De afspraken zijn nagekomen en hartelijk en ook belangstellend geholpen.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Helder verhaal, persoonlijk contact. Je voelt je er welkom

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo V40

Zeer vriendelijke en correcte ontvangst. Uitstekende informatie. Fijn dat we, hoewel we onaangekondigd langs kwamen, in 2 types mochten proefrijden. Wij zijn zeer tevreden!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Hier wordt de klant nog als klant behandeld

Fijn bedrijf, werd goed ontvangen en ze hadden de tijd om diverse auto's gereed te maken voor een proefrit. Gisteren de nieuwe auto opgehaald en ook hier werd weer alle tijd gemaakt om de auto geheel uit te leggen.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC60

Uitstekende service, mooie auto’s voor een uitstekende prijs.

Prima service en keurige en snelle levering van onze auto. Zalm en bloemen op de koop toe!!

• Welk merk auto heeft u gekocht? VolvoXC90

Betrouwbaar , efficiënt, service vriendelijk en bekwaam

Zie boven

• Welk merk auto heeft u gekocht? Skoda

Prettige sfeer en goede service

We zijn ontzettend goed geholpen bij de aankoop van onze eerste Volvo. Fijne, vriendelijke medewerkers die alles voor je regelen. Extra proefrit? Geen probleem. Nog even een andere auto proberen? Geen probleem. Ook het aflevermoment was top, met dank voor de fijne extra attentie. Tot de volgende volvo!

Keurig afgeleverde wagen!

Vriendelijk personeel en nette zaak! Zeer tevreden over de afhandeling een aanrader!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Mercedes

Prima, goede service, stipt en correct

De afspraken werden goed nagekomen. Wat de communicatie betreft, bleek de bluetooth niet te werken, zodat handsfree bellen niet direct mogelijk was. Een kleine miscommunicatie, en er is beloofd, dat dit snel zal worden opgelost.

• Showroom N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Welk merk auto heeft u gekocht? VW Passat

Uitstekend. Ik kan niet anders verzinnen.

Geweldig, vriendelijk, attent en vooral super attent. Ontvangst uitstekend vriendelijk, koffie na nachtdienst lekker, snelle afwikkeling en goed. Werkelijk een aanrader.

• Showroom N.v.t.
  • Welk merk auto heeft u gekocht? DS 5

Super fijne vriendelijke medewerkers

Mijn ervaring is meer dan positief, vanaf de aankoop tot en met de aflevering. De medewerkers zijn gastvrij, vriendelijk en hebben service op wat voor manier dan ook hoog in hun vaandel staan. Geen strakke pakken praatjes maar meedenkend en oprecht vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo CX40

Vriendelijke mensen, komen snel ter zake

Vriendelijk personeel. Directe benadering en goede afhandeling. De zalm zal lekker smaken.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Topbedrijf met leuke werknemers en een geweldige service

Heel tevreden over dit bedrijf. De verkoper nam alle tijd en geeft je alle ruimte en tijd om goed over je voorgenomen aankoop na te denken. Omdat ik erg druk was werd mij zelfs een proefrit aan huis aangeboden, dit ondanks dat men daar wel eerst 5 kwartier voor moest rijden. Super tevreden over hoe ik ben geholpen bij dit bedrijf. Echt top en ik kom hier zeker weer terug!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo V60

Prima aflevering van mijn VOLVO XC40 voor een uitstekende prijs

Auto gezien via internet en telefonisch/mail de koop van de te importen auto afgesloten. Een tijdelijke leenauto gekregen om de periode tot aflevering te overbruggen. De auto is prima afgeleverd, gepoetst, volle tank, goede uitleg, en geen gebruiksporen, behalve dat de taal nog deels Deens was ingesteld. Ik kan dit bedrijf een ieder aanbevelen.

• Welk merk auto heeft u gekocht? VOLVO XC40

Klasse

Zeer netjes en content geholpen.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Tesla model 3

Klantvriendelijk

Luistert naar de klant alle ruimte om te testen en een goed advies

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Heel fijn bedrijf en denken goed mee.

Eigenlijk nog niet zoveel ervaring met dit bedrijf. Vorige week een deal gedaan met ze om onze Audi A6 in te ruilen op een vw Passat GTE. Hij zou over 2a3 weken klaar staan voor ons. Na ruim een week konden we hem al ophalen. De mensen die er werken zijn zeer vriendelijk en helpen je graag op weg!!!! Misschien 1 klein verbeter puntje, als ik een hybride auto koop zou het leuk zijn dat bij ophalen ik het elektronische gedeelte van de aandrijving ook kan gebruiken. Helaas was de auto niet opgeladen. Maar gelukkig was de benzine tank wel helemaal vol.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Vw Passat GTE

Een grote teleurstelling

Een Volvo gezien op internet, auto zou in goede staat zijn. Eenmaal op Urk aangekomen, bleek er gigantische lakschade te zijn op het dak. Verkoper gaf aan dat dit gebeurd was tijdens de warme dagen. Eenmaal thuis de foto’s nog eens bekeken en hierop bleek de schade al zichtbaar te zijn. Al met al een grote teleurstelling aangezien de verkoper op de hoogte was dat er meer dan 100km gereden moest worden voor de bezichtiging.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Bereikbaarheid
  • Welk merk auto heeft u gekocht? N.v.t.

Veel mooie auto’s voor een goede prijs daarbij ook een goede inruil prijs . Wij hebben onze auto bij Mark gekocht een prettig persoon die zoek op een prettige manier om toch tot een deal te komen , wordt zeker de tijd voor genomen Een voorbeeld voor menige dealer. Net bedrijf goede opzet zonder teveel luxe met wel veel keuze’s. Een bedrijf waarvoor je reclame kan maken wat we ook zeker doen .

Geweldig bedrijf.

Mudde en Kok is een bedrijf waar je netjes en eerlijk behandeld wordt. Ze hebben alle tijd voor je en komen afspraken na. Top bedrijf

• Welk merk auto heeft u gekocht? Reanault Talisman

Accuraat, professioneel en deskundig.

Klein puntje van aandacht; bewegwijzering naar de showroom mag wat duidelijker.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC 60

Klantgericht

Hele behulpzame en attente medewerkers

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC60

Goede begeleiding en uitleg en er wordt niet op tijd gelet.

• Bereikbaarheid
  • Welk merk auto heeft u gekocht? volvo

Goede ontvangst , prettige samenwerkingen en correcte afhandeling.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo 940 2.3 Limited Edition

Duidelijk, correct, empatisch

Het is echt zo dat wij 5 sterren toekennen aan Mudde en Kok, kan geen reden bedenken om het niet toe te kennen! De Verkoper snapten onze wens zeer snel door goed te luisteren naar onze wensen. We hoopten dat de nieuwe auto voor de keuring van de oude afgeleverd aan ons kon worden, en daar hebben ze voor gezorgd. TOP! Nogmaals dankjewel Geert voor de bloemen en de vis uit Urk!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo xc 90

Oosteinderweg 104