Positief. Ze nemen de tijd voor je en doen hun best voor de klanttevredenheid.
Ik, maar ook andere familie leden van mij, kopen al enige tijd auto\'s bij het Autobedrijf Mudde en Kok zijn daar zeer positief over.
Via een duidelijke website vonden wij een Volvo V40 die voldeed aan onze wensen. bij bezoek aan uw bedrijf zijn wij zeer hartelijk ontvangen door Germen Veldwijk. Vervolgens werd ons een redelijk voorstel gedaan en later op de dag hebben wij de offerte akkoord gegeven. Verdere afhandeling was prima.
Wat een prima service! Vakmensen zijn het. Bij het aankopen van onze VOLVO V70 vandaag, kregen we de APK erbij tot volgend jaar mei 2018 en hele mooi stuk Urker zalm.
Met alle service die geboden is, uitstekend.
Klantgericht bedrijf, ruim aanbod in jong gebruikte auto\'s tegen scherpe prijzen. Prima ontvangst door vakkundig personeel
Na een eerdere zeer positieve ervaring, aanschaf gebruikte auto ongeveer 5 jaar geleden wederom gekeken naar een gebruikte auto bij Mudde en Kok. Deze ook gevonden (!) een Volvo V70 2.4d automaat uit 2009. Een afspraak gemaakt om een proefrit te maken, deze zou plaatsvinden op 15 maart 2017. Omdat ik ruim anderhalf uur in de auto moest zitten heb ik s\'ochtends nog contact gehad en werd de afspraak per mail bevestigd. Toen ik ruim een uur onderweg was telefoon, de verkoper van Mudde belde mij en vertelde dat hij slecht nieuws had, de auto waarvoor ik kwam was net verkocht!! Hij verontschuldigde zich en vertelde dat dit niet de normale gang van zaken was en dat wanneer er vergelijkbare auto\'s zouden binnen komen hij mij direct zou informeren zodat ik eerste keuze had.....inmiddels zijn we 3 weken verder en zie ik op de site vergelijkbare auto\'s staan, maar geen bericht van Mudde......jammer
Top geholpen door gerralt Hovius Service was en is geweldig
Hierbij wil ik u laten weten zeer tevreden te zijn met de aankoop van mijn auto bij Mudde en Kok. Niet alleen verliep het onderhandelingsproces zeer plezierig en voortvarend, maar ook de snelle en correcte wijze waarop vervolgens de auto werd afgeleverd is ronduit uitstekend. Ik ben niet iemand die vlot \"in de pen klimt\" om reviews te geven, maar in het geval van Mudde en Kok maak ik daar graag een uitzondering op. Nogmaals, een prima bedrijf die ik iedereen kan aanbevelen. De geboden service maakt het rijden in mijn fijne auto nog plezieriger!
snelle service zeer klant vriendelijk duidelijke afspraken
Gewoon goed.
Een aanrader
Mudde en Kok hanteert een bijzonder concept. Werkplaats en verkoopafdeling in één ruimte. Onder het genot van een kop koffie wordt er geluisterd naar je wensen en ideeën. Met de gratis haal- en brengservice, leenauto, scherpe prijsstelling, deskundige verkopers en monteurs is Mudde en Kok een uitstekende keuze!
Meerdere malen een auto gekocht bij Mudde & Kok, een goed bedrijf met behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede service en alle aandacht voor de klant. Het bedrijf is zeker aan te raden!