Ik heb een bijzonder goede ervaring mogen hebben met het team. Waar ik in de eerste instantie op zoek was naar accessoires voor een nieuwe Polestar 2 is het team in staat geweest mij verder te enthousiasmeren en adviseren over de eigen voorraad. Het meedenken, enthousiasme en commercieel inzicht waardeer ik enorm. Ik kijk niet alleen uit naar veel veilige km's maar ook naar een volgende keer.
Na aflevering bleken een paar zaken niet 100% op orde waren. Mudde Kok heeft dit direct serieus genomen. De auto is opgehaald en ik kreeg een vervangende auto. Twee dagen later waren de meeste kwesties opgelost. Soms gaat er iets mis, fijn dat Mudde Kok met hoofdletters het woord SERVICE spelt. Mijn derde Volvo bij Mudde Kok rij ik met plezier. Over een paar jaar ga ik zeker bij hen terug. Met vriendelijke groet, Michel Meijer
Originele beoordeling
1. de afhandeling ging snel 2. de auto was matig schoongemaakt, rook erg naar schoonmaakspray en het poetswerk was nauwelijks afgemaakt (spiegels zaten nog met was, randen van deuren waren nog vies). 3. bij de aankoop was toegezegd dat geschiedenis van de auto bekend was. Dit blijkt achteraf niet het geval. De auto is door VOLVO uit de garantie geschrapt. Hierdoor kan er geen aanspraak meer gedaan worden op coulance. Hoewel het contact met de verkoper goed was, vat ik dit punt ernstig op. Bij navraag blijkt de auto feitelijk nooit onderhoud te hebben genoten. Olie, clima-filters, etc. bleken erg oud. Er zijn geen tekenen van grote schade, maar dit had gewoon besproken moeten worden. 4. Toen de 'spraylucht' verdwenen was, bleek het een flinke rokers auto. Ozonbehandeling en vervanging clima-filters (dat had eigenlijk bij een onderhoudsbeurt moeten gebeuren....:-( ....... ) heeft dit aanzienlijk verbeterd. Ook hiervoor geldt dat dit de beoordeling en ervaring met Mudde Kok niet zo positief is. 5. Oplevering op zichzelf was erg goed. Ben even de naam vergeten van de (Friese? Blonde jongeman) verkoper die uitleg gaf over de auto. Dit was uitstekend. 6. De gerookte zalm was goed. Er kwamen dus nog ongeveer 600 euro aan kosten bij om de auto wel het onderhoud te geven en te laten reinigen. Daarnaast heb ik zelf maar alle poetsresten en overgeslagen randen schoongemaakt. Dat de auto geen aanspraak meer kan maken op coulance van Volvo vanwege de historie had voor mij niet verzwegen moeten worden. Ik verwacht niet dat Mudde Kok dit achteraf kan herstellen, als dat wel zo is hoor ik dit graag en zal ik mijn beoordeling aanpassen. Zo niet, dan betekent dit een serieus 'kras' op de ervaring. Hoe vriendelijk en aardig iedereen ook is. Met vriendelijke groet, Michel Meijer
De bovengenoemde zin is eigenlijk nog te kort. De gepassioneerdheid voor auto's en dit met de klant delen merk je aan alles.
Vriendelijke mensen, goed en snel zaken doen en een top service!
snel geholpen, veel service
Mooie auto gevonden; Snel een afspraak kunnen maken voor een proefrit. De auto zag er spic en span uit. Allemaal verder goed geregeld met goede service. Ben er blij mee!
Zocht een XC90 T8 ter vervanging van mijn XC90 D5. Een mooi exemplaar gevonden bij Mudde Kok. Na aankoop erg prettig begeleid door de heren van aflevering, ze kunnen je helpen met alles. Van toch nog wat extra accessoires tot verzekering en zelfs financiering. Ben nu 1500 kilometer verder en super tevreden met de auto! Hartelijk dank allen voor de super service!
Wij hebben de hele procedure van de aankoop van onze bijna nieuwe MG, tot aflevering als zeer prettig ervaren. Wat een mooi bedrijf met erg fijn, en deskundig personeel. Niks lieten ze aan toeval over. Bij het ophalen van de auto op Zaterdag 23 juni, namen wij onze hond mee, naast dat wij koffie met wat lekkers kregen, kreeg onze hond water, nou dit noem ik nog eens meedenken. Wij kwamen per toeval, bij Autobedrijf Mudde en Kok terecht, omdat wij een leuke auto zagen. Wij wonen op Scheveningen, en de auto hebben wij in Urk gekocht, of het nu ligt, of wij beide vissersdorpen zijn.... Namens ons, Loek, Joke en natuurlijk de hond Sjakie, enorm bedankt voor de zeer prettige ervaring, wij komen hier graag terug.
Na een toch vriendelijk onderhandeling waarbij de deal misschien niet door kon gaan toch op andere wijze gelukt en werd de koop alsnog gesloten.
Heel prettige ervaring, we zijn zeker van plan om voor onderhoud terug te komen.
Goed geregeld
Prettige ontvangst, direct geholpen. Duidelijke uitleg. Auto zag er prima uit. Mudde Kok zeer klant gericht en goede communicatie. Aanrader om bij hen goede auto te kopen.
Klantvriendelijk bedrijf. Nette prijs gemaakt en gekregen. Goed gevoel gehad, ook na het zetten van de bekende handtekening.
Een deskundige advies gekregen en vriendelijk geholpen door Jolmer.
Vandaag mijn Volvo XC90 opgehaald bij mudde kok. Erg blij met de nette auto. Leuk team eerlijke mensen. Doen wat zeggen. Snappen wat ze doen luisteren en denken mee. Zal iedereen dit bedrijf willen aanraden. Ga zo door mannen. Vriendelijke groet, Uit Mijdrecht
Mooie showroom, zeer vriendelijke en professionele aflevering. Genoten van het wagenpark. Ruim aanbod, scherp geprijst. Ondanks de formele uitstraling toch persoonlijk en informeel behandeld. Goed aanpassingsvermogen aan type klant dus. Meedenken in oplossingen en snelle service!
Eerste indruk is het ontvangst en de mooie binnenkomen. De eerste persoon met wie contact hadden was gelijk goed en tweede persoon voor de uitleg was uitstekend en de nabehandeling OK.
Veel keus, onderbouwd met veel kennis. Fijne handelaren, met technische mensen erachter.
De oplevering was goed verzorgd, maar duurde zo'n 3 kwartier. Had vermoedelijk wel wat sneller gekund. Maar kwaliteit neemt enige tijd, dus al met al wederom een tevreden klant.
Super mooie sq5 gehaald, goeie service en ze denken goed met je mee!
Met 1 woord uitstekend
Na een prettig en vakkundig contact met Jonathan een deal kunnen maken. 2 auto’s ingeruild, waarvan de elektrische kosteloos werd opgehaald. Niets is te gek. Daarna is de begeleiding uitmuntend, de aandacht van de administratie, de afleverplanner en de uiteindelijke aflevering loopt ook gesmeerd. Kortom, een topervaring.
Ik was op zoek naar een lease auto en kwam bij Mudde en Kok terecht. Bij het eerste telefonische contact viel me het sterke persoonlijke advies op, in verhouding met andere bedrijven en daar heb ik geen spijt van. Adviseur Bram Ippel denkt met je mee en probeert het beste uit te zoeken op basis van mijn werkzaamheden (aantal kilometers, financial of operational lease). Ik ben als Audi fan overgestapt naar Polestar en ik heb er geen spijt van. Ook na werktijd is Bram gewoon beschikbaar voor vragen en duidelijk en vriendelijk in zijn communicatie. De auto werd netjes afgeleverd door een vriendelijke meneer waar je gezellig een bakje koffie mee kan drinken. Kortom, eenmaal Mudde en Kok. Dat is altijd Mudde en Kok!
Kort maar krachtig professionele club. Wordt ik blij van.
Accuraat, precies wat je graag wilt. Ze nemen de tijd en ondernemen direct actie.