prima, ruime keuze genoeg tijd om keuze te maken

prima, ruime keuze genoeg tijd om keuze te maken

• Bereikbaarheid

Een keurig bedrijf met een perfecte service. Nog bedankt voor de snelle levering, het zoeken en vinden van een auto en het meedenken en meeleven.

• Bereikbaarheid

Prima, goed ontvangst, goede uitlege en behulpzaam

Service en ontvangst uitstekend.

Zeer professioneel

Een hele goede behandeling

Alles prima geregeld!!!!

Prettige ervaring zowel met de verkoper, als de jonge dame bij de aflevering. Alles prima geregeld en conform de afspraken.

Boven verwachting! Verassend goed

Goede medewerkers, eerlijk en oprecht. Ze komen afspraken na en zijn servicegericht. Ik vond het een hele fijne zaak om een auto te kopen.

• Locatie N.v.t.
  • Bereikbaarheid

Wij raden dit bedrijf iedereen aan

Betrouwbaar, vakkundig en zeer klantvriendelijk

Fantastisch!

Van eerste contact tot het naar buiten rijden van onze 'nieuwe' Volvo V60 fijn geholpen door diverse medewerkers.

• Bereikbaarheid

Klantvriendelijke medewerkers. Hebben alle tijd voor je . Ben zeer tevreden over de eerste contacten, de uiteindelijke verkoop en de aflevering van de auto.

• Bereikbaarheid

Vriendelijke en vlotte verkopers met veel kennis van Volvo's.

Voor het eerst een Volvo bij Mudde en Kok gekocht. Ontvangst in de showroom is zeer goed, verkopers met veel kennis van Volvo's. Ze nemen de tijd om een auto uit te zoeken en deze staat vervolgens direct klaar voor een proefrit. De aflevering was perfect, goede uitleg van alle systemen en ook hiervoor nemen ze alle tijd. Ze verkopen veel auto's maar je krijgt absoluut niet het gevoel dat het allemaal even snel moet en de volgende klant al weer staat te wachten.

superbedrijf!

alles op en top geregeld.

• Bereikbaarheid

nog nooit een aflevering meegemaakt waar zo de tijd genomen werd

rustige en duidelijke uitleg ,alles plezierig ervaren.

• Bereikbaarheid

Nauwkeurig en vriendelijk in elk detail.

Om een voorbeeld te noemen. Ik kom binnen met een bananenschil in mijn hand zoekend naar een prullenbak. Direct is er een werknemer die dit signaleert en de schil van me overneemt. Ook op (goede) koffie hoef je niet lang te wachten. De verdere afhandeling van de aankoop is goed en vriendelijk geregeld. Men neemt de tijd voor je. Kortom, ik heb het nog niet beter meegemaakt en ik ben al wat gewend.

Helemaal top

Er is veel persoonlijke aandacht en nemen uitgebreid de tijd voor mij als klant. Daarom is dit voor mij een bedrijf waar ik graag terug zou komen.

Correct en duidelijk

Dit is alweer mijn 4e Volvo bij MuddeKok. Een betrouwbare partij . Ook after sale is correct . Een goede partij voor inkoop / verkoop .

Very informative

Very informative folks and quick!

Goed georganiseerd bedrijf

De juiste mensen helpen je op de juiste plaats. Klantvriendelijk, luisterend oor en er wordt meegedacht/gekeken bij je zoektocht naar een auto.

• Bereikbaarheid

Net zo als de vorige aankoop, gewoon perfect!!!

Zie hierboven.

• Bereikbaarheid

Super vriendelijk met professionele service

Wat een top ervaring!

Gewoon helemaal goed.

Drie weken terug hebben wij voor het eerst een bezoek gebracht aan Mudde Kok Automotive in Nunspeet. Zeer vriendelijk ontvangen, binnen 5 minuten aan de koffie en even later een open en prettig gesprek met Marc, waarmee we snel een overeenkomst hebben kunnen sluiten, En vanochtend na een fijn en duidelijk onderhoud met Bart die alle tijd nam om ons met de auto vertrouwd te maken. Heren bedankt voor jullie medewerking en Mudde Kok BV, bedankt voor de heerlijke Zalm.

• Service N.v.t.
  • Bereikbaarheid

Goede service, klantvriendelijk en professioneel.

Goede ervaring, vriendelijk maar informatie over geschiedenis van de auto mag wat mij betreft nog iets beter.

Denken in oplossingen

Vier maanden geleden kochten we een auto bij MuddeKok. Na een tijdje kregen we het gevoel de verkeerde auto te hebben gekocht. We hebben aangegeven dat we geen goed gevoel hadden bij de auto. We werden uitgenodigd om in gesprek te gaan en er werd ons een oplossing geboden. Wij zijn heel tevreden met de geboden oplossing en hebben we deze met beide handen aangepakt.

Klantgericht en flexibel.

Samen zoeken naar de juiste auto. Afspraak is afspraak. Houden rekening met wensen van de klant. Prima ervaring, niet voor de eerste keer.

betrokken, deskundig, betrouwbaar

MK is een begrip. Afspraken worden nagekomen. Je krijgt waar voor je geld. Flexibel waar nodig. Ook nu weer op de weg met één Mudde Kok auto!

Super service

• Locatie N.v.t.