Na wat heen en weer mailen en bellen, een overeenkomst voor een nieuwe Link en Co. Onze "oude" auto goed kunnen inruilen. Bij het ophalen was er een misverstand over de aflevertijd, dit werd keurig door Mudde en Kok opgelost.
Onwijs goed geholpen door Jonathan!
Netjes ontvangen door het personeel en men neemt alle tijd om je bekend te maken met je nieuwe auto.
Zeer prettig ontvangen zowel bij koop als aflevering van de nieuwe Volvo XC60. Compliment aan William van de Ridder die met ons de werking van de auto goed heeft doorgenomen en waar nodig heeft geholpen.
Prima ervaring, mensen nemen de tijd en komen afspraken na. Keurige auto en uitstekende service. Paar kleine puntjes die misten bij aflevering. Maar weet zeker dat dit netjes wordt afgewikkeld
Zeer positief
Wij werden in de aankoop van onze Volvo XC90 volledig ontzorgd door de ervaren en prettige mensen van dit autobedrijf. Ook de inruil van onze oude auto verliep vlekkeloos.
Vanaf het moment van binnenkomen tot aan het afleveren van de auto zijn we heel vriendelijk en netjes geholpen. Een fijne sfeer en goede duidelijke communicatie.
Van het allereerste telefonische contact tot en met de aflevering zijn wij steeds opnieuw positief verrast door de aandacht, deskundigheid, betrokkenheid en het meedenken van de medewerkers waarmee we te maken hebben gehad.
Uitstekend geholpen en wat een prachtig en professioneel bedrijf.
Van aankoop tot en met oplevering een zeer plezierige ervaring. Medewerkers werken vriendelijk, behulpzaam, professioneel en accuraat.
Met de medewerkers waarmee contact is geweest overheerst de aandacht voor de klant en een goede presentatie van het bedrijf. Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Mooi aanbod aan auto's, goede uitleg, netjes onderhandeld, goede communicatie, fijne aflevering, dus alles prima.
Blij met de deal en indrukwekkend bedrijf. Ze snappen hoe je alles moet presenteren en hebben goede prijzen. Komt betrouwbaar en degelijk over, zonder te vergeten om actueel en modern te communiceren en presenteren.
Goede uitleg, snel en zakelijke aankoop en uitstekende aflevering. Nu na de tenaamstelling alleen nog even wachten op de Landrover NL om aangesloten te worden op de remote in control app. Zou een week kunnen duren volgens u en dat is zeer redelijk lijkt mij.
Goede ontvangst bij aflevering en alle processen zijn soepel verlopen. Fijn was de flexibilteit ivm het aflevertijdstip. Kan anderen zeker Mudde en Kok advisren. Nb zeer smaakvol cadeau in de vorm van een gerookte zalm.
Een auto kopen hoort altijd zo te zijn. Heel vriendelijk personeel die weet waar de klant behoefte aan heeft. Lekkere lunch gekregen en uitgebreid een proefrit gemaakt. Er zijn geen punten waarvan ik denk dat kan beter.
Onze nieuwe gebruikte XC90 zweette wat bij uitlaat spruitstuk. Hiervoor is snel en op tijd reparatie uitgevoerd in de werkplaats. Op tijd voor verlaatte aflevering. Bij aflevering was het onduidelijk wie van Mudde Kok de aflevering zou doen, dus dat duurde. Uiteindelijk wel goed gekomen.
Super geholpen dank hiervoor
Behulpzaam en zeer vriendelijk. Inmiddels 3 auto 's gekocht en zeer tevreden.
Nieuwe XC60 gekocht! Top service
Klant is koning is hier geen loze kreet. Als (potentiele) klant wordt je hier zeer respectvol en service gericht ontvangen, zonder dat het 'elite' wordt. Heel fijn!
Je wordt bij Mudde en Kok zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. Snelle reacties op de mails. Bij de aankoop van de Volvo XC40 zijn wij goed en vriendelijk geholpen door Jan-Jaap van het Goor. Niet alles hoeft altijd vlekkeloos te gaan. Zo ook hier. Wat telt is de manier waarop ze het oplossen. Ook dat is een goede dienstverlening, professioneel en betrouwbaar. De aflevering liep via Eleonore. Ook het contact met haar werd als zeer positief ervaren, duidelijke uitleg. Ook wordt er tijd voor de klant gemaakt. Als verrassing kregen wij bij het wegrijden een heerlijke zalm mee! Dit was onze eerste auto bij Mudde en Kok en wij zijn blij dat we de auto bij hen hebben gekocht!
Originele beoordeling
5 uur na de aflevering bij Mudde Kok vanmiddag om 16.45 uur staat de Volvo XC 40 om 21.45 uur al bij het bergingsbedrijf. Ik kreeg de foutmelding: ‘ Storing transmissie. Stop veilig, auto naar service slepen’ De auto wilde niet meer voor- of achteruit. Bijzonder nare ervaring, terwijl de verkoop en aflevering juist heel prettig is ervaren.
Erg mooi bedrijf met enthousiast personeel
Medewerkers zijn zeer vriendelijk, correct en klantgericht. Bij de koop van deze auto kregen wij goed en prettig advies. De overdracht verliep ook heel plezierig en zeer uitgebreid. Dit is de 2e Volvo die wij bij Mudde en Kok kopen. Onze ervaring was bij de eerste al heel erg prettig. Ook het onderhoud in de afgelopen jaren verliep altijd erg goed. En de haal en breng service die ze hanteren is helemaal top.