Keurig en vriendelijk geholpen met de aankoop en ook met het ophalen vd auto
Goede ontvangst. Prima afhandeling van nog openstaande zaken. Vriendelijk en behulpzaam personeelsleden.
De aflevering ging ook vlot en er werd duidelijk uitleg gegeven, maar om alles in één keer onder de knie te krijgen is wat lastig. Ik hoop dat ik nog eens terug kan als er iets Is waar ik niet goed uitkom. Ik blijf met de auto bij MuddeKok in onderhoud en ik hoop dat ik zo tevreden zal blijven.
Auto werd als vaste klant geleverd aan huis i.v.m. omstandigheden die het ophalen lastig maakte. Mudde zorgde voor keurige aflevering door een allervriendelijkste chauffeur met verse vis van de visafslag als vaste traditie.
Bij binnenkomst wordt je goed ontvangen, showroom ziet er overweldigend uit, incl buitenterrein, mooi tussen de bomen. Niet zo’n standaard autobedrijf langs de snelweg. Top service, kijken naar wat er wel mogelijk is. Krijg het gevoel dat ze alles voor je willen regelen. We kwamen op zaterdag einde dag, proefrit was geen enkel probleem, daarna met elkaar gezeten over de prijs, ondanks dat het al later was dan vijf uur voelde ik geen enkele druk dat ze gingen sluiten, echt top!
We zijn goed ontvangen en het gesprek met verkoper Andries verliep vriendelijk, correct en leuk. Proefrit kon direct gemaakt worden. We kregen een mooie inruilprijs en de deal was snel rond. Hierna goed contact over het inruilen en afhalen van onze auto. Helder en duidelijk. En een heerlijke zalm met fles witte wijn gekregen bij de overdracht.
Uitstekend en verzorgd autobedrijf! Prijzen zijn scherp voor jong geïmporteerde occassions. Communicatie gaat makkelijk met verschillende medewerkers. Erg blij met aflevering van nieuwe auto.
zie boven
Gesproken met meerdere personen, altijd vriendelijk en hulpvaardig. Alles goed verzorgt.
Wij zijn erg tevreden met het advies en de aankoop van onze mooie auto. Jullie hebben een prachtige zaak neergezet.
Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering alleen maar positief. Erik-Jan een prettige en zeker geen opdringerige verkoper, die duidelijk heeft aangegeven hoe het verkoopproces zou verlopen. Bart die op een heel kundige manier alles heeft uitgelegd en er alle tijd voor heeft genomen. Dus de ervaring met Mudde & Kok is heel positief.
Graag willen wij onze oprechte dankbaarheid en waardering uitspreken voor de ervaring die we hebben gehad bij Autobedrijf Mudde Kok. Van begin tot eind was het proces moeiteloos en jullie hebben bewezen dat klantenservice en professionaliteit de hoogste prioriteiten zijn. Het moment dat we binnenliepen werden we hartelijk begroet door vriendelijk en deskundig personeel. Het koopproces verliep vlot en transparant, zonder enige druk om een snelle beslissing te nemen. Alle details werden duidelijk uitgelegd en we voelden ons volledig op ons gemak bij het maken van de uiteindelijke keuze. Jullie professionaliteit en integriteit gaven ons het vertrouwen dat we een goede en betrouwbare investering zouden doen. Bovendien waren we aangenaam verrast door de uitstekende staat waarin de auto verkeerde bij de aflevering. Het was duidelijk dat jullie veel zorg en aandacht aan het klaarmaken van de auto hadden besteed, waardoor we met een gerust hart de weg op konden gaan.
We kwamen” even langs” maar gingen weg met een koopcontract . Goede ontvangst, prima proces tot en met de aflevering. Mooie auto en fijne medewerkers.
Je wordt echt als klant behandeld. Ze doen er alles aan om je een tevreden gevoel te geven. Heel veel kennis van zaken Positieve feedback Sleutelhanger meegeven Gele hesjes in de auto meegeven Lampensetje ontbreekt
Mudde Kok is erg flexibel en helpt zoeken naar oplossingen. Tijdens de proefrit was het geen probleem dat de auto opgehaald werd door een vriend om deze vanuit Nunspeet naar Rotterdam te rijden en vervolgens weer terug. Als occasion waren er wel enkele gebreken aan de auto, maar deze zijn allemaal verholpen. Aanvullende wensen software verandering aan de auto was ook allemaal geen probleem. Als kers op de taart is de auto tot voor de deur afgeleverd. Het is hopelijk nog een tijd weg, maar voor mijn volgende auto ga ik zeker weer bij Mudde Kok kijken.
Ik heb nog nooit zo snel een auto aangeschaft, alles klopte bij Mudde & Kok
Met bovenstaand woord doe ik iedereen bij Mudde Kok te kort want ze zijn naast professioneel ook uiterst vriendelijk en behulpzaam. Maar het moest nu eenmaal in een woord. Ik ben heel goed geadviseerd bij de aankoop en bij de aflevering en rijd nu in een heerlijke Volvo. Voor mijn onderhoud ga ik ook naar Mudde Kok. Wat voor mij het verschil maakt is dat ik heb gemerkt dat er naar je geluisterd wordt en dat er met veel zorg aan je auto wordt gewerkt!
We waren op zoek naar een Range Rover Evoque en vonden die bij Mudde en Kok. Het grappige was dat we op een benzineversie dachten uit te komen, maar dat het uiteindelijk na een proefrit in twee versies uiteindelijk toch een hybride werd. Een vergelijkbare auto was reeds verkocht en het werd een auto die nog moest arriveren. De inruil van onze Volvo verliep soepel en de aflevering evenzo.
Heel fijn bedrijf. Met OV niet zo goed te bereiken, maar de meeste klanten zullen met de auto komen en dan is het prima bereikbaar.
Zeer nette ontvangst in een hele mooie ontvangstruimte, Mudde Kok, vriendelijk, deskundig, gastvrij, ruim voldoende keuze, zeer prettige ervaren.
Bij de koop van mijn jong gebruikte Polestar ben ik goed geholpen. Het bedrijf zit in een schitterend pand en de wagens staan er zeer netjes bij. Echter nadat de deal gesloten was bleek dat er geen garantie op de auto zat en ik alleen een basisgarantie kreeg (3mnd alleen arbeid). Voor een auto met een dusdanig hoge aanschafprijs bijna ongelooflijk. Ik heb (véél minder prijzige) auto's gekocht waar een jaar volledige garantie op zat. Dus dat was even een domper. Verder bleek bij navraag over het alarmsysteem dat er weinig hierover bekend was. Er schijnt een klasse 3 alarm op te zitten, maar er zit geen certificaat bij. Verzekeraars kunnen daar nogal moeilijk over doen. En dat voor een auto van bijna 70k. Een bedrijf als Mudde Kok zou hier beter op de hoogte van horen te zijn.
Begin met Verkoper vriendelijk hoog klasse Ervare mensen met makkelijk gehandeld de gehele verkoop Top werk ik ben heel blij met jullie zaken doen Mohamad Mahmoud
Mooie show room. Goede service
Direct wat wij zochten mooie auto's op voorraad, wij zijn prima geholpen. Goed tevreden
Vanaf het moment dat ik binnenstapte welkom gevoeld. Auto stond als nieuw klaar voor een proefrit. Geen moment onder druk voelen staan om tot een deal te komen. En de deal naar eer en geweten tot stand gekomen en naar waarde. Kom zeker terug, zeer zeer fijne manier van auto kopen.