Vriendelijke en deskundige mensen in een ruimtelijke en verzorgde setting.

Op een originele manier met dit bedrijf in contact gekomen van waaruit het toch redelijk onverwacht snel is gegaan. Prima geholpen door alle personen die ik heb gesproken.

zeer goed

is de tweede auto die ik hier koop, prima service

In één woord geweldig.

Het hele aankoopproces van onze XC40, van proefrit tot aflevering, hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ook de zalm was een prettige verrassing. En waar wordt je nog door de medewerkers uitgezwaaid ?

• Bereikbaarheid

Professioneel en goed georganiseerd.

Ruime keus in een mooi pand. Vriendelijk personeel en je zit nooit zonder koffie! Ga bij het overwegen van een nieuwe auto zeker eens kijken in Nunspeet het is de moeite waard.

• Bereikbaarheid

goede communicatie, snel, klantvriendelijk, goede service

comunicatie is zeer soepel verlopen. Snel een oplossing gevonden, financiallease geregeld, en binnen een week is de auto geleverd. vriendelijke mensen.

• Bereikbaarheid

Je word behandeld zoals je behandeld wil worden

Geen opdringerige verkoper Vriendelijk personeel Personeel wil het verschil maken Voorbeeld je komt voor een proefrit en de auto wordt nog ff gewassen De gehele sfeer in het bedrijf is perfect

Top ervaring!

Bij ons eerste bezoek werden we goed geholpen en was de keuze snel gemaakt. De service is uitstekend. Hopelijk veel rijplezier met de Lynk & Co.

Vriendelijk en net bedrijf

Wat een prachtige en nette zaak , aardige mensen , niet opdringerig , fijn geholpen , ook als je niet een hele dure auto koopt ! Auto stond er met ophalen keurig bij , wij zijn heel tevreden

• Bereikbaarheid

Tot in de puntjes afgeleverd.

Met de klant meedenkend bedrijf. Op vragen o.a. met betrekking tot inruilprijs en hoe die is samengesteld adequaat geantwoord. Er wordt ruim de tijd gegeven voor eventuele particuliere verkoop, maar verschilt waarschijnlijk per geval. Uitstekende werkplaats service.

Ongedwongen en professioneel

Dit is de 2de keer dat ik een auto bij Mudde Kok heb gekocht. Ben zonder afspraak naar Nunspeet gereden en werd daar hartelijk ontvangen. De desbetreffende auto was nog beschikbaar en er mocht proef gereden worden. Na de proef rit kregen we ons overheerlijk broodje aangeboden. Daarna was de deal snel gesloten. De auto hebben we afgelopen zaterdag middag op gehaald De auto zag er als nieuw uit van binnen en buiten. De aflevering zelf was goed en professioneel geregeld.

• Bereikbaarheid

Drie keer op rij. Goede ervaring mudde kok

Het was weer tijd. De auto ingeruild en weer konden we bij Mudde Kok goede zaken doen. Nu voor de derde keer auto gekocht bij Mudde Kok. Nette en vlotte afhandeling, goede service, en na zorg. Zeer tevreden.

• Bereikbaarheid

Mooi bedrijf met betrokken en betrouwbare medewerkers

Afspraak is afspraak, vriendelijk en professioneel In de dasboardkast zat een Zweedse handleiding…:) Volvo v60

Vriendelijk personeel

Mooie auto gekocht en oude ingeruild voor een schappelijk bedrag aan bijbetaling Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Denkt mee.

Voortreffelijk

Communicatie goed, zowel in mail als mondeling Inlevingsvermogen (empathie) goed Afspraken conform afspraak.Ik ben heel tevreden. Over (after sales) service kan ik nog niets zeggen.

• Service N.v.t.

Mudde Kok geeft vertrouwen

We hebben onze volvo v60 ingeruild voor een elektrische volvo C40. De service was goed. Het team heeft veel aandacht voor ons als klant en geeft vertrouwen in ons als klant en in het bedrijf.

een warm bad

Zeer goede service en planning. Je krijgt wat je mag verwachten en dat voor een eerlijke prijs. Aanrader om hier je auto aan te schaffen.

• Bereikbaarheid

Aandacht voor de klant Hiermede is alles samengevat

• Locatie N.v.t.
  • Bereikbaarheid N.v.t.

Professioneel, klantgericht en hoog service niveau. Top!

Prima ontvangst in de showroom waarbij je direct het gevoel hebt welkom te zijn! Een bedrijf waarbij de focus op de wensen van de klant is en goed wordt geluisterd. Snelle aflevering van onze nieuwe auto was een mooie verrassing.

• Bereikbaarheid

Duidelijkheid en een goede behandeling

Na het foto's maken, van mijn eigen auto. Vervolgens een "gunstige" prijsopgaaf via de mail op een zeer mooie Volvo XC 60. Bij de afspraak een lekker bakje koffie, en de wensen die ik nog graag op de aangekochte auto. Ook daar ben ik goed geïnformeerd.

Vlot, precies, duidelijk, adequaat: Prima

Helder en professioneel klantcontact. Zeer klantgericht en direct reagerend. Prima aflevering en begeleiding. Kortom, Top werk

• Bereikbaarheid

Uitstekend geholpen met de aankoop van mijn Audi.

Van begin tot eind goed en correct geholpen.

• Bereikbaarheid

Zéér klantgericht professioneel bedrijf!

Mijn eerste ervaring met Mudde&Kok, Bij de onverwachte proefrit enthousiast geworden over de ontvangst en manier van werken bij Mudde&Kok. De aflevering verliep iets trager door onvoldoende informatie van mijn kant. Onder het wachten een heerlijk warm broodje genoten. Kortom, top bedrijf!

• Bereikbaarheid

Uiterst correcte afhandeling omtrent de gekochte auto.

Eerste kennismaking met Mudde Kok (Marc de Groot) was positief. Redelijk vlot eens geworden omtrent aankoop, cq. inruil. Uitermate tevreden omtrent de prettige uitleg door en het geduld van Bart van der Veen. Alle afspraken omtrent aflevering zijncorrect nageleefd. Eerste indruk van de nieuwe hybrid XC60 T6 Recharge long range is goed.

• Service N.v.t.

Correcte afhandeling

Eric-Jan heeft perfect met mij gekeken welke auto het meest passend was en daar voorstellen op gemaakt. Ook wanneer ik een andere auto wilde bekijken werd deze direct opgehaald en geshowd of kon ik proefrijden.

• Bereikbaarheid

Nog nooit zo'n geweldige garage meegemaakt!!

Gisteren mijn Landrover Evoque opgehaald, één jaar oud.....allereerst natuurlijk een hele mooie auto. Maar wat een geweldige garage, vanaf de verkoop tot de afhandeling gisteren bij het ophalen, echt top!! En ik hoorde gisteren van de ophaal en brengservice voor de beurten, het kon niet beter, woon toch 170 km verderop, met alles wordt rekening gehouden. Ben om......groetjes van een nieuwe MuddeKok fan!! Dank aan het team!

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet