zowel telefonisch als in de zaak een goed contact

Nadat we via mp een auto hadden gevonden contact opgenomen en direct mogelijk om de auto te kunnen bekijken. Daarna werd er volop tijd genomen om de auto te proberen incl uitleg, bedrag en service vastgelegd. Daarna hebben we de auto ruim binnen 2 weken (wat werd gezegt) de auto op kunnen halen. Alweer alle tijd, duidelijke uitleg.

Kan gewoon niet beter!

Hele fijne aankoopprocedure en alle wensen worden genoteerd en onderzocht. U wordt voortreffelijk op de hoogte van de mogelijkheden en eventuele kosten. Heel transparant en netjes. Ze doen er alles aan om u geheel tevreden te krijgen. En als laatste een keurige aflevering welke niet completer en vriendelijker kan! Echt een top ervaring.

• Bereikbaarheid

Goed geholpen door Mudde en Kok!

Deskundig advies. Service gaan we nog meemaken.... :)

• Service N.v.t.

Professioneel bedrijf en dito personeel met een uitgebreid occassions aanbod

Na een heel prettig, vlot, onderhoudend, informatief & constructief overleg met de verkoper, met tussendoor een proefrit, en met een eerlijke inruilwaarde voor mijn oude XC90 was ik overstag en heb ik dezelfde middag het koopcontract getekend en ben van plan om in de toekomst ook het jaarlijkse onderhoud bij Mudde Kok te laten uitvoeren.

Professioneel bedrijf en dito personeel met een uitgebreid occassions aanbod

• Bereikbaarheid

Professioneel bedrijf, vriendelijk en deskundig personeel en een mooi aanbod van occasions.

• Bereikbaarheid

Profesioneel bedrijf, vriendelijk en deskundig personeel en een mooi aanbod van occasions.

Na een heel prettig, vlot, onderhoudend, informatief & constructief overleg met de verkoper, met tussendoor een proefrit, en met een eerlijke inruilwaarde voor mijn oude XC90 was ik overstag en heb ik het dezelfde dag het koopcontract getekend en ga ik ook voor het onderhoud bij Mudde Kok.

zoals afgesproken een bijzonder mooie lynk en co 01

Na wat zoeken op marktplaats kwam ik terecht bij mudde kok in urk. Vriendelijk ontvangen met een kop koffie en toen in gesprek gegaan met de verkoop adviseur. Na een uitgebreide proefrit in de lynk en co 01 plug in hybride terug gekomen bij mudde kok in urk weer rond de tafel gezeten voor een gesprek met de verkoop adviseur. Het zat nog vast op 1000 euro maar uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen. Na de ondertekening van het contract en een hele lekker zalm weer naar huis ,en onderweg lekker gepraat over de auto. Afgelopen vrijdag j.l.2 dec werd de auto netjes thuis afgeleverd op ons adres in duiven. Vriendelijke chauffeur die de auto kwam brengen bij ons . De auto was netjes afgeleverd en de eerste kilometers zitten er al weer op. Al met al kan ik niet anders zeggen voor de aflevering en de communicatie toppie ,nu vele plezierige kilometers maken kijken hoe de auto bevalt. Mudde kok is voor zover ik het tot nu toe heb ervaren een zeer goede en betrouwbare garage waar je zeker een auto kunt kopen. A.Olijslager uit duiven

• Bereikbaarheid

Alles goed geregeld, goede service

Eerste kennismaking met Mudde en Kok en tot nu toe alles goed geregeld.

Super service.

Super goed geholpen en top kwaliteit auto gekocht.

De klant centraal.

Bij ieder contact werd mij duidelijker dat alle medewerkers van Mudde Kok mij als klant centraal stelden en er alles aan deden om mijn aankoopproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik ben dan ook erg content met mijn nieuwe XC60 T6 R-design.

• Bereikbaarheid

Machtig mooie samenwerking met Mudde en Kok!

Alweer de 2e Volvo aangeschaft bij de mannen van Mudde en Kok, opnieuw dik voor elkaar!

• Bereikbaarheid

Mooi bedrijf, met uitstekende service!

Vanaf het moment dat we binnenstapten voelde het goed. Zeer nette verkoop afdeling met een oprechte insteek. Van verkoop tot aflevering fijne service, kortom zeer tevreden klant!

• Bereikbaarheid

Uitstekende service en uitleg bij mijn nieuwe auto

De uitleg van mijn nieuwe Hybride auto was helder en bovendien gezellig. De service van MuddeKok is fijn en je gaat weg met een heerlijke vis! Dank daarvoor!

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet