Professionele jonge organisatie voldoet aan alle verwachtingen.

Afspraak gemaakt voor een dubbele proefrit met in achtneming van de veiligheidsmaatregelen. Goede ontvangst buiten via beeldscherm maar met koffie,thee of fris. Deal snel gesloten en een week later aflevering op de service-locatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam team !

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC60

Professionele/klantgerichte aanpak t/m aflevering

Mooi concept voor het kopen van een gebruikte auto die bijna vergelijkbaar is met het kopen van een nieuwe auto waarop je veel opties kan configureren. Personeel is vriendelijk, duidelijk en geduldig bij aankoop. In ons geval bleek dat er iets niet volgens afspraak was maar dit is direct opgepakt en gaat kosteloos opgelost worden. Dit mag je verwachten maar dat het ook zo opgepakt worden geeft veel vertrouwen in de service. De aflevering in COVID-19 tijden was goed verzorgd. Wij kijken er naar uit om veel plezier van onze auto te hebben en in de toekomstige service bij onderhoud.

Goed.

Vriendelijk en spontaan.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Mooi bedrijf met kundige en aangename mensen die meedenken en doen wat ze beloven

We wilden een bijzondere auto kopen die in Nederland nooit geleverd is via de dealer. Het was daarom moeilijk om een proefrit te doen, Matthijs Mudde heeft daarop de gok genomen door een auto uit het buitenland te kopen. Deze was zo mooi en goed onderhouden dat we die hebben gekocht. De kleur wilden we anders en het audiosysteem wilden we graag hoogwaardiger hebben. Dit was geen enkel probleem en werd door het team van Mudde & Kok uitgezocht en uitgevoerd. Zonder fouten te maken, dit omdat ze luisteren naar de klant. Dat is bij andere bedrijven wel eens anders. Een paar dagen na aflevering kregen we van medewerkers van Mudde & Kok meerdere appjes of alles nog naar wens was en werden we bedankt voor de prettige samenwerking. Kortom, ik raad dit bedrijf aan als je een andere auto wil kopen, nieuw of tweedehands. Het is een combinatie van professionaliteit en echte vriendelijkheid. Twee tevreden klanten, Dina en Bert

• Welk merk auto heeft u gekocht? Toyota

Betrouwbaar en vriendelijk

Goed geholpen, aardige werknemers. Gewoon zoals het hoort!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Toyota

Was weer een perfecte aflevering

Super we hebben hier meerdere auto’s gekocht Zowel Prive als bedrijfsmatig

• Welk merk auto heeft u gekocht? Subaru

Niet zo perfect als bij de 3 eerder gekochte auto's bij M&K

Na positieve proefrit deal gemaakt, aflevering in 2020. Dit ging blijkbaar niet lukken: werd niet correct gecommuniceerd door verkoper. Bij aflevering is de auto keurig schoon mist wel een mat die hij de proefrit er nog inzat, slordig. Wordt allemaal keurig opgelost door de werkplaats, inclusief 1 witte plaat (terwijl 2 zijn afgesproken) en reparatie aan de achterklep.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC70

Top autobedrijf

Fijn geholpen en mooie deal kunnen maken.

• Welk merk auto heeft u gekocht? volvo

Fantastische service en erg vriendelijk personeel

Ik heb een fantastisch mooie auto gekocht bij autobedrijf Mudde en Kok. Ik ben heel vriendelijk geholpen en de service is fantastisch.

• Locatie N.v.t.

Goede service en klantvriendelijkheid

Ondanks de Corona beperkingen toch een correcte afhandeling van de aan en verkoop van mijn auto

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC40

Zeer goed eigenlijk!

Zeer goed, vriendelijk en toch ook zakelijk.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Fantastische voorraad en perfecte klantgerichte service

Op de eerste dag van de lock-down stonden er 3 auto's klaar waarin ik proef kon rijden. Keuze gemaakt, alles perfect afgehandeld. Daarnaast werd ik op de hoogte gesteld van de haal- en brengservice bij onderhoud. Daar komt nog een gratis pechhulp aanbieding bij.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo xc60

Hier kopen is een feestje!

Eindelijk Volvo! Voor het eerst heb ik een Volvo aangeschaft. Na jaren een BMW te hebben gereden uit de 1 serie (ondanks ik uit een Volvo familie kom) werd het nu tijd voor een fijne, bovenal een veilige en ook een beetje een stoere gezinsauto. Mijn vader zei altijd; "Ger, uiteindelijk belanden we allemaal in een Volvo"! En ja hoor, drie zonen en een vader, allemaal in een Volvo! Ondanks ik een wat oudere auto met best veel kilometers heb gekocht, heb ik veel vertrouwen in de Volvo. Ik heb bij Mudde Kok een auto gevonden die volledig aan mijn wensen voldoet, qua kleurstelling en uitvoering. Ik heb een kleine (2e) auto ingeruild wat mij een beetje onzeker maakte om te bellen naar zo een groot en professioneel uitziend bedrijf. Maar...... telefonisch werd ik, in dit geval, te woord gestaan door een van de verkopers, Geert. Erg enthousiast werd ik door dit ontvangst, door de vriendelijke, professionele, positieve en enthousiaste houding van deze man, was de koop eigenlijk in mijn hoofd al gedaan. Professioneel een persoonlijke app met gegevens en werkwijze. Erg leuk en uitnodigend! Bij het ophalen van de auto wéér ontvangen door enthousiaste medewerkers, waaronder Raymond en een heer van de balie! Direct koffie, alles was al weer voorbereid en duidelijk. Perfect! Dit heb ik ook direct benoemd naar bovengenoemde heren. Kortom........ een verdiende dikke 10 voor deze transactie, mogelijk gemaakt door fantastisch personeel!! Ik zeg, ga zo door! En ik hoop de volgende Volvo weer hier te 'mogen' kopen. Ik ga alvast weer sparen!! Met heel vriendelijke Volvo groet, Gerjan Fennema

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Dit is mijn eerste aankoop bij Mudde en Kok heb dit als prettig ervaren

Goede ontvangst en prettige verkoper, aflevering verliep ook prima.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Range Rover

Geweldig om te merken dat je als klant ook werkelijk centraal staat

De koop van onze nieuwe auto is een positieve ervaring geworden. We zijn goed geholpen. Met name de communicatie was opvallend goed en klantgericht. Begripvol, betrokken, servicegericht, meedenkend. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC90

Prettig en eerlijk geholpen

Voorbeeld voor vele bedrijven

Keurig bedrijf en hele vriendelijk werknemers. Mooie auto gekocht voor een hele mooie prijs. Mudde Kok komt zijn afspraken na. Super !

• Welk merk auto heeft u gekocht? Ford

Super communicatie

Goede communicatie en snelle afhandeling van de aankoop

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Echt een fijne top aankoopervaring

Vanaf het eerste contact met Mudde Kok is alles bijzonder goed en correct verlopen ondanks de corona tijd. Een groot compliment aan de vertegenwoordiger(s) die ons uitstekend hebben geïnformeerd en behandeld. Maar ook de ervaring met de werkplaats voor de inbouw van een originele Volvo Alarm Klasse 3 is prima.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC60 B5 Inscription

Snel en vriendelijk geholpen.

Koopofferte snel ontvangen. Prettige consument verkoopprijs inclusief de afleveringskosten e.d. (Gewoon helder). Onze tip: nadat het (digitaal) getekende Koopcontract door ons is teruggestuurd (met bevestiging) dat het vervolgens ook geretourneerd wordt met de handtekening van de verkoper. Ondanks de Corona beperkingen toch een goede aflevering.

• Service N.v.t.
  • Welk merk auto heeft u gekocht? VOLVO

Persoonlijk en betrokken en dienstbaar

Zie één zin

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo xc90

Topbedrijf!!

Jullie zijn mensen die aandacht voor de klant hebben! En goede service.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC 60

• Locatie N.v.t.

top

schone en een nette auto gekocht, dank voor alle service en hulp

• Welk merk auto heeft u gekocht? volvo

Perfecte service en aandacht

Overtreft de verwachtingen en komt afspraken na. Wij hebben onze auto sinds gisteren, maar onze volgende auto wordt weer een Mudde Kok auto!!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Landrover

Oosteinderweg 104