Vanaf het binnen komen bij Mudde en Kok ben ik gastvrij en professioneel geholpen. De uiteindelijke koop van de auto en de afhandeling zijn prima georganiseerd.
Top, ik doe altijd met plezier zaken met jullie.
Prima ontvangst met koffie. Correcte en beleefde medewerkers. We zijn tevreden over de inruil. De aflevering ging prima. Uitgebreide informatie over de nieuwe auto ontvangen.
Pretig
Zeer goede ervaring. Personeel met kennis. Complimenten naar ons contact persoon Harry
Door een kennis zijn wij bij Autobedrijf Mudde en Kok BV gekomen. De manier hoe ze hier ondernemen is alleen al erg mooi om te zien. Erg klantvriendelijk en bij ophalen auto alles zeer deskundig uitgelegd.
Wij hebben goede ervaringen met de aankoopbegeleiding door Mudde Kok. Al jaren zijn wij ook zeer tevreden over de werkplaats. De manier waarop Mudde Kok ons te woord staat, de service (onderhoud vd auto) die zij verlenen bevalt ons uitstekend!
Prima autobedrijf met enthousiaste medewerkers.
Vriendelijk, vol vertrouwen en goed geholpen. Zelfs toen bij thuiskomst na de aankoop de hoedenplank ontbrak, werd er kostenloos een nieuwe opgestuurd. Zeer aanbevelenswaardig bedrijf, dankjewel!
Zeer prettige ervaring bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Leuk gesprek met een daadwerkelijk in mij geïnteresseerde verkoper. Open over de staat van de auto (die overigens zeer goed was/is). Afspraken gemaakt over uit te voeren onderhoud en een poetsbeurt voor aflevering. Bij aflevering vervolgens nog eens positief verrast over de uitvoering. Dikke duim omhoog hiervoor. Een eerste maar vermoedelijk zeker geen laatste kennismaking.
Vriendelijke ontvangst en voor ieder budget vaak een auto te vinden. Nette afhandeling en service van de koop van de auto. Open houding en luisteren goed naar de wensen van de klant. Represenatief en de auto\'s stralen ook. Makkelijk te bereiken.
Zéér positief, leuke ontvangst, plezierig zaken doen. En de zalm was heerlijk 👍
Fantastische service, altijd vriendelijk. ik ben heel erg tevreden.
Voelde ons gelijk welkom bij Mudde de Kok. Bekwaamheid verkoper en service is met een woord TOP. Heb je een jonge gebruikte Volvo nodig ga dan naar Mudde de Kok.
Occassion aangeschaft en zeer tevreden over de manier van ontvangst, de aflevering en geleverde service.
Fijn, gezellig en klantvriendelijk autobedrijf!!
Voor de tweede keer een auto gekocht bij Mudde en Kok. Van proefrit tot aflevering niets dan lof! Denken daarnaast mee in alternatieven.
Gastvrij en servicegericht bedrijf. Korte lijnen, snelle reactie op vragen.
Zeer tevreden over de aankoop van een gebruikte Volvo V60 bij Mudde Kok. Ik werd geholpen door Raymond en daarna Harry en ik heb hen als zeer klantvriendelijk en daarbij servicegericht ervaren. Bedankt mannen!