Keurig teruggebeld nav mail met vraag over inruil en alles verliep zeer naar wens, auto ingeruild voor nette prijs en blij met de nieuwe auto
Tot nu toe prima ervaringen. Aardige, servicegerichte medewerkers.
vanaf de eerste kennismaking kwam het bedrijf en de medewerker mij vertrouwd over. Ik had direct een goed gevoel na de email wisseling en het eerste persoonlijk contact. Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en de zakelijke onderhandelingen liepen naar volle tevredenheid.
Goede reparatie en haal breng service
Zeer vriendelijke mensen. Van de eigenaar/werkgever tot de jongste bediende.
Snel acterend klantvriendelijk en zeer deskundig garagebedrijf met scherpe tarieven en haal & brengservice.
Goed, vriendelijk geholpen.
Tot nu toe zeer positief
Wij zijn bijzonder prettig geholpen door Harry en Raymond. Zij laten je ook op een drukke zaterdag duidelijk merken dat je als klant gehoord en gewaardeerd wordt. Het bedrijf straalt betrokkenheid, trots en plezier uit. Het maakt het autokopen zowel voor de klant als de medewerker tot een feestje.
Fijn en professioneel bedrijf met mooie auto’s. Goed advies en volop meedenkend met je wensen. Geen opdringerige verkopers, persoonlijke begeleiding en veel geduld bij het komen tot de juiste keuze. Top bedrijf.
De ontvangst op uw bedrijf is gastvrij.Keurige verkopers.Goede afhandeling en uitleg.
Goed!
En auto kopen bij Mudde Kok voelt altijd vertrouwd. Service is heel goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Gastvriendelijk, innemend en inlevend, prima begeleiding bij afweging aankoop.
Voor de eerste keer een auto bij Mudde en Kok aangeschaft. Veel voorraad en dus gelijk raak. Onder de indruk van de daadkracht van dit bedrijf.
Ik heb recent een auto gekocht bij Mudde en Kok en ik heb het bedrijf leren kennen als klantgericht, no nonsense, professioneel met een persoonlijke benadering. Men is gespecialiseerd in de import van (zeer) jong gebruikte auto\'s, voornamelijk Volvo. Mooi bedrijf en leuke ambiance.
Wat mij opviel bij binnenkomst, een team van jonge verkopers. Ik werd ontvangen door Leon van Slooten. Het zakelijke gedeelte omtrent de inruil van oude wagen verliep eerlijk en vlot, zonder dat het dwingend werd. Was een zeer prettig gesprek. De dag van aflevering was Leon afwezig en werd ik ontvangen door Raymond Dijkgraaf. Ook dit gesprek, met de daarbij noodzakelijke zakelijke afhandelingen, verliep zeer plezierig. Kortom na 35 jaar Honda rijder te zijn geweest nu de overstap naar een mooie Volvo V40 van 4 jaar oud. Een (h)eerlijke wagen waar ik tot nu toe geen spijt van heb. Leon en Raymond en uiteraard collega’s, mijn dank is groot, ben zeer tevreden en trots op mijn nieuwe bezit. (Waar ik geen cijfer voor kon geven, maar wel wil doen, is voor de gerookte zalm en bloemen, kan niet anders geven dan een 10!!)
goed en vriendelijk autobedrijf. prachtig assortiment Volvo occasions.