Prachtig bedrijf. Goede ontvangst. Prettige verkoper. Fijne afwikkeling.
zie hierboven
Goeie hulp, top bedrijf
Verkoop is perfect geregeld.
Auto ingeruild voor een nieuwere Volvo. Prima geregeld, informatie uitstekend en correct, alles zoals afgesproken, vriendelijke medewerkers en er wordt echt moeite gedaan voor de klant. Erg tevreden.
Altijd klantgericht, vriendelijk en op zoek naar de best passende auto.
Ik kwam als vrouw zijnde alleen eerst een paar autos testen, en een collega van jullie nam alle tijd om even een proefrit te maken met de autos. En de volgende dag kon ik met mijn man nog weer terug komen om nog een proefrit te maken. Heel fijn!
Professioneel...!
Zaterdagochtend gebeld voor een proefrit dezelfde ochtend. Bij aankomst een top ontvangst met koffie etc. Duidelijke toelichting en uitleg bij de auto. Geen opdringerige verkooppraatjes. Na een paar dagen overdenken overgegaan tot aanschaf, inclusief een paar nieuwe velgen met banden voor de winter. Personeel denkt goed mee. Aflevering super geregeld, met wederom een goede ontvangst. Zomerwielen in opslag, M&K doet ook het onderhoud van de wagen. Blij mee!
Prima ontvangst bij proefrit op afspraak. Omdat alles beviel konden Er meteen zaken doen. Een eerlijk verkoopverhaal was de indruk. Goede inruil kunnen doen ook was nog een kleine onderhandeling mogelijk. Een week later stond de auto al klaar. Alweer prima ontvangst, papierwerk was vlot en goede en uitgebreide uitleg over de functies van de auto gehad
Netjes ontvangen en keurige uitleg bij afleveren auto, alleen jammer dat er geen NL handleiding bijzit maar dat kan vast nog wel geregeld worden.
Oke , wij hebben met pijn in het Hart onze Volvo S90 T5 R-Disign ingeruild op een XC60 B5 . Nu net thuis gekomen en blij met ons besluit een heerlijke Volvo met ruime instap . Het instappen bij de Volvo S90 was voor mij het probleem , deze prachtige Volvo S90 was voor mij 70+er te laag , wij gaan genieten van onze XC60.
Ondanks dat wij alleen maar ons vrijblijvend kwamen oriënteren voor een XC40 heeft verkoper Sander v.d. Weerd toch kans gezien ons er één te verkopen. En bij aflevering heb jij, Eleonore, ons zeer vakkundig en charmant uitleg gegeven over de auto. Chapeau voor beiden ;-) Vr. groet, Robert Kool en Bernardien Marseille. Ede
Een nette winkel met goede service, communiceren helder en geen verborgen kosten
De ervaring is gewoon top! De mensen zijn geweldig, de ambiance is super. kennis van zaken, mooi pand. Een aanrader om sowieso langs te gaan!
Na even zoeken naar een V90 R-design T 8 uitgekomen bij Mudde & Kok Daar stond hij Precies de uitvoering die ik zocht en in de juiste kleurstelling Proefrit gemaakt en direct verkocht natuurlijk Goede inruil voor mijn huidige auto en even wachten op kenteken nieuwe auto inclusief bijbehorende beurt en keuringen De Volvo V 90 is in nieuwstaat afgeleverd en ben er zeer content mee Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en contact Zeker het aanbevelen waard waar je ook woont in Nederland!!!!
Voor welke auto je ook komt het lijkt geen verschil te maken hoe behandeld word. Dure auto of een wat goedkopere je wordt als volwaardige klant geholpen. Wij hebben de behandeling als zeer prettig ervaren.
Wat een schitterende bedrijf, Mudde en Kok. Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was wat uitzonderlijk. Ik had bij een Landrover dealer een nieuwe auto besteld en die auto had een jaar levertijd. In dat jaar kwam ik er achter dat op het model wat ik had besteld een bepaalde optie (onderdeel van luchtvering) niet leverbaar was. Omdat ik twijfelde wilde ik eigenlijk in beide modellen proef rijden. Bij de dealer stonden echter niet die 2 modellen, bij Mudde en Kok wel. Ik heb toen contact opgenomen en eerlijk uitgelegd dat ik de auto niet ging kopen maar wel graag zou willen proefrijden. Dat was geen enkel probleem. Keurig geholpen, schitterende bedrijfspand en zeer vriendelijke mensen. Nadat ik een maand later van de dealer kreeg te horen dat mijn auto niet 1 jaar maar waarschijnlijk 1,5 jaar levertijd had, heb ik er voor gekozen om maar eens op zoek te gaan naar een auto die per direct leverbaar was. Bij Mudde en Kok was er 1 leverbaar en die heb ik daar gekocht. Het hele proces van aankoop tot aflevering is gewoon strak georganiseerd bij dit bedrijf. Duidelijk, helder en er wordt goed gecommuniceerd. Ze denken erg met je mee. Ik heb een erg goed gevoel aan dit bedrijf over gehouden en zal het zeker adviseren naar anderen toe.
Keurig bedrijf met vriendelijke medewerkers. Van het eerste contact tot aflevering van de auto ging alles perfect! Hier kunnen de meeste Audi, BMW, Mercedes en Landrover dealers nog wat van leren. Chapeau!
Afgelopen week een prachtige Volvo XC40 2023 gekocht. Zwarte mild hybride in dark uitvoering. Mudde&Kok gevonden via internet maar wat een prachtig bedrijf! Keurige service, prima behandeld en ondanks scherpe prijzen ook ruimte voor onderhandeling. Al met al zeer tevreden en een aanrader wanneer je opzoek bent naar een mooie jonge auto! Wij komen vast nog eens terug.
Erg goed geholpen, behulpzaam en vriendelijk. Met andere woorden super fijne dealer.
Het was een hele rit twee keer naar Nunspeet vanuit Nootdorp maar het was meer dan de moeite waard. Een prachtig bedrijf dat geen standaard autobedrijf is in service, klantbenadering en omgeving. Wij hebben er een prachtige Land Rover eraan overgehouden die bij aflevering er fantastisch bij stond. Met volle overtuiging bevelen wij Mudde Kok bij iedereen aan.
Plezierig om te ervaren dat het bedrijf zich stipt aan gemaakte afspraken houdt. Positieve sfeer in de ruime showroom. Contact met alle medewerkers correct en positief.
De verkoop verliep heel soepel, definitieve prijsbepaling kwam niet ter sprake. Heel vriendelijke mensen, Mooie showroom. Koffie is te koud. Hele goede communicatie. Financiering was heel snel geregeld. Bij het ophalen van de auto voldoende uitleg gekregen over de auto. Het enige teleurstellende was wel dat er geen onderhoudsbeurt werd gedaan vóór de aflevering! Dat kan alleen als je de nonsens garantie afsluit van € 1.000,- euro. Flauwekul garantie. Ik betaal al genoeg voor deze occasion. En als er binnen korte tijd iets niet goed blijkt te zijn dan heb ik de wetgeving aan mijn kant. Kortom, een geweldige zaak, voldoende service, De koffie kan beslist beter, De garantiebepalingen gaan nergens over. Lever toch een auto af met een servicebeurt. Dat mag ik toch zeker verwachten bij de aankoop van een auto van € 22.000,-? Kom Op!1 dat kan beslist beter!!!
goed mee geholpen om auto 1 dag eerder af te leveren. werd terug gebeld dat het kon en ook nog eens opgehaald bij station Nunspeet om tijd te winnen na een lange reis met de trein. Uitleg was uitstekend.