Top bedrijf, niets aan veranderen!!

Top bedrijf, niets aan veranderen!!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volkswagen

Klantvriendelijk, modern, meedenkende, deskundig, kortom een topbedrijf!

Een bedrijf met deskundige werknemers, in de verkoop, maar ook in de werkplaats. Prettige medewerkers die meedenken in de oplossing. Daarnaast begrijpen ze heel goed, dat je een hoop geld uitgeeft en er hard voor gewerkt heb.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC60

Prima, zoals het hoort!

Enthousiaste verkopers, goede service en reële prijzen. Ook prima in onderhoud.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo V70

Perfectie qua klantgerichtheid!

Conpliment aan Raymond Dijkgraaf en collega voor zijn geduld en klantgerichtheid bij het afleveren van de Volvo XC 60!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC 60

Vlot en prettige medewerkers

Auto gereserveerd stond klaar test rit gemaakt Goed en eerlijk verhaal over de auto Open met het vergelijken van auto's.

erg plezierig en vriendelijk geholpen

erg plezierig en vriendelijk geholpen

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Prettige afwikkeling van de aankoop

Gerralt was steeds goed bereikbaar en werkte erg klantgericht. Ook een bijzonder flexibele opstelling van Mudde en Kok toen ik na een aankoop veranderde van mening en een andere auto verkoos. De eerdere aankoop kon zonder problemen geannuleerd worden.

Uitstekende service

Ik kocht een Volvo XC40 diesel. Helaas ontbrak er een dure voorziening, die per abuis wel in de advertentie was opgenomen. De verkoper van MuddeKok regelde zeer snel dat de optie alsnog kosteloos wordt ingebouwd. Ik hoef er zelfs niet zelf voor naar Urk te rijden, mijn auto wordt thuis opgehaald en teruggebracht. topservice dus!

Erg prettige klant benadering

Ik ben erg netjes, vriendelijk en persoonlijk benaderd. Dat laatste ook uitmuntend. Ik voelde mij zoals het spreekwoord luid. Klant is 'koning' . Erg fijn. Ondanks dat mijn persoonlijke situatie niet zat te wachten op ook nog het kopen van een auto. Maar ja, noodzaak aangezien oude auto defect was. Er werd geduldig de tijd genomen en eerlijk meegedacht zodat ik goed kon overwegen of ik deze koop wilde sluiten. Gaat toch om een (flinke) investering. Al met al wat mijn ervaring betreft, een echte aanbeveling om bij Mudde Kok je auto te kopen!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Skoda Octavia

Klantvriendelijk, servicegericht en professioneel.

Vriendelijke ontvangst en de auto waar ik interesse in had naar voren gehaald voor proefrit. Inruil en verkoopgesprek verliep vriendelijk en professioneel. De aflevering is door Raymond goed verzorgd.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Prachtig bedrijf en een zeer gemotiveerd jong team.Alles verliep zo plezierig en goed dat we na een proefrit tot aankoop van onze XC 70 zijn overgegaan .Geweldig gedaan Geert dikke pluim 👍

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC70

Ik ben tevreden

Over de Audi Q5 ben ik zeer tevreden ik vond dat de uitleg van bepaalde functies van de Audi beter uitgelegd konden worden maar ik begrijp ook dat je niet alles erover kunt weten. Over het algemeen ben ik tevreden over Mudde Kok aangezien dit de tweede auto is wat ik bij jullie heb gekocht.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Audi Q5

Topservice

Goede ervaring. Zocht een Volvo om maandelijks lange reizen mee te maken (> 2.000 km per maand). Bij Mudde Kok een XC60 gevonden die aan de wensen voldeed. Goede inruilprijs gekregen voor m’n andere auto. Goed geholpen door Geert in ‘t Land en voorzien van deskundig advies.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Iets meer uitleg over een auto met veel opties had gekund.

Zie hiervoor.

• Service N.v.t.
  • Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Super groot en klantvriendelijk bedrijf.

Heel goed geholpen. Leuke jongens en heel klantvriendelijk. Ga sowieso bij een volgende auto als eerste kijken bij Mudde en Kok. Ook al ligt dit niet naast de deur.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo V60

klantvriendelijk

klantvriendelijk, goed ontvangst, nemen de tijd. goed prijs kwaliteit verhouding

• Welk merk auto heeft u gekocht? BMW

Verwachtingen overtroffen

Verfrissende aanpak, klant- en servicegericht. Enige minpunt is dat ik de bij herhaling de door Raymond toegezegde mail met antwoorden op gestelde vragen nu 10 dagen later nog steeds niet heb ontvangen.

Zeer correct geholpen.

Vriendelijke verkopers. Hebben alles goed uitgelegd.

• Service N.v.t.
  • Showroom N.v.t.
  • Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo xc 60 4d osian

fantastisch

Ik ben door Mudde Kok geweldig geholpen. Toen mijn auto het plotseling begaf had ik binnen de kortste tijd een leenauto. Daarna hebben ze heel betrokken meegezocht naar een andere auto. Ze namen daar veel tijd voor en reageerden heel geduldig op mijn specifieke wensen. Ook de verder afhandeling na de aankoop was in 1 woord: fantatsisch!

• Welk merk auto heeft u gekocht? VW

Fantastisch

Een uitstekende service tegen een nette prijs.

• Welk merk auto heeft u gekocht? V90

Een voorbeeld voor elke garage

Voor de tweede keer in 5 jaar een auto aangeschaft bij dit bedrijf. Vaker het bedrijf aangeraden aan kennissen vanwege mooie aanbod, goede prijs en top service. Ook deze keer weer heel prettig en in alle rust geholpen. Ze doen hier alles goed!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Land Rover Discovery 4

Keurig nette garage Zeer goede service en uitleg bij aankoop Uitstekend geholpen aan het eind van de zaterdag, toen we laat aankwamen tegen sluitingstijd.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Mini clubman

Alles klopt

Vlotte en adequate hulp bij het contact. Kleine plooitjes werden soepel gladgestreken. Optie overzicht vraagt aandacht. Klantgerichtheid is top. Zakelijk en absoluut niet overdreven met “verkoop” praatjes.

Prima!

Volvo V40 gekocht en XC70 ingeruild. Prima gegaan. Zowel de kennismaking met de heer Mathijs als het verdere verkoopproces met de verkoper Geert van 't Land was prima. Een aandachtspunt is dat de eerste kennismaking was met een jongeman, die later van het gesprek werd gehaald, zonder dat wij begrepen waarom. Bij navraag bleek dat dit een jr. verkoper is. Ik heb de jr. verkoper nog wel even fijn gesproken na de verkoop. Tip: de klant even vertellen waarom een ander het gesprek overneemt.

• Welk merk auto heeft u gekocht? V40

Plezierig en prettige samenwerking

Ik heb de samenwerking als plezierig, vlot en prettig ervaren.

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet