Na een slechte start bij het ophalen van mijn nieuwe auto is uiteindelijk de aflevering goed verlopen.
Goede service, keurige aflevering.
Een prima bedrijf met een goede en vlotte communicatie. Na aankomst goed en vlot geholpen door de heren Kok en Van der Sluys. Veel keuze in mooie auto\'s met absoluut scherpe prijzen en faire inruilprijzen. Kortom, een bedrijf waar je graag terugkomt.
Een woord: goed
Vriendelijk en rustig qua benadering en omgang
Prima ervaring met het kopen van een auto. Bedrijf wat aan te raden is
Buitengewoon goede service zowel bij aanschaf van andere auto\'s als bij onderhoud. Afhaalservice is ideaal, constructief meedenken bij onderhoud eveneens. Dankbaar voor!
Pliuimveebedrijf
Prima en correct
Goed geholpen bij de aanschaf van een geïmporteerde Zweed. Direct een proefrit en vlotte onderhandeling. Aan te bevelen
2x naar Urk geweest om een aantal auto\'s te bekijken, uiteindelijk een Volvo gekocht. Er te vreden zowel over klantvriendelijkheid, voorraad auto\'s en uiteindelijk de koop afhandeling.
Prettig geholpen, fijne medewerkers.
Goed en deskundig bedrijf. De moeite waard om een rit naar Urk te maken
inruil van mijn XC70 uit 2015 voor een V90 Cross Country uit 2017
als zeer prettig ervaren een auto bij deze aanbieder te kopen
Super klantvriendelijk, top service en aftersales!
Aannemingsbedrijf A Tuin Den Helder BV