Erg goede en prettige ontvangst! Goede duidelijke uitleg, wordt alle tijd voor genomen.

In een zin samengevat: Bij Mudde Kok voel je je direct thuis!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC60

Fijne zaak voor kwaliteits deals

Zeer nette zaak met fijne verkopers. Keurig ontvangst en goede begeleiding naar een nieuwe aankoop. Na aankoop volledig ontzorgd en alles tiptop geregeld . Uitstekende service.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Fijn bedrijf, uitstekende service en komen hun afspraken na.

Zo kan het dus ook .... Ben zeer tevreden en kom zeker voor een volgende auto bij jullie terug.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Land Rover Discovery 4

Goed!

Mijn 2de Volvo die ik hier kocht, van grijskenteken overgestapt op geel. Voldoende keuze / genoeg jong gebruikte auto's. Zeker de moeite waard om "iets" verderop naar een auto te gaan kijken.

top

goede service en betrouwbaar.

• Welk merk auto heeft u gekocht? volvo v60

Top geregeld allemaal!

Fijn geholpen en perfecte aflevering!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Landrover

Prettige benadering door de werknemers.

Het contact met de verkoper en de man die de uiteindelijke aflevering verzorgde verliep positief. Er werd flink de tijd genomen om tot een mooie deal te komen. De auto was sneller klaar dan verwacht en de achterste ramen waren op mijn verzoek mooi getint. Ook kon ik bij de aflevering nog een bijna nieuwe set winterbanden op velgen kopen die ook nog eens meteen onder de auto werden gemonteerd. De zomerbanden lagen netjes in plastic zakken achterin. De man die de aflevering verzorgde heeft heel veel tijd genomen om van alles uit te leggen. Dit gebeurde in alle rust en duidelijkheid. Vooralsnog ben ik zeer tevreden. Als de auto zo blijft rijden als in de voor mij eerste kilometers is het zeker een succesverhaal. Nu alleen nog even zien of we die zalm van een halve meter die we vacuum verpakt meekregen met z'n tweeën kunnen opeten...

Goed geregeld

Prettig ontvangen bij de proefrit en na aankoop worden alle gemaakte afspraken keurig nagekomen. Ook bij aflevering alles zeer prettig geregeld.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Prettige ontvangst en goede afhandeling

Plezierige sfeer, ongedwongen. Goede voorlichting.

• Showroom N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Welk merk auto heeft u gekocht? Suzuki

Goed geholpen en auto gekocht

Auto mooi gepoetst afgeleverd een ding als opmerking waar ik achter kwam toen we thuis waren De koplampen hadden wat doffe plekken Die had de poetser er wel uit kunnen polijsten Verder perfect behandeld en aan te bevelen om een auto te kopen Nog bedankt voor de lekkere zalm Fam de Haan

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo v70

Zeer prettig!

Mijn ervaring heb ik als zeer prettig ervaren! Netjes geholpen, service was perfect en ook een fijne sfeer.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Een man een man, een woord een woord

Top geholpen van a tot z, alles nagekomen zoals afgesproken. Echt service met een hoofdletter S. De auto Tip top klaar gemaakt en bij het afleveren heeft men de tijd om bij de overdracht een praatje te maken bij de koffie maar ook de auto nog eens samen uitgebreid door te nemen!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Goed bedrijf , degelijk en fatsoenlijk in inruil en aankoopprijs .Goede aflevering met voldoende tij

De reis vanuit Limburg zeker waard

• Welk merk auto heeft u gekocht? Landrover

Een geweldig klantgerichte bedrijf

er zijn veel bedrijven die klantgericht zijn, maar dit bedrijf denkt serieus met de klant mee. Ze denken niet in onmogelijkheden, maar in oplossingen. Met de auto naar een potentiële klant (2 uur enkele reis) voor een proefrit! Ooit wel eens meegemaakt en dan ook nog eens een scherpe prijs voor zowel inruil als de nieuwe auto! Ze hebben de auto vandaag aan huis afgeleverd. Afspraak is afspraak en als het moet nog een extra stapje erbij. Een aanrader voor iedereen!

Professioneel en goed geholpen

Duidelijke communicatie, Snelle en goeie service. Kende het bedrijf niet, maar na het eerste bezoek voelde het meteen vertrouwd. Ik kom hier graag weer, maar eerst voorlopig genieten van mijn nieuwe XC60. Complimenten !!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Ruime keuze en prima proces

Het aanschaffen van een nieuwe auto bij Mudde en Kok is een fijne ervaring

• Welk merk auto heeft u gekocht? VOLVO XC60

Altijd goed.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Land rover

Uitstekend bedrijf, mooie voorraad auto’s en hele fijne sfeer

Goede ervaring, fijne verkoper. Zeer aan te bevelen!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Wederom een prachtige auto gekocht bij M&K

Goede verkopers en monteurs. Veel aanbod en uiteindelijk ook onze vierde auto weer hier gekocht. We zijn erg blij met jullie hulp en de aankoop van de Jaguar E-Pace. Ook in de garage (onderhoud) is er een hartelijke ontvangst en worden we goed en snel geholpen.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Jaguar E-pace

Hele fijne ervaring! Auto heb ik nu al 3 maanden en bevalt op alle vlakken heel goed!

Alles heel fijn verlopen! Heel tevreden! Mooie inruil kunnen doen.

Uitstekend!

Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van mijn XC40 recharge. Ook het afleveren was perfect en bedankt voor de heerlijke zalm.

Eerste en laatste keer

Heb in november 2020 bij auto mudde kok een bmw e90 gekocht.we zijn er vriendelijk worden ontvangen,bij het genot van een kop koffie hebben we het over de bmw e90 gehad.deze wagen was gunstig geprijst en het geld zeker waard.na een proefrit hadden we besloten om de wagen meteen mee te nemen.na afhandelen van geld,omschrijving enz zijn we tevreden naar huis gereden.na 1 week zag ik dat 2 banden niet zo goed meer waren en had ik contact met auto muddenkok opgenomen.daar deden ze niet moeilijk over om heb bedrag van 2 nieuwe banden over te maken.na de garantie van de wagen kreeg ik een grotere reparatie aan de wagen, heb dan toch contact met auto muddekok opgenomen daarover.terwijl ze het niet verplicht waren hebben ze me daar ook weer bij geholpen om de kosten te delen.ik moet zeggen een top bedrijf en ik zou er zeker weer een wagen kopen.omdat ik weet dat ze altijd voor je klaar staan.in de tijd van de garantie maar ook daarna.super top en geweldig.

• Bereikbaarheid
  • Welk merk auto heeft u gekocht? Bmw

Super!

Groot aanbod aan auto's op eigen terrein. Ik zelf kwam proefrijden naar aanleiding van het zien van een occasion op het internet. Na proefrijden de auto gekocht en een nette prijs gekregen voor mijn inruilauto. Binnen een week kon ik mijn auto ophalen alles verloopt netjes met goede service en duidelijkheid! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooie Volvo of andere occasion!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Top bedrijf met top service !

Prachtig bedrijf met smetteloze auto's die door vriendelijk en kundig personeel worden aangeboden zonder enige druk op de client te leggen. Zeer klantvriendelijk en de service is tot in de puntjes geregeld. De volgende auto komt daar weer vandaan !

• Bereikbaarheid
  • Welk merk auto heeft u gekocht? volvo

Correcte vriendelijke behandeling

Goede afspraak nette communicatie en klantvriendelijk.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo xc60

Oosteinderweg 104