Wij hebben onze auto gekocht bij dit fijne bedrijf. We moesten er een behoorlijk stuk voor rijden maar het was het dubbel en dwars waard. Goede en eerlijke service. Gaat u bij Mudde Kok langs vraag dan zeker naar Geert en Jolmer. Dan weet u zeker dat u goed zit. Ook de heerlijke zalm viel goed in de smaak bij de aflevering.
Het is onze eerste ervaring met Mudde en Kok, maar we zijn zeer enthousiast. Vriendelijke medewerkers, kennis van zaken, goed zakendoen.
Zeer prettig en vriendelijk personeel, van verkoopafdeling, administratie, overdracht en werkplaats. Tijdens de verkoop had men aangegeven dat levertijd ongeveer 2 weken in beslag zou nemen, maar binnen een paar dagen kregen we al het bericht dat de auto dezelfde week al klaar stond. Tijdens de overdracht werd alle hulp aangeboden om eventuele vragen over de nieuwe auto te beantwoorden en meest belangrijke de auto was in perfecte staat en precies zo als was afgesproken. Een auto schaf je niet iedere dag aan en Mudde & Kok maakt er zeker een speciaal moment van!
Van aankoop tot afleveren een zeer goede begeleiding hoe alles stap voor stap gaat.Als er vragen zijn moet je altijd terug komen om de vraag beantwoord te krijgen,jullie willen tevreden klanten hebben.
We werden vriendelijk ontvangen met koffie, daarna alles goed uitgelegd,. Uitstekende service, een paar kleine dingen waren zó geregeld. Geweldig!
Alle handelingen voor de lease waren bij jullie in goede handen. Vanaf de eerste entree van ons in jullie bedrijf t/m het afleveren.
Ik had nog nooit in een Volvo gereden en toen ik belangstelling toonde tussen al die prachtige wagens op URK, werd ik op een erg fijne manier enthousiast gemaakt door Andries. Een weekend later was ik de trotse bezitter van een XC60 die nagenoeg perfect was afgeleverd.
De auto zag er keurig uit bij aflevering, de uitleg was compleet en duidelijk. Jammer dat het interieur voor aflevering niet goed gecontroleerd was. Toen we de auto aan familie lieten zien werden we er op gewezen dat er een airback kapje in de stijl mist en dat er een grote vlek op de bestuurdersstoel zit. Geen drama’s want ik heb volledige het vertrouwen dat dit wordt opgelost. Maar dit vind ik wel beetje knullig. Het moet gewoon kloppen.
Ik was op zoek naar een hybride auto. Uitstekend geholpen door Jonathan. Enthousiast, bevlogen en correct. Van harte aan te bevelen
Zowel het verkoopproces als het moment van aflevering van de auto is plezierig verlopen. Een duidelijke uitleg mogen ontvangen bij aflevering.
Erg goed
prima bedrijf klantvriendelijk en correct met de uitleg
Auto is goed afgeleverd. Hele vriendelijke en goede verkopers.
Jullie wilde graag dat ik de auto op locatie kwam ophalen. Voor mijn gevoel maakte het geen verschil, om de auto op locatie af te halen, of thuis af te leveren. Het enige verschil is, dat het nummerbord op locatie opnieuw opgehangen is. Voor de lakschade aan de rechterzijde en op de motorkap, moet de auto nog een keer helemaal naar Urk gehaald worden. Dit had voorkomen kunnen worden, door een kritische inspectie voor aflevering te doen.
Zeer Klantvriendelijk. Uittekende service en nazorg nadat wij onze auto hebben gekocht. Er wordt echt tijd besteed aan de aflevering van je nieuwe auto. Goede inruil mogelijkheden voor onze huidige auto. Afspraak worden nagekomen en er wordt goed gecommuniceerd.
Hele leuke ervaring met Muddekok. Ze reageren heel snel, de auto’s zien er allemaal verzorgd uit en van hoge kwaliteit. Aan de service kan helemaal niet getipt worden. Er wordt overal aan gedacht en voorzien van aanvullende informatie waar nodig.
Fijne benadering en meedenkend voor een geschikte oplossing.
Een goede ervaring met Mudde Kok, Vriendelijke mensen an staan voor je klaar
Verkoper had gelijk door waar ik om zocht, toen ik aan het proefrijden was had hij iets gezocht wat goed voor ons was. Een week later kon ik deze ophalen.
Uitstekend en correct geholpen door Jonathan. Auto ziet er onberispelijk uit, echter de geur van rook is zeer onacceptabel. Ik heb er vertrouwen in dat dat deze vieze rookgeur verdwijnt met de toegezegde behandeling. Echter wat niet wegneemt dat dit door de verkopende partij geconstateerd had moeten worden. De vreugde en geluk van een " nieuwe" auto is hierdoor geheel verdwenen. Gr Edwin Hak
Zodra het tijd wordt voor een andere auto, rij ik eerst langs bij Mudde en Kok. Kopje koffie, wensen aangeven en ze gaan op zoek. Met ook dit weer een klinkend resultaat: een mooie inruil prijs voor mijn 'oude' auto en wegrijden met een prachtige geïmporteerde XC90. Voor de zoveelste keer op rij een tevreden klant dus!
Adequaat en deskundig geholpen
Dit is onze tweede auto van Mudde Kok hopelijk tot de volgende keer
Bij aflevering correcte afhandeling papieren en terplekke op naam gezet. Goede uitvoerige uitleg over alle aspecten van deze toppie Polestar. Klein probleem met radio ontvangst telefonisch opgelost. Goed gedaan Mudde Kok.