Goeie communicatie, erg fijn zaken doen

We hebben meerdere auto's gekocht bij jullie, erg fijne communicatie. ook als er wat is wordt er altijd duidelijke en goed gecommuniceerd. bedankt.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Peugeot Expert

prima correcte levering

ik werd correct en netjes geholpen

• Bereikbaarheid
  • Welk merk auto heeft u gekocht? volvo

Auto's is gandel, service kun je niet verhandelen.

Ik heb voldoende auto's gehad. Ik heb mijn XC90 ingeruild op een jongere XC90 met alle toerters en bellen. Wat een geld hè, auto rijden kan niet goedkoop. Garantie was voor mij belangrijk de afwerking naar grijs kenteken, de doorloop snelheid, het werd allemaal gehonoreerd, ook de final price hebben we uit onderhandeld. Beide tevreden! Als je dan toch nog de auto naar Limburg komt brengen met een Urker visje, toch nog de puntjes oplost die door het snelle handelen niet juist of niet geïnterpreteerd worden. Had je dan meer uit moeten onderhandelen? Was er dan toch nog ruimte? Of begrijp je dan hoe je met je klant moet omgaan? Als bedrijf moet je verdienen, en goed ook, mooi! Anders heb je over 10 jaar geen bestaansrecht meer. Leon, Jolmer, Rianne, ieder achter de schermen: een geoliede machine! Tot de volgende auto!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC90

Super tevreden!

Van aankoop (met Gerrico) tot aflevering (met Jolmer) van onze volvo, alles verliep naar volle tevredenheid. De manier van benadering en communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. De zeer smakelijke attentie werd ook absoluut gewaardeerd. We hopen nog een tijd in onze volvo te gaan rijden, maar sluiten een volgende aankoop in de toekomst zeker niet uit!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo V60

Uitstekende ervaring!

Via mail en telefoon contact gehad over het operationeel leasen van een Polestar 2 en het inruilen van mijn eigen auto vanaf mijn vakantieadres. Dit verliep echt uitstekend. Helder, transparant en een zeer nette inruil gekregen. De totale afhandeling verliep ook goed. Er werd alle tijd genomen voor de afwikkeling en overdracht. Wij hebben Mudde Kok als zeer prettig ervaren en kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat wij ze ten zeerste aanbevelen.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Polestar 2

Hele prettige verkopers waar je niet onder druk wordt gezet

Dit bedrijf is heel hartelijk, meedenkend, behulpzaam en zeer klantvriendelijk

• Welk merk auto heeft u gekocht? Landrover

uitstekende service!

hier wordt je met alles geholpen, geen vraag is teveel! kortom, uitstekende service voor zowel het aanschaffen van een auto als het laten onderhouden van je auto

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Fijne ontvangst en verder afhandeling met de ontvangst van onze Volvo. We vonden het fijn en erg ontspannen op deze wijze alle stappen door te gaan, geweldig .Dankjewel Jolmer!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo xc60

Service waar je van droomt!

Tot in de puntjes goed geregeld. Heerlijk om zaken te doen met MuddeKok. Fijn dat er proactief meegedacht wordt. Het eindresultaat staat te glimmen op de oprit.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Ontzettend betrokken en enthousiast!

Dinsdagmiddag 23-08-2023 14:00hr hét moment van aflevering van de nieuwe auto die via mijn werkgever is aangekocht. Een prachtig blauwe Lynk&Co die perfect gepoetst - aan het oog onttrokken achter een groot schot - voor mij klaar stond. Bij binnenkomst direct zeer gastvrij ontvangen door Jolmer die een mooie toelichting gaf over de nieuwbouw in Nunspeet. Het kwam bij mij over als een overduidelijk beeld van betrokkenheid en trots voor het bedrijf Mudde en Kok! De duidelijke uitleg over de meest essentiële bedieningsknoppen om vooral veilig de eerste kilometers in deze nieuwe auto te maken waren zeer duidelijk en op een rustige manier door Jolmer uitgelegd. Geen haastwerk maar gewoon rustig de tijd nemend en alle aandacht voor mijn vragen. Na dit alles kon de overhead deur omhoog en kon ik met een goed gevoel de weg op, maar niet voordat ik nog werd getrakteerd op een mooie gerookte zalm die ‘op Urk’ ambachtelijk is gerookt. Zelfs voor mijn collega die mij had afgezet bij Mudde en Kok was eenzelfde zalm die ik aan hem kon geven. De reacties die ik van mijn ouders (ik had de zalm aan hen gegeven) en mijn collega waren overweldigend. Zoiets lekkers hadden ze nog niet eerder gegeten. Kortom; fantastische ervaring met Mudde en Kok en zeer zeker dat ik nog even bij ze langs rij als ik Urk aandoe om voor mijzelf een mooi gerookte moot zalm koop bij ‘ De jongens van de Fandt’

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Welk merk auto heeft u gekocht? Lynk&Co

Wederom weer geweldig

Dit is mijn vierde Volvo die ik heb gekocht bij Mudde Kok en ook deze keer is alles perfect gegaan. Ook voor het onderhoud van de Volvo’s blijven we bij Mudde Kok.

erg vertrouwd

bijzonder prettig geholpen en gastvrij , onze auto stond exact zoals afgesproken gereed , fijn dat deze bedrijven er nog zijn

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Een bedrijf met oog voor de klant

De aanschaf verliep soepel. De auto stond netjes gepoetst klaar om er een proefrit mee te kunnen maken. De aflevering werd netjes en conform afspraak nagekomen. De nazorg (even een belletje of er nog vragen waren ) werd door mij op prijs gesteld.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo v60

Super!!!

Al tijdens de onderhandelingen was het een heel open sfeer. Ik wil iedereen bedanken, want ik was al blij met de auto maar door jullie ontvangst werd nog leuker. Jullie zijn echt een super team !!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Landrover

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen met de aanschaf van mijn tesla model x

• Welk merk auto heeft u gekocht? Tesla

Één groot feest om hier een nieuwe auto aan te schaffen!

Van begin tot eind fantastisch begeleid bij de aanschaf van een nieuwe auto. De personeelsleden waarmee we te maken hebben gehad weten waar ze over praten en zijn allemaal even attent en correct.

• Welk merk auto heeft u gekocht? MG

Top service en goede aflevering

Auto bekeken was nog niet helemaal klaar bij aflevering auto echt heel mooi gepoetst, volle tank en alles netjes vervangen wat gedaan moest worden staan echt voor hun klanten en als afsluiter nog een lekkere gerookte zalm gekregen

• Welk merk auto heeft u gekocht? Bmw x1

Erg goede service!

Ze denken mee en werken aan de beste oplossing voor jou.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Fijne dealer die betrouwbaarheid uitstraald.

Toen ik bij deze dealer binnen stapte had ik direct een goed gevoel. We werden op een vriendelijke manier aangesproken en geholpen. Ben blij met mijn aankoop. Ook de service na aankoop lijkt top. Je auto word gehaald wanneer hij voor een grote beurt moet. En er word voor vervangend vervoer gezorgt.

Klantbeleving ten top!

ik heb vandaag mijn Polestar 2 opgehaald. Geheel volgens afspraak en een zeer prettige en professionele aflevering ervaren. De auto werd vandaag afgeleverd door Raymond Dijkgraaf, die rustig de tijd neemt, alles netjes en duidelijk uitlegt. Ook aanvullende vragen werden netjes beantwoord, en in meegedacht. Omdat er onduidelijkheid is over de klasse van het alarm wordt ook daar direct verder actie op genomen en geschakeld met de technische mensen. Maandag krijg ik daar vervolg op. En als cadeautje een heerlijk flink stuk gerookte Urker zal. Nogmaals een topervaring vandaag.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Polestar 2

Prima bedrijf met goede service, open en eerlijk

Prima service,correcte afspraken. Wat beloofd is wordt ook gedaan. No nonsens.

Uitgebreide uitleg

Een andere nieuwe auto met veel opties die volledig wordt uitgelegd door enthousiaste medewerker(s) van auto Mudde Kok. Ze nemen volledig de tijd voor je met vooraf een kopje koffie en ze zorgen er zelfs voor dat je volvo on call app. word geactiveerd met de nieuwe auto....Dus je kan stressless retour naar huis rijden zonder problemen. Vertrouwd en wel...Heel fijn dus.

prettig en bereidwillig personeel

Ik moest wel erg lang wachten op het kenteken die zoek was geraakt bij de Duitse post, iets waar ze waarschijnlijk niets aan konden doen. Ze zijn erg bereidwillig om je als klant te helpen. Zo zat er onverwacht een softtop bij mijn gekochte Jeep, jippie!!, Het lijkt een ingewikkelde klus te zijn het maar ze boden me aan om dit samen te doen als ik er niet uitkom. De communicatie is zeer prettig, ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. :-)

• Service N.v.t.
  • Welk merk auto heeft u gekocht? Jeep

Wederom een prettige ervaring

Van verkoop, Lease, aflevering en onderhoud een prettige ervaring!

Klant vriendelijk

Nemen rustig de tijd voor uitleg van de auto.

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet