Uitstekende service! Aardige mensen met hart voor de zaak en passie voor auto\'s.
We zijn uiterst netjes en correct geholpen. Er was ruimte voor onderhandeling en zo was de koop snel gemaakt.
Zeer klantgericht. Men spreekt een heldere taal, je weet waar je aan toe bent. Mooi groot assortiment van jonge auto’s tegen een fatsoenlijke prijs.
Afspraak is afspraak en deze worden ook nagekomen. Bedrijf dat samen met haar medewerkers klaar staat voor de klant. In het bijzonder de werkplaats zij staan ervoor dat je mobile bent en blijft!
Vriendelijke service en indrukwekkend veel mooie autos
Echtpaar uit Drenthe. Bijzonder gastvrij eerste contact met koffie aangeboden. Er wordt de tijd voor je genomen in een vriendelijke sfeer. We zijn heel goed geholpen. Geen opdringerig verkoopteam. Mudde/Kok en personeel ga op deze voet verder. Veel succes! De zalm was heerlijk.
Hele goede ervaring. Uiteraard wil men auto\'s verkopen en daarvoor zijn wij ook naar Mudde kok gegaan. Dit doen de mannen heel netjes nemen de tijd en je vooral serieus. Daar kan na onze ervaring nog heel wat garages/bedrijven van leren. Wij zijn prima geholpen en superblij met de mooie nieuwe wagen. Jongens bedankt, Top
Goed en vakkundig geholpen Afspraken nagekomen
We zijn zeer goed ontvangen en geholpen bij de aankoop van onze auto. Een mooi bedrijf met een prettige sfeer.
Leon van Slooten heeft goed gereageerd op de tekort koming bij de aflevering van mijn auto. Ik stel dit bijzonder op prijs.
Zeer goed !
Autobedrijf Mudde Kok is een goed garagebedrijf. Ze komen hun afspraken na en je voelt je echt een klant bij hun. Germen heeft ons uitstekend geholpen. Mudde Kok is echt een aanrader.
Prettige en open verkopers.
Zelden zo vriendelijk en kundig geholpen bij een autobedrijf.
Vriendelijke en professionele verkoopbegeleiding. Goede deal. Erg tevreden.
Prima service. Aardige verkoprer. Mooi pand met ruim wagenpark
Onlangs heb ik een auto gekocht bij Mudde en Kok. Ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Iets wat je mag verwachten, maar wat je lang niet overal meer kan vinden. Mudde en Kok is een absolute aanrader.