Sympathiek, No Nonsens, Vriendelijk
Goed geholpen. Zeer tevreden met de nieuwe auto.
We hebben een afspraak gemaakt en konden snel terecht, per mail wordt je goed op de hoogte gehouden. Je bent geen nummer in een lange rij.
Vanaf eerste contact voel je jezelf klant. Vanuit de mooie locatie in Nunspeet heb ik tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Goede service, direct antwoord.
Vriendelijk en deskundig
Ik ken mudde kok als klant al vanaf 2017. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vriendelijke medewerkers, goede accomodatie en super service. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Goed meegedacht en een top service
Vriendelijke ontvangst: je voelt je welkom. Het team neemt uitgebreid de tijd voor klant. Luisteren naar en communiceren met de klant zijn sterke punten. Tot en met de aflevering blijft de aandacht heel persoonlijk en in de puntjes geregeld. Nogmaals dank voor de heerlijke verrassing.
Erg persoonlijk. Nemen de tijd voor je. Zijn belangstellend en oprecht blij voor je dat je een mooie nieuwe auto aanschaft. Prachtige zaak. Allemaal aardig én attent. Ontvangst goed en een voortreffelijk kopje koffie van de meneer uit de koffiecorner. Super.
Zoals ik al aangaf, men neemt de tijd, legt goed uit hoe het proces werkt en 'dringt niet op'.. Uitstekend dus! Zeer klantgericht- en vriendelijk gedrag. Men neemt uitgebreid de tijd bij levering van de auto om alles goed en gedegen uit te leggen.
Supersnelle service, erg klantvriendelijk!
Toen ik de auto ging ophalen waren alle punten die ik had opgenoemd gedaan. De bestuurdersstoel was nog een beetje vies dus hij ging weer gelijk richting de poetshal. Dus ik ben heel blij met m'n auto
Klant staat centraal. Personeel allemaal zeer correct aardig en deskundig. Veel keuze! Wij raden Mudde Kok zeker aan.
Wat een geweldige garage is Mudde-Kok automotive in Nunspeet. Het begon al toen wij binnen kwamen om naar een auto te kijken. Je wordt direct verwelkomt en krijgt heerlijke koffie en een petit fours. Na de koffie Kwam direct de verkoper naar ons toe om te kijken naar onze "toekomstige" auto. Hij is ondertussen binnen gezet zodat je droog (het regende toen wij er waren) de auto kunt bekijken. Na een proefrit aan tafel met de verkoper (het was zijn eerste auto die hij ging verkopen) en na een open en eerlijk gesprek tot een koop gekomen. Vandaag de auto opgehaald en na een kopje koffie en uitgebreide uitleg over alle zaken met onze "nieuwe" auto naar huis gereden. Ik heb al heel wat autobedrijven gezien en bezocht maar zo vriendelijk en gastvrij als we bij Mudde-Kok Automotive zijn ontvangen en geholpen heb ik nog niet meegemaakt. Kortom.....een geweldige leuke ervaring Dank jullie wel.
Snelle reactie, goede service.
Word er erg goed geholpen
Warme ontvangst en uitstekende uitleg en service!
Autokok Mudde wist mij echt te overtuigen. En wat een mooie auto heb ik gekregen super. Hoop er veel rijplezier mee te beleven
2,5 jaar na de aanschaf van een XC60 D5 wilde ik graag een vervanging naar een XC60 T8. Vond een mooi exemplaar, wederom bij Mudde Kok. Het proces van contact, proefrit, contract en ophalen is prima verlopen, met een mooie ontvangst in het nieuwe pand.
Goed service ben tevreden
Ontzettend fijne ervaring bij de aankoop. Prettige ontvangst, juiste vraagstelling of de auto bij je past en aan je wensen voldoet. Persoonlijk en gepast advies, duidelijke communicatie en afspraken. Je krijgt een fijn en vertrouwd gevoel als je opzoek bent naar een nieuwe auto. Eerlijke prijzen en geschiedenis over de auto.
Goede en nette ontvangst!
Geweldige ervaring met kundige en vriendelijke mensen die snel zaken op een juiste manier afhandelen.
Vanaf het moment van binnen komen tot het ophalen van de auto echt heel vriendelijk en zeker niet opdringerig behandeld. Ze denken mee in oplossingen, zowel voor extra opties voor de auto als voor ons vervoer probleem tot de levering. Auto is super netjes afgeleverd en zeer verrast door het heerlijke cadeau wat we er bij kregen. Eens een keer niet een afgezaagd bloemetje. Top geholpen en zal het zeker iedereen aanraden. Zal voor ons ook niet de laatste keer zijn dat wij hier een auto gaan kopen. Bedankt voor de goede service.
Mooi en groot pand waar veel auto staan die je in alle rust kan bewonderen. Bij vragen is ver voldoende vriendelijk personeel aanwezig die je wilt helpen. Een proefrit maken is helemaal geen probleem.