De klant is echt koning!

Bedrijf via internet gevonden. Gastvrij ontvangen en we hadden een zeer goed gesprek met Arnold Jan. Uiterst correct behandeld en snel zaken gedaan. De service van het bedrijf is meer dan goed. We kwamen met het openbaar vervoer en werden keurig van de bushalte gehaald en naar de garage gebracht. Na de overdracht bleken er twee sterretjes in de voorruit te zitten. Contact gehad en alweer bleek de uiterst correcte behandeling door de garage. We kunnen binnenkort de sterretjes kosteloos laten repareren. Hulde aan Arnold Jan!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo c30

Super geholpen

Ben super geholpen door alle medewerkers van Mudde, complimenten voor dit bedrijf

correct,professioneel en vriendelijke bediening

correct, professioneel en vriendelijke bediening

• Welk merk auto heeft u gekocht? BMW

Prima ontvangst en een goede uitleg van de nieuwe auto

Prima ontvangst en goede uitleg van de auto.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Seat

Uitstekende dienstverlening en begeleiding bij de aankoop van de auto

Omdat we erg goede ervaringen met MuddeKok hadden hebben we hier opnieuw een auto gekocht. Ervaring (contact, afspraken, begeleiding) was opnieuw prima,

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Goede sfeer, mooie auto’s, fijn en relax personeel. Ik ben en blijf klant, ook voor onderhoud. Extra pluspunt de leuke dame bij de receptie.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

ruime keuze, BETROUWBAAR en doen wat ze zeggen !

aangetrokken door de ruime keuze jonge volvo's naar Urk. duidelijkheid in prijzen, niet nog allemaal bijkomende afleveringskosten inclusief volle tank. professioneel bedrijf, weten wat ze doen en komen afspraken punktueel na. BETROUWBAAR en prettige medewerkers. ps. ook goede koffie.

• Bereikbaarheid
  • Welk merk auto heeft u gekocht? volvo

Klantgerichte vriendelijke aanpak

Prima geholpen met het kopen van een mooie nieuwe auto

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo S90

Prima, met bijna nieuwe Volvo weer verder gegaan .Alles klopte .

...

Vriendelijk, netjes en vakbekwaam

Vriendelijke , geen opdringerige verkopers, goede service en prima prijs

Weinig communicatief

Ik had eventueel interesse in een andere auto. Aangezien het toch wel een behoorlijk eind rijden is naar Urk heb ik ze gebeld om te vragen of ze bij benadering konden aangeven hoeveel ik zou moeten bijbetalen wanneer ik mijn oude auto zou inruilen. De medewerker aan de andere kant vertelde dat dat goed mogelijk was en dat ik heel snel terugkoppeling zou krijgen. Ik moest vervolgens via Whatsapp even de gegevens van de auto doorsturen en ook wat foto's zodat ze een goede beoordeling konden maken. Nou foto's opgestuurd, voor- achter- zij-kant binnen-kant km-teller etc. Na een paar dagen nog steeds niets vernomen. Nou kan het natuurlijk zijn dat mijn gevoel voor 'heel snel' anders is dan die van een ander, dus maar even weer een whatsappje gestuurd. Wederom een vriendelijk appje terug: "nog geen terugkoppeling vanuit de verkoop. Ga er direct nog even achteraan". We zijn nu inmiddels bijna 2 weken verder en nog steeds niets vernomen. Ben zelden een verkooporganisatie tegengekomen die zo weinig interesse toont in het verkopen.

• Showroom N.v.t.
  • Bereikbaarheid
  • Welk merk auto heeft u gekocht? N.v.t.

Prettige ontvangst en gesprekken met uw medewerkers. Als klant voelden wij ons correct en gastvrij behandeld

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Uitstekend geholpen en een fijne auto gekocht.

Wij hebben Mudde en Kok als heel gastvrij ervaren en er een fijne Volvo gekocht. De zalm heeft ons ook gesmaakt!

Prettige en duidelijk

De communicatie was snel, duidelijk en prettig. De aflevering aan huis is zeker aan te bevelen, zeer vriendelijke man en erg bijzonder en blij met de bos bloemen en heerlijke zalm.

• Showroom N.v.t.
  • Locatie N.v.t.
  • Bereikbaarheid N.v.t.
  • Welk merk auto heeft u gekocht? BMW X2

Zo hoort een bedrijf te zijn !

Na een zoektocht kwam ik bij Mudde en Kok terecht, las de reviews en dacht "te mooi om waar te zijn" , dus een check gedaan op het volvo-forum. Eigenlijk hetzelfde, alleen positieve reacties. Ik woon in Roemenie, durf hier geen gebruikte auto te kopen, ik vond op de site van Mudde een auto, dus contact opgenomen. Dit verliep professioneel en plezierig, Arnold Jan gaf een goede en eerlijke omschrijving van de staat van de auto door. Toen ik de auto in werkelijkheid zag en met de auto gereden had was ik verbaasd dat ik geen "vergeten" mankementen of schades etc.. had kunnen vinden. Arnold-Jan toppie !!! Paul van de afdeling reparatie-onderhoud verdient ook een 10, zeer deskundig en eerlijk advies en voor mij zeker een reden om onderhoud bij Mudde te laten uitvoeren. Helaas heb ik van de afdeling administratie een slechte indruk. Moest echt meerdere keren bellen en vragen naar het factuurtje voor de betaling (begrijp niet waarom dit dagen moet duren). Afijn na betaling van de auto wachten op het factuurtje voor de set extra velgen met winterbanden, in één woord een DRAMA, ondanks dat Mudde zelf de exportdocumenten moest maken en voor de aankoop van de auto onze gegevens bekend waren bij Mudde, ondanks dat de gegevens die nodig zijn voor export (ivm btw) te vinden en te controleren zijn op de website van de Nederlandse belastingdienst moesten wij kopieen aanleveren van documenten die totaal geen waarde hebben, echt heel raar. Dit gaf mij heel sterk de indruk dat men ons niet vetrouwde omdat wij een Oost-europees bedrijf zijn. Echter Nederlandse klanten hebben hier niets mee te maken, dus kan ik Mudde en Kok met volle overtuiging aanbevelen als een betrouwbare partner voor Volvo.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC60

Tevreden met de nieuwe Volvo en een bezoek waard.

We zijn prima ontvangen bij Mudde en Kok. Wordt goed geluisterd naar de wensen en dan doen ze echt hun best om een geschikte auto te vinden uit de grote voorraad. Punt van aandacht is wel dat de getoonde advertentie en vermelde opties niet helemaal overeenkwam met de werkelijkheid. Het dispuut is netjes opgelost, maar iets meer accuratesse op dit punt is gewenst. Je wordt geholpen door jonge enthousiaste verkopers, maar dat levert wel wat onervarenheid op bij de uitleg van de werking van de auto. Conclusie een prima bedrijf om zaken mee te doen en een bezoek meer dan waard. Als er nog wat puntjes worden aangescherpt wordt de totale score zomaar een 9.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Vriendelijk geholpen, nemen echt de tijd voor je

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo V40

Top ervaring en service

Vriendelijk en kundig

De aankoop ging keurig met goede toelichting en proefrit. De aflevering ging mooi. Ruim aandacht voor uitleg en instructie. Waar iets was vergeten, volgde een correcte nazorg. Feestelijke afsluiting met bloemen en een mooie gerookte zalm. Het was voor ons niet in de buurt maar de reis en aankoop zeker waard. Je bent hier een gewaardeerde klant! Ik overweeg het onderhoud aan hen over te laten.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo

Betrokken, menselijke en professionele omgang in de overdracht van dde nieuwe occasion.

Betrokken menselijk reageren met een gezonde professionele basis waarin de klantrelatie centraal staat en er ruimte is binnen functionele kaders om humor te delen en individualiteit uit te drukken.

Top service!

Mudde Kok vind ik een ontzettend klantvriendelijk bedrijf! Geweldige service, en super vriendelijke medewerkers!

prettig

ben prettig ontvangen, goede rustige uitleg over nieuwe auto. vertrouwd gevoel aan overgehouden.

• Welk merk auto heeft u gekocht? volvo V90

Zeer prettige ontvangst met bekwame medewerkers

wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde wagens wij zijn ook erg content met het prettig overleg en nakomen van afspraken.

• Welk merk auto heeft u gekocht? Volvo XC60

Vlotte service, scherpe prijs!

Prachtige auto gekocht voor een scherpe prijs. Snelle service, zodat we er in de kerstvakantie nog mee konden rijden!

• Welk merk auto heeft u gekocht? Ford

Oosteinderweg 104