Ik ben een tevreden klant. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en meegedacht. Fijne ervaring met mijn auto inruilen en de geleverde service.
Ik ben vanaf het moment 1 meteen goed en professioneel geholpen. Zij denken echt met je mee voor een oplossing als die nodig is. Gastvrijheid is buitengewoon en ontspannen. Ga zo door met zijn allen.
100 punten> gewoon alle klopt bij dit bedrijf. Super blij met mijn D300 LR Discovery Dynamic! Gehele proces online, prachtige leenauto gekregen en op locatie hier thuis afgeleverd.
Kwam hier per toeval terecht. Bij dit bedrijf weten ze hoe het moet. Zeer klant gericht in een mooi opgezette automotive bedrijf.
Wij zijn vanaf eerste binnenkomst tot aan aflevering zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Je merkt dat kwaliteit voorop staat!
Vanaf het begin ben ik vakkundig en naar grote tevredenheid geholpen. Het moment van de auto afhalen bevestigde het goede gevoel wat ik vooraf had.
Mooi groot bedrijf met een fijne sfeer en vriendelijke medewerkers. Wij kwamen zomaar eens kijken en konden toch direct een proefrit maken. Veel keuze, alles staat ruim in de mooie showroom, waar ook aan de inwendige mens wordt gedacht dmv iets lekkers bij de koffie of een lekker broodje. Wij werden geholpen door verkoper Andries, aardig, kundig en dacht met ons mee. Kregen een hele goede inruilprijs voor onze huidige auto, veel meer dan bij onze Volvo garage. Inmiddels onze auto opgehaald en Andries had alle tijd voor uitleg en tips, dus dat was fijn. Wij kunnen Mudde Kok zeker aanbevelen!
Wij werden vriendelijk ontvangen en er was ruim tijd voor ons beschikbaar.
Mooi en modern bedrijf Vriendelijke verkopers!
Prachtige auto gekocht. Zeer vriendelijk personeel Bij binnenkomst goed ontvangen. Mooi pand
Mudde en kok heeft mij zeer goed behandelt, in de garage, verkoop en financieel
Volvo v60 gekocht bij MuddeKok Vanaf aankoop goed op de hoogte gehouden via de mail. Keurige uitleg over de auto gehad, vriendelijke mensen en na 16 jaar v70 te hebben gereden nog even oude en nieuwe auto op de foto. Als attentie een heerlijke verse zalm mee!! Topbedrijf zeer tevreden Eric &Jannette Elspeet
Wij zijn zeer klantvriendelijk en ook oprecht geholpen door de medewerkers.
Goed geholpen, prachtige showroom en zeer vriendelijk personeel
Perfect geholpen door verkoper Jan Marcus. Gedurende het gehele aankooptraject zijn we netjes begeleid en kregen we advies waar we echt wat aan hebben gehad. We kunnen Mudde Kok van harte aanbevelen bij de aankoop van een auto.
Mooie bedrijf leuke werknemers en goed prijzen Top
ik wil iedereen bedankten voor de goede service ik weet waar ik moet zijn voor onze volgende auto
Zie oneliner hierboven
zeer vriendelijke mensen.
Ik heb het zaken doen met Mudde Kok als zeer prettig ervaren. Je wordt niet gepushed in de richting van een bepaalde auto maar je krijgt de kans om in alle rust je keuze te maken. Ik vond het lastig om een goede afweging te maken en daar had de verkoper begrip voor en geduld mee. Echt een aanrader! Ik kom graag terug.
Vandaag 30 mei 2023 dit autobedrijf bezocht. Ik kwam aan en zag meteen een mooi gebouw met een nette entree. Bij binnenkomst werd ik en mijn vrouw meteen vriendelijk te woord gestaan of ze voor mij iets konden betekenen. Ik kreeg een plaatst in een prachtige ontvangst hal en werd bediend door een zeer aardige man die meteen koffie kwam brengen en al snel kwam de verkoper bij ons zitten. Rico de verkoper wist inmiddels dat ik een proefrit had aangevraagd en na ons kennismakingsgesprek stond de auto schoon en gewassen voor ons klaar. Voor ons was het duidelijk we wilde graag de auto kopen. Dan begint vaak het onderhandelen over de inruil maar ik werd blij verrast met de taxatie waarde waardoor de aankoop al snel was getekend. Het was inmiddels lunchtijd en daar kwam die aardige meneer weer die de koffie had gegeven. Of wij trek hadden in een broodje. Nog nooit meegemaakt ergens. Heerlijk broodje met beenham werd klaar gemaakt en een broodje kaas voor mijn vrouw. Wat een top service! Ook de verkoper ( Rico) blijf gezellig kletsen. Ik raad iedereen is een kijkje te nemen bij dit bedrijf. Zeer redelijke prijzen die lager liggen als in de randstad bij ons Amsterdam en mooie inruilwaarde gekregen. Nogmaals dank Mudde en Kok. Ga zo door. Nog even wachten en dan kunnen wij onze nieuwe auto ophalen. Een blije klant.
Opzoek naar m'n eerste auto en hier fantatisch ingeholpen. Prima geholpen en snel alles geregeld.
We hebben inmiddels al onze derde Volvo gekocht via Mudde en Kok. We zijn erg tevreden over zowel de serie (onderhoud) als de verkoop. Prima en correct geholpen door Gerralt Hovius en Raymond Dijkgraaf bij de aankoop en aflevering van onze nieuwe XC60!
Na mijn eerste occasion, nu ook mijn tweede occasion bij Mudde en Kok gekocht. Uitstekende service, vriendelijk en goed aanbod en inruil. Helaas heb ik ook een keer gebruik moeten maken van hun pechhulp (Mijn Mobiliteit), maar ook dit hebben ze keurig geregeld en opgelost! Het gaat nog even duren, maar voor mijn 3e auto ga ik ook zeker bij Mudde en Kok kijken!
Jonathan heeft het heel aankoopproces goed begeleid. Leuke verrassing(strik op de auto) bij aflevering en goede uitleg van de auto.