👍
Vriendelijk, ter zake en prima in de afhandeling.
Goede service! (klein detail, ik wordt aangesproken met de heer Vermeulen, deze is echter helaas overleden..)
prima correct vriendelijk
fijne ervaring met een verkoper die alle tijd voor je neemt. Gisteren onze nieuwe auto opgehaald en wij zijn gewend dat je gelijk naar de eerste de beste tankstation moet rijden omdat er amper benzine in zit en tot onze verbazing was hij netjes afgetankt. Mijn man vroeg automatisch hoe de tank open moest omdat hij er al vanuit ging dat wij gelijk moesten tanken dus dat was een aangename verrassing.
Ik heb een mooie auto voor een redelijke prijs bij jullie gekocht en werd erg prettig geholpen door Raymond Dijkstra. Als ik de huidige audi A6 zat ben (en dat zal denk ik nog wel even duren) ga ik zeker weer even met Raymond praten.
Prettige persoonlijke benadering en goede service. Vanwege een tijdelijke verbouwing waren bepaalde gesprekken wat lastiger te voeren, slechts een bijkomstigheid. Een afronding van de aankoop die netjes en zakelijk keurig is verlopen, ook hier weer de persoonlijke benadering die bij blijft.
Ik kocht een auto, ik ben zeer tevreden. Groetjes aan Harry Kooistra.
Na introductie en aanschaf van de auto zijn er toch nog vragen over.
Vanaf moment één is hier de klant koning. Vanaf moment van aankoop tot aflevering niets dan lof. Prima zakelijke onderhandeling maar ook ruimschoots tijd en aandacht bij aflevering. Bij aflevering bloemen en vis, dit maakt het bezitten van een nieuwe auto extra feestelijk. Bijzondere complimenten in deze voor Germen Veldwijk, maar ook zijn collega\'s verdienen alle lof.
Zeer klantvriendelijk en klantgericht bij servicebeurten en bij de oriëntatie bij de aankoop van een andere auto!
Ik ben algemeen tevreden. Ik had het gevoel dat ik bij een professioneel bedrijf was. Vooraf diverse keren contact gehad en werd altijd op geantwoord. Ze zijn heel sterk in schoonmaken. De auto stond klaar en zag er zeer schoon en verzorgd uit. Zelf de motor zag als nieuw. Er werd de tijd genomen ondanks dat het relatief druk was. Ontvangst met een heerlijk cappuccino en frisdank voor onze dochter. Technische kennis kan nog wel verbeteren. Er werd wel alles aan gedaan om er achter te komen. Het is natuurlijk lastig als er allemaal verschillende auto\'s staan. Men was ook flexibel om de auto eerder te leveren toen bleek dat deze sneller gekeurd was dan verwacht. Na een week konden we al rijden in een auto die ingevoerd was uit Zweden. De cover van het bagage deel miste. Daar werd niet moeilijk over gedaan. We mochten kiezen uit twee, waarbij eerlijk werd verteld wat er stuk was. We hebben voor 300 euro winterbanden gekocht op originele velgen, wat we een goed prijs vonden. Bij het ophalen stond de auto in de \"showroom\", dus konden met een cappuccino aanschouwen. De benoemde instelling van de app is niet gebeurd. We zijn blij met ons nieuwe auto, zo werd een V70 uit 2015 voor ons toch betaalbaar. We hadden wel gelijk bij vertrek een foutmelding. Vermoeilijk zijn de banden harder opgepompt, ze moesten gecontroleerd worden op druk en opnieuw kalibreren. Bij de proefrit hadden we dat niet. Al met al, als we over 10 jaar een auto gaan kopen zal dit zeker een optie zijn. Maar dan zijn we wel op zoek naar elektrisch. Als laatste, de locatie hoeft voor mij geen 2.0 te worden als het ten kosten van de prijs gaat.
Uitstekend. No nonsense, komt afspraken na, denkt mee en stelt klant centraal
Professioneel bedrijf klantgericht prima service plezierig maar zakelijke lui
Ik kocht een auto in de lage prijsklasse. Daar was qua behandeling door Raymond niets van te merken. Ik ben zeer klantvriendelijk behandeld. Geweldige service. Auto top schoongemaakt. Alle afspraken nagekomen en toen de auto een dag te later dan afgesproken gereed was (met instemming van mij) ben ik in Kampen van het station gehaald. Aan het eind kreeg ik een overheerlijk gerookt stuk zalm mee. Die is dezelfde avond met smaak op gegaan. Ik voelde me alsof ik de duurste auto gekocht had. O ja, de telefoniste is een echt visitekaartje voor jullie bedrijf. De vriendelijkheid en servicegerichtheid zelve. Koester haar maar, want ze is zeldzaam.
Nieuwe XC 60 gekocht, alles wat hier bij komt kijken zoals handelen over de prijs, extra\'s zoals trekhaak plaatsen, afregelen van kenteken en uiteindelijk het afleveren van de auto zelf is onder proffesionaliteit en humor op een juiste manier en compleet uitgevoerd. Dus tot nu toe heel goede ervaring met verkopers, mede-eigenaar en chef werkplaats van Mudde & Kok.
Goede ontvangst en service. Plezierige onderhandelingen.
Aankoop auto