Over de hele lijn positief

Over de hele lijn positief

• Bereikbaarheid

Klantvriendelijk en een duidelijke uitleg over het gebruik van de auto

• Service N.v.t.

Correct geholpen

• Bereikbaarheid

Voor de tweede keer, helemaal top.

Mudde Kok zet de klant centraal echt centraal.

Prima service. Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Prima service

• Bereikbaarheid

Onze vorige auto kwam bij jullie vandaan en toen waren we zeer tevreden. Daarom kwamen we weer en weer zijn we zeer tevreden.

Keurige aflevering

Keurige aflevering. Auto stond er prachtig gepoetst bij. Uitleg over alle opties gekregen en een heerlijke zalm kado!

• Bereikbaarheid

Mudde Kok is voorbeeld voor heel veel andere autoverkopers !

Op advies van een vriend (beiden omg Den Haag) bij MK terecht gekomen. Mooie duidelijke site, plezierige gesprekken over de telefoon maar tevens zakelijk en tot overleg bereid. Afspraak gemaakt en alles stond klaar. Tegenbod ivm inruil gedaan en daarop is meer dan goed gereageerd. Koop gesloten. Enige puntje is de vage half jaar garantie ad 1000 E waarvoor geen voorwaarden blijken te bestaan. Dat is raar. Het betreft een invoer auto en het beloofde NL boekje, zeg maar boek, is keurig nagezonden. Omdat ik kort na koop met de auto naar Frk moest werd de auto snel verzorgd met grote beurt en nieuwe banden. De afhandeling bij het ophalen verliep ook keurig. Als onbeholpen digibeet werd zelfs m'n telefoon geïnstalleerd in de auto. De aanwezige gastheer, in keurig vest, is een enorme extra service in de showroom. Deze man, helaas ben ik zijn naam vergeten, waarvoor excuses, ziet alles en verzorgt de gasten perfect. Erg goed van MK en van deze man. En wat fijn voor hem dat MK naar Nunspeet verhuist want daar woont ie. Nu maar afwachten of die garantie nog nodig is.............

• Bereikbaarheid

Geen verrassingen en goed verkooptraject.

Vanaf begin tot het wegrijden gewoon prima.

• Service N.v.t.

Top service

Goed zaken kunnen doen

Snel en goed geregeld

Ruime keuze in ocassions Volvo V90 cross country. Een proefrit maken is zo geregeld en zelfde dag een voorstel voor inruil.

Super !!!

Auto kopen bij Mudde & Kok is een grote FEEST.!!! Klant vriendelijk !!!

Goede afhandeling

De auto is keurig afgeleverd volgens afspraak. Goede uitleg over wat essentieele zaken.

• Bereikbaarheid

Prettig bedrijf met vriendelijke en kundige medewerkers

Normaal ga ik verschillende bedrijven af om auto’s te vergelijken. Nu bij het eerste adres tot koop overgegaan. Gewoon omdat het gevoel goed was. Aardige, kundige verkoper, niet zo een snelle in strak driedelig pak. Na de verkoop wordt het verder afgehandeld door een medewerker die alleen het traject na koop regelt. Service, poetsen en noem maar op. In de tussentijd is hij ook altijd bereikbaar voor vragen. Ik ben geheel tevreden met het hele traject van koop tot aflevering. Enige nadeel is dat ik 1 1/2 uur moet rijden naar Mudde Kok maar dat is mijn keuze. Het zou zomaar kunnen zijn dat dit een blijvertje is

• Bereikbaarheid

Goed geregeld van a tot z.

Top Service met mensen die kennis van zaken hebben. Snel en netjes

Prettige en deskundige begeleiding

Geen moeite is te veel om je de juiste auto te laten kiezen. Ook na de aankoop blijft de plezierige begeleiding voortduren.

• Bereikbaarheid

Prettig bedrijf dat professioneel zaken doet.

Eerste keer dat wij dit bedrijf hebben bezocht voor de aanschaf van een hybride SUV, daar hebben ze voldoende aanbod van. We zijn goed en hartelijk ontvangen en begeleid en waar we voor kwamen is succesvol afgerond. Ook de contacten daarna verlopen erg soepel en professioneel. De aflevering is ook prima verlopen, alles is netjes voor elkaar gemaakt en er wordt uitgebreid de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Ga zo door, ook in het nieuwe pand eind dit jaar in Nunspeet!

• Bereikbaarheid

Ik heb Mudde&Kok ervaren als een zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf

Zie bovenstaande zin.

Uitstekende ervaring. Geen opdringerige verkooppraktijken

Prima informatie. Prettige ontvangst en prettige verkoper. Totaal niet opdringerig. Erg prettig

Super service

Zeer toegankelijke mensen met super service van aankoop tot aflevering.

Fantastisch op alle fronten

Zowel telefonisch als tijdens ons bezoek zijn we heel prettig te woord gestaan, de sfeer was erg prettig, iedereen was vriendelijk dus wat wil je nog meer. Oh ja, en ook nog een prachtige auto gekocht ;-)

• Bereikbaarheid

Heel klantvriendelijk, worden altijd heel goed geholpen!

Dit is de 2e volvo xc60 bij dit bedrijf, je word altijd, door welke verkoper dan ook zeer vriendelijk geholpen zonder dat ze aandringen tot aankoop. Kortom helemaal top!

• Bereikbaarheid

Ik heb een zeer goed gevoel bij het eerste contact met dit bedrijf

Wij zijn zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangen door Mark de Groot de eerste keer dat we hier waren. Netjes uitleg over de auto welke wij gekocht hebben. we mochten een proefrit maken , tot onze verbazing zonder dat onze gegevens werden genoteerd. We waren zeer voldaan huiswaarts gekeerd na aankoop van de XC 40

prima geregeld

prima geregelde zaak, lekkere koffie en vriendelijke mensen

Top geholpen

Prima snelle en duidelijke service.

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet