen om zaken mee te doen. Als de gekochte auto ook nog goed bevalt en is zoals beloofd dan krijgt dit bedrijf een 10+.

Klant is koning

Vriendelijke ontvangst en goed geholpen door Geert van Land.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Vw T-roc

Topbedrijf

Nette autozaak met goede service!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC60

Goed, prettig en behulpzaam

Prettig en vertrouwd.

Wij zijn bij Mudde-Kok heel goed ontvangen en toen ik had verteld dat ik toch wel wat emotioneel was dat ik na 10 jaar afscheid moest nemen van onze oude auto, vond ik het heel fijn dat hij naast de deur stond toen wij met de nieuwe auto vertrokken. Hartstikke bedankt allemaal.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Audi

Goede communicatie

Van begin tot eind een zeer nette behandeling. In je werkkloffie een proefrit maken in 3 verschillende auto’s van rond de 80k was geen probleem. Zeer blij met de auto en we hopen dat de aftersales net zo’n goede service biedt.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Super service, leuk en goed team! Klantgericht

zeer goede ervaring!!

• Bereikbaarheid
  • Welk merk auto heeft u gekocht? volvo

Leuk bedrijf, erg gemotiveerd personeel

Zeer betrokken en fijne verkoper Geert, heeft ons op een leuke manier de auto verkocht. Een auto kopen moet een feestje zijn en dat was het zeker. Pieter heeft de aflevering van de auto gedaan en is ook al enorm betrokken met het bedrijf, hij had zich erg verdiept in de auto wat voor hem weer iets nieuws was. Beide heren een 10. Maar toch zeker ook wat op te merken: Ik koop een auto van 8 weken oud, standaard wordt er vanuit Landrover 3 jaar een een internet abonnement bij geleverd om het systeem actueel te houden. Nu moet ik met de auto zelf een kaartje kopen en een abonnement van 3 jaar afsluiten A 15,= euro per maand, wat een armoede! Vindt ik vreemd, dit is mij nog nooit overkomen en vindt ik hoort bij een auto van 8 weken oud en boven de 100.000 euro. Voorts ben ik ervan op de hoogte dat een auto als deze alarm 3 en 4 moet hebben voor de verzekering. Nu wordt ik er toch mee geconfronteerd dat dit met een extra afstandsbediening moet worden bediend, dus ik loop met een autosleutel en een andere afstandsbediening voor het alarm. Had ik beide punten van te voren geweten zou ik zeker getwijfeld over de aankoop. Vindt dit niet professioneel als bedrijf. Dus over de verkoop en de algemene beleving van MuddeKok was ik zeer tevreden, prachtig bedrijf, mooi assortiment, oplevering perfect, daarna voelde ik bij ons enige teleurstelling over de extra internetaansluiting kosten en de dubbele afstandsbediening, waar ik nog nooit eerder mee geconfronteerd mee ben geweest!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Range rover sport

Fantastisch bedrijf met uitstekende service

Fantastisch bedrijf met uitstekende kwaliteit en service.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC60

Toppie geregeld

Krik voor auto besteld betaald via een link en de volgende dag de krik al thuis ontvangen. Prima service

• Locatie N.v.t.
  • Bereikbaarheid
  • Welk merk auto heeft u gekocht? N.v.t.

Alles zoals afgesproken

Niets op aan te merken. Precies gegaan zoals afgesproken. Auto stond mooi gepoetst klaar op ons te wachten. Keurige afhandeling van papierwerk. Ondanks dat het voor ons 45 minuten rijden is blijft ook deze auto ( net als onze vorige) hier in onderhoud. Prima service en goede correcte prijzen, van zowel aanschaf van de auto als het onderhoud.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Seat

Plezierige ontvangst, leuk zaken doen

Bijzonder leuk zaken gedaan met Leon van Slooten. Heb er graag 100km voor gereden, zal zeker reclame maken voor jullie bedrijf.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Mercedes

Heel prettig zaken gedaan. Ben zeer tevreden over mijn volvo.

Prettig contact met de medewerkers. Ze denken mee, luisteren goed en hebben goede kennis van zaken. Hanteren scherpe prijzen en zijn erg klantgericht. Ik ging erg tevreden naar huis

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC 60

In een woord super

Ontvangst , ondankst de drukte geweldig, verkoop nam alle tijd voor ons, uitleg auto,s erg goed, verkoop gesloten, prijs die gegeven wordt is all incl ,bij ophalen van de auto zelfde service , ( kers op de taart was een verrassing van gerookte zalm en bloemen)

• Welk merk auto heeft u gekocht? Audi A4 Sedan

Oosteinderweg 104