Alles super professioneel!
Helaas bleek bij thuiskomst met onze gekochte landrover dat de afleverings beurt onzorgvuldig is uitgevoerd. Koelvloeistof zat onder het minimum. Dorpel aan passagiers zijde steekt nog steeds uit.( was gemeld).
Goede inruilwaarde, prettig bejegend , niet opdringerig en alles goed geregeld zoals van tevoren afgesproken en zelfs meer.
Professioneel; aandacht voor de klant en goede uitleg en tijd bij ophalen nieuwe auto.
Ontzettend prettige ervaring, goede service, korte lijnen, goede prijzen.
Plezierige en nette ontvangst. Wordt tijd voor je genomen!
Prettige ontvangst, gemoedelijk. Er wordt je niets opgedrongen. Hier kunnen veel autobedrijven een voorbeeld aan nemen.
vakkundig en zeer vriendelijke en goede uitleg van de auto.
Vriendelijk personeel en je wordt direct geholpen.
van de orrientatie tot de aflevering een zeer plezierige ervaring
Aan dit bedrijf kunnen de meeste dealers en of handelaren een voorbeeld aan nemen. Vriendelijke ontvangst, en zeer deskundige verkoper, die alle tijd voor je heeft. Zeer uitgebreide schowroom. Bij aflevering wederom zeer vriendelijke ontvangst, en waar krijg je dat, koffie met gebakje. Deskundige uitleg door dame van af leverteam. En misschien nog wel het belangrijkste een zeer scherpe prijsstelling van de aangeboden auto's. Kortom een pracht bedrijf. .
Een prettig bedrijf en vriendelijk personeel. Alles is netjes en volgens afspraak afgehandeld! Ik raad het aan om hier een auto te kopen!
Ik was zeer tevreden mee om met hun zake te doen. Lachende en behulpzaame personeel.
Zeer mooi bedrijf met heel klantvriendelijke medewerkers.
Professioneel en vriendelijk geholpen.
Zowel tijdens de aankoop als de aflevering. Een feestje om een auto te kopen bij Mudde Kok. Direct aanbevolen bij onze familie en vrienden!
Uitstekend geholpen bij de aanschaf van een jonge occasion. Ook bij de aflevering zijn we heel prettig geholpen met ruime aandacht en uitleg! Geen bloemen, geen wijn maar een heerlijke zalm, als dank voor de aankoop, maakte de aflevering compleet!
Voor de 2e keer een auto gekocht bij Mudde Kok, deze keer bij verkoopadviseur Marc de Groot. Marc is een prettig persoon en verstaat zijn vak. Ik zit zelf in de handel en weet hoe het werkt maar Marc ook! Er is een prima inruil en verkoopdeal gesloten waar wij ons beiden goed in konden vinden. Er waren twee dingen die even gladgestreken moesten worden om het zo maar te zeggen maar het is prima in orde gekomen. Bij Mudde Kok ben je echt klant en net als vier jaar geleden werd ik blij verrast met een heerlijke zalm bij de aflevering. Top Mudde Kok! jullie hebben aan mij een zeer tevreden klant en bij aanschaf van een volgende auto kunnen jullie mij zeker terug verwachten en wie weet kunnen wij dan weer zaken doen. Ik ga jullie zeker aanbevelen. Ga hier gerust naartoe mensen, het zal u goed bevallen. Nogmaals dank!
Een aantal reviews gelezen en ik zou niet weten wat daar nog aan toe te voegen is. Toch maar even een poging. Vanaf het eerste t/m het laatste contact was alles een prima ervaring. Erg beleefde medewerkers, nemen alle tijd voor de klant, zijn behulpzaam en geduldig enz. Vergeleken met diverse andere bedrijven in dezelfde branch steekt Mudde en Kok er ver boven uit. Prachtige en goed bereikbare locatie.
Persoonlijke betrokkenheid en servicegraad zijn absoluut top.
Alles is goed gegaan behalve dat de navigatie het niet doet. Ik ben gebeld door een dame van de receptie en die wist er zelf niks over te vertellen. Ik had het fijner gevonden als iemand met kennis mij dit had uitgelegd. Ik blijf het raar vinden dat hij het niet doet.
helemaal volgens afspraak, correct, enthousiast en fijn verlopen
Goeie autobedrijf met goeie service en ontvangen van klanten wordt goed begeleid in alles
Na tel contact met Sander de auto bekeken proefrit gemaakt en prijs overeengekomen met Sander alles prima en naar wens . Kortom zeer netjes en professioneel