Prima geholpen door de heren. Fijn advies en mooie auto gekocht. Prima dus.
We werden vlot en vriendelijk te woord gestaan, kregen een goed advies, auto werd geleverd conform de gemaakte afspraken
Prima bedrijf! vlot en correct geholpen, afspraken worden perfect nagekomen, zeer tevreden met onze XC60
Waardeloos. Verkoop is extreem traag in reacties. Geeft mij allemaal geen goed gevoel. Wanneer je daar wat van zegt \'we zijn druk\'. Alsof ik niets te doen heb .... Wil je verkopen of niet? Ook behoorlijk aan de prijs met de occasions
langs geweest voor occasion helaas niet tot overeenkomst kunnen komen maar dit bedrijf is zeer zeker aan te raden zeer vriendelijke verkoper en perfecte service
Zeer goede ervaringen met die bedrijf , vriendelijk , deskundig, service gericht, altijd bereid om mee te denken en misschien nog wel het belangrijkste zeer betrouwbaar.
Volvo V60 gekocht. Prima service en prettige onderhandelingen.
Uitstekend, zeer tevreden!
Al tot 2 keer toe een auto gekocht bij jullie.. goede service.. onze auto bij jullie in onderhoud... het zijn vakmensen bij het onderhoud... Weet waar ze over praten...
Goede ervaring.
\"Staan altijd voor je klaar\" Klant krijgt de aandacht en services is gewoon klantgericht!
Correct
uitstekend bedrijf met goede service
Prima bedrijf.zakelijk, praktisch , zonder poeha en directe aanpak.
Mudde Kok, vriendelijk, deskundig, gastvrij, ruim voldoende keuze, zeer prettige ervaren.
Top ! zeer correct in afspraken. weet waar je aan toe bent. 100% tevreden.
Prima bedrijf. Klantvriendelijk. Goede service. Denkt met je mee.