hartelijk ontvangen! aardige gasten,
Fijne mensen en fijn bedrijf. Wel een tip: vanaf de koop tot aflevering hebben we met 4 mensen te maken gehad. Probeer dat te beperken voor een nog persoonlijker contact en binding.
ALLE CONTACTEN MET MEDEWERKERS PER TELEFOON EN PERSOONLIJK VERLIEPEN UITERMATE CORRECT EN PLEZIERIG. ZO ZOU HET ALTIJD EN OVERAL MOETEN, KAN MENIGEEN NOG EEN VOORBEELD AAN NEMEN.
Verkopers met kennis van zaken, correct en adequaat. Groot aanbod aan occasions en men denkt goed mee.
Zakelijk maar servicegericht met als doel een tevreden klant.
Alle tijd voor de uitleg hoe de auto werkt en ook het koppelen van je apps is zeer goed uitgelegd perfecte service dus. Zal jullie zeker aanbevelen aan mijn relatie
Zeer te spreken over contact en koop van onze nieuwe auto. Eerlijke prijs ontvangen voor inruil. Hebben er alles aan gedaan om nog voor mijn vakantie de auto te leveren, heel blij. Toppers!
Ik heb een auto aangeschaft, zonder gezien te hebben, en zonder proefrit. Ik had al het vertrouwen in Autobedrijf Mudde en Kok, en dit is achteraf ook gebleken. Nette en vlotte oplevering. Super snel geschakeld tussen "ik ben geïnteresseerd", tot uiteindelijke oplevering. Alles bij elkaar 1 week!
Prettig ontvangen en in alle rust de zaken afgehandeld, ondanks dat ik later was.
Na 1,5 uur rijden aangekomen bij Mudde Kok in Urk. Voldoende parkeerplekken, een indrukwekkend wagenpark en een prachtige showroom. Een vriendelijk ontvangst bij de balie en vervolgens een breed lachse verkoper (Marc) die zichzelf aan mij voorstelt. Proefrit kunnen maken zonder administratieve poespas, enig vertrouwen in de mens bestaat gelukkig nog. Vervolgens een prima deal kunnen sluiten die we met een ouderwetse handdruk hebben kunnen bezegelen. Een week later stond de auto strak opgepoetst klaar in de showroom. Oplevering geschiedde soepel en volgens afspraak, hierbij werden wij weer uiterst vriendelijk geholpen door Pieter. De gerookte zalm maakte het voor mij af, overheerlijk en een mooie verwijzing naar het vissersdorp Urk. Kortom, Mudde Kok heeft er sinds vorige week een zeer tevreden klant bij. Bedankt voor de goede service!
Keurig geholpen en diverse proefritten gemaakt. We werden goed op de hoogte gehouden via de mail. En je wordt teruggebeld als je voicemail krijgt. Bij aflevering een keurige uitleg.
Mooie zaak met veel aanbod. Fijn personeel die je snel en vakkundig helpen. Dit is al mijn 6e auto die ik er gekocht heb. Een aanrader voor iedereen.
Ontspannen sfeer en toch professionele uitstraling. Persoonlijke benadering.
In 2020 een mooie auto gekocht bij Mudde en Kok. Verkoper was bekwaam en heeft super geadviseerd. Alles conform afspraak, waarvoor complimenten. Ook onderhoud laten uitvoeren de afgelopen 2 jaar. Ook dat is een super dienst. Goed bereikbaar en altijd meedenken en afspraak is afspraak. De haal- breng service is geweldig. Speciale dank naar Paul die mi. hier een van de drijvende krachten achter dit succes is. Mudde en Kok is een bedrijf die ik warm aanbeveel. Martin N
Van de aankoop tot de afgesproken aflevering van de auto ben ik volledig ontzorgd en steeds goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Aflevering was strak en netjes geregeld Kortom een fijne ervaring gehad met de eerste auto via Mudde Kok.
Inmiddels al weer mijn derde Volvo bij Mudde Kok gekocht. Afgelopen zaterdag onze Volvo XC60 opgehaald. Naast een goed verkoopgesprek met Mark en een plezierige aflevering door Jolmer met onze nieuwe auto en de inmiddels welbekende heerlijk zalm weer op weg naar huis. Een aanrader!
Jolmer Vervat mag je als bedrijf trots op zijn. erg vriendelijk en zeer gemotiveerd.
Nette en snelle afhandeling.
Zeer goede uitleg en aankoop geregeld auto ook keurig afgeleverd!!
x
Prettig zakendoen met Mudde Kok. Na 4 jaar XC70 overgestapt naar een Landrover Disco4. Jullie zien mij tzt zeker weer terug! Super vriendelijk perosneel
2e auto gekocht bij Mudde Kok. Prima deal en keurige oplevering zoals ook met de vorige auto. Goed meegedacht van Andries. Aflevering was ook super en op mijn 2 volgende vragen had ik het antwoord bijna eerder binnen dan dat ik de vraag had gesteld. Mudde Kok laat zien hoe je met je relaties omgaat. Supper.
Prima geholpen en goede afspraken gemaakt.
Wij zijn heel correct geholpen en een duidelijke uitleg van de auto. Werd alle tijd genomen voor de complete levering van de nieuwe Volvo. (Top)