We waren op zoek naar een XC60 die ook nog betaalbaar zou zijn. Die hebben we gevonden op de website van Mudde Kok, een mail gestuurd, ze namen contact op een afspraak gemaakt voor om te komen kijken en rijden. De auto stond keurig voor ons klaar, een uiterst vriendelijk ontvangst met koffie, totaal geen haast gevoel maar ze nemen er all tijd voor. Met de auto gereden en wij waren overtuigd dat we de auto wilden. Bij aflevering is alles keurig uitgelegd en met een heerlijke gerookte zalm keerden we huiswaarts. De gedemonteerde winterbanden zaten in de koffer en bij thuiskomst(na uitladen banden) bleek dat het bagage-afdekzeil er niet meer inzat, gebeld en ze hebben hem voor ons klaargezet en (omdat we er toch langsreden) weer opgehaald. Perfecte service. Wat een fantastische auto is de XC60.
Fijne mensen! Hartelijk. Veel keuze. Scherpe prijzen en goede service. Pieter geweldige gastheer! Leon bedankt! En raymond nam alle tijd voor uitleg technische snufjes!
Via internet terecht bij Mudde-Kok. Via telefoon en e-mail al een goed contact. Gastvrije ontvangst met koffie en iets lekkers Prettig aankoopgesprek gehad met Leon, uitgebreid en duidelijk. Aflevering 14 dagen later door Raymond. Allemaal goed geregeld. Wij genieten nu van onze Volvo XC40. Mudde-Kok is zeer klantgericht ingesteld, geen poespas, ontspannen maar vooral professioneel. Wij raden dit bedrijf van harte aan. Dank je wel Leon en Raymond.
Over alles een tevreden gevoel, van begin tot eind.
wij hebben voor de tweede keer een volvo gekocht bij U en zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de prijs van de auto Er valt goed te onderhandelen
Audi A4 Avant van 9 maanden oud gekocht. Nette medewerkers, prima geholpen en afspraken nagekomen.
Mijn 1e ervaring was telefonisch en meteen goed gevoel. Dat gevoel werk ter plekke in Urk alleen maar bevestigd.
Het kado bij aanschaf van een auto is het neusje van de zalm!
Prima service, goede begeleiding en informatie over de auto, zeer klantvriendelijk en prettig in de communicatie, zorgvuldige administratieve afhandeling. Bovendien uitstekend servicepakket met pechhulp, onderhoud e.d. Echt super!
We hebben de ervaring bij Mudde Kok als positief ervaren. De benadering naar ons toe was zeer vrijblijvend en informerend. De medewerkers waren zeer open, beleefd en professioneel. Niks moest alles mag. Ze nemen echt oprecht eentje voor je. Een proefrit maken was geen enkel probleem, wij waren z’n drie uren onderweg. Fijn dat dat zo kon. Wegens de open benadering, gastvrijheid en professionaliteit hebben wij hier een auto gekocht.
Top.
Aardige mannen daar en werd er vriendelijk en goed geholpen. Gewoon een net bedrijf!
We zijn goed geholpen en zij erg tevreden over mudde Kok
De verkoper was zeer klantvriendelijk en deskundig. Dacht goed mee en kwam met een voorstellen o.a. t.a.v. andere velgen. Nam later nog weer contact op toen er nog een andere set banden binnen was gekomen waarvan hij dacht dat we de velgen nog net iets mooier zouden vinden, wat inderdaad ook het geval was. De aflevering was ook prima verzorgd, alle afspraken zijn nagekomen. En er werd ruim de tijd genomen om de bediening van de auto met ons door te nemen. We verlieten de zaak met een volle tank, een heerlijke zalm en bos bloemen. Kortom uitstekend!
zeer vriendelijke mensen en leuk zaken mee gedaan
Onderdelen worden alleen vervangen indien nodig. Super, je hoort wel eens anders dat alles zomaar vervangen is, maar bij Mudde Kok zeker niet!! Volledig vertrouwen in de klant, ook nog gratis haal en breng service. Wat maak het uit waar Mudde Kok zit. De service is super !! Voor een ieder aan te raden.
Reeds twee keer een Volvo aangeschaft bij Mudde Kok Urk. Representatieve prijzen , maar vooral de oplevering van de wagen : Keurig . En na aanschaf blijkt er wat kleine niet noemenswaardige oneffenheden te zijn. Dan zit je in een after sales periode . Maar hier blinken ze helemaal uit , wagen wordt gehaald en weer gebracht , en weer gehaald en ga zo maar door . Paul dank !
Een leerpuntje is de administratieve afhandeling: verkeerde ter naam stelling en ook op andere correspondentie kwam de verkeerde naam weer opduiken. verder allemaal super
Er was snel een auto voor ons gevonden die bij ons paste. Deze werd met uitstekende service voor de deur afgeleverd. Bedankt!
vriendelijk en heel gemoedelijk nog tijd voor een klant nemen top
Enthousiast bedrijf hangt een goede/fijne sfeer. Gedegen auto gekocht tegen scherpe prijs.
Begripsvol inlevend begrijpt hoe een klant blij kan zijn met een nieuwe auto
We hebben een uitstekende ervaring gehad met Mudde Kok. Zeer goede klantenservice, competitieve prijzen; een all-around positieve ervaring.
Op de eerste plaats zeer tevreden over het gehele traject en dat ondanks de drukte er royaal tijd aan de de klant werd besteed. Ik ben altijd een Volvorijder geweest en jullie team heeft mij wederom bevestigd dat ik dat niet voor niets deed!!!