Dikke prima

Prima, netjes geholpen, goed aanbod etc etc

• Bereikbaarheid

Prima service en zeer professioneel bedrijf

Bij het proefrijden en de intake werd snel duidelijk dat ik beter een luxere variant van de polestar kon kiezen vanwege de instellingsmogelijkheden van de stoelen. De auto die klaar stond werd gelijk vervangen voor de auto met die betere stoelen en panoramadak en daar mee proefgereden. Na wat onderhandelen de auto ook gekocht en de afhandeling is prima gelopen. Op een uitdaging met het internet na die prima is opgelost door Polestar Service en tussenkomst van de techneut van Mudde en Kok werkt alles naar behoren. Duidelijke lijnen en contacten bij verkoop en bij aflevering. Zeer tevreden en mijn auto gaat hier ook in onderhoud.

Perfect geregeld

Vriendelijk personeel, zeer gastvrij. Mooie Lynk & Co 01 aangeschaft voor n prima prijs.

• Bereikbaarheid

Zeer gericht op de klant en oplossingsgericht!

De manier waarop men meedenkt, snel schakelt en klantbelang vooropstelt, heb ik als zeer prettig ervaren. Flexibel en professioneel. Ze geven vertrouwen en komen afspraken na.

Top bedrijf

Goed geholpen

Helemaal top

Alles was goed

• Bereikbaarheid

Prima geholpen door de diverse medewerkers.

Attente en vriendelijke houding van alle medewerkers.

• Bereikbaarheid

Hee fijn bedrijf om een auto aan te schaffen.

We kenden het bedrijf van tevoren niet, maar kan het zeker aan een ieder aanbevelen. Zowel verkoop als aflever afdeling waren in 1 woord super!

• Bereikbaarheid

Zeer klantvriendelijk , ter zake kundig en last but not least zeer scherpe prijzen

Vanaf het eerste contactmoment tot en met de aflevering een uitstekende ervaring . Vriendelijk , vlot , ter zake kundig en scherpe prijzen . Zou geen enkel minpunt kunnen en willen noemen . Ga vooral zo door !

• Bereikbaarheid

Hele goede en vriendelijke service

We zijn vanaf binnenkomt tot de aflevering heel prettig en deskundig geholpen.

• Bereikbaarheid

Al vanaf het begin: uitstekend

Al vanaf het begin zijn we klant bij Mudde &Kok, met groot genoegen!

Netjes behandeld

Super netjes afgeleverd, op een paar aandachtspunten na. Deze worden nog afgehandeld

Gewoon perfect

Niet de eerste keer dat ik daar naar binnen loop voor een andere auto. Ze wisten precies wat ik zocht en hebben dat ook waargemaakt. Ik heb nu een auto die ik echt super vind en ook bij mij past. Met dank aan de mensen van Mudde Kok die mij fantastisch hebben geholpen. Ik ben zeer tevreden met mijn aanschaf en weet dat ik daar altijd weer naar toekan als er wat is.

Klant Vriendelijk!

Super fijne evaring gehad hier! Kopje koffie gekregen en even kijken in de showroom. Iedereen wilt je helpen en zijn super klant vriendelijk! super open en niks is te gek om te vragen.. 10/10.

Fantastisch bedrijf

We vinden dit een erg goed bedrijf . Klantvriendelijk, niet opdringerig en er wordt alle tijd voor je genomen .

Gastvrij onthaal

Prachtige zaak,mooi schoon,meteen goede indruk,werd meteen te woord gestaan aan de balie. Verkoop medewerker was erg vriendelijk en er hing een ongedwongen ontspannen sfeer. Er werd ruimschoots de tijd genomen voor het gesprek. We kregen genoeg tijd voor een proefrit. Afspraken zijn allemaal keurig nagekomen. Wij werden goed op de hoogte gehouden,kregen ook meteen antwoord op vragen via de mail. Al met al een prettige samenwerking.

Vertrouwd en goed!

Veel keuze, mooie Volvo's, en alles dik voor elkaar.

Professioneel

Dat is mijn 3e auto van Muddekok en ik ben altijd blij en tevreden met hun service Verkoper Sander een topper hij laat je niet weg zonder dat jij 100% tevreden Bedankt Sander en de hele team

• Bereikbaarheid

Uitstekend ontvangen en geholpen!

Afgelopen week mijn Land Rover Discovery opgehaald bij deze fijne zaak. Ik werd direct goed ontvangen met koffie en werd snel geholpen. Vervolgens werd de auto netjes aan mij afgeleverd en kon ik alles vragen indien nodig. Ook nog leuk presentje gekregen! Al met al goed bedrijf waar je keurig wordt behandeld als klant en de afspraken na komt!

Vaklui, uitstekende communicatie, transparant

Van eerste contact, tot proefrit, tot aankoop, tot aflevering zeer professioneel en persoolijk!

• Bereikbaarheid

Top en optimale begeleiding en uitleg.

Zie boven.

• Bereikbaarheid

Klantvriendelijk bedrijf. Keurig alle afspraken nagekomen.

Geweldige service

• Bereikbaarheid

Zeer goed, professioneel en vriendelijk!

Gebruikte auto gekocht, goede ervaring met de afdeling verkoop. De auto is netjes technisch klaargemaakt en fraai gepoetst. Alles keurig volgens afspraak en bovendien nog lekkere koffie ook!

• Bereikbaarheid

Als je een auto koopt moet het een feestje zijn, dat was dit zeker!

Zeer goede begeleiding bij aankoop en aflevering! Ze maken een feestje van het ophalen, alle tijd voor ons om uitleg te krijgen!

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet