We zijn veertien dagen geleden zeer vriendelijk en professioneel ontvangen bij Mudde & Kok. Hoewel we in eerste instantie alleen kwamen om te kijken en om ons te oriënteren op wat we wilden zijn we na een uur al tot overeenstemming komen voor een prachtige Volvo XC40 met inruil van onze Volkswagen T-Roc. Vandaag hebben we de auto opgehaald en ook nu was de ontvangst uiterst vriendelijk en de uitleg over de auto opnieuw zeer professioneel. Toen we net op de terugweg waren naar Urk zagen we een kleine buts in de voorruit die ons niet opgevallen was omdat het in eerste instantie een waterdruppel leek. Misschien dat jullie daar nog even op kunnen reageren? Voor de rest uiterst tevreden over de ontvangst en aflevering van onze nieuwe auto!
Ik ben helemaal tevreden over een goede service en vriendelijke medewerkers
Deskundige en betrouwbare verkoop door Jair en correcte en zorgvuldige aflevering door Ben.
Wat een mooi bedrijf en dan bedoel ik niet alleen het pand, maar vooral de servicegerichtheid van de mensen. Ze geven je echt de aandacht.
Goede uitleg, mooi bedrijf alles ziet er keurig uit
Mooi bedrijf, vakkundig en vriendelijk personeel, Mooie occasions in alle prijsklassen. Komen alle afspraken na, prettige ervaring. Zo kan het dus ook!
Alles boven verwachting – een aanrader! Onze zoektocht naar een specifiek type auto hebben we met een gerust hart uitbesteed aan Mudde Kok, en dat is boven verwachting goed verlopen. De communicatie verliep razendsnel, en er werd een auto gevonden met een opvallend lage kilometerstand en toch een scherpe prijs. Wat ons extra verraste, was de aflevering: naast de afgesproken beurt werden er kosteloos extra onderdelen vervangen, puur vanuit hun eigen servicegerichtheid. Het is duidelijk dat veiligheid en technische betrouwbaarheid bij Mudde Kok voorop staan. Daarnaast was het contact met de verkoper bijzonder prettig: deskundig advies en snel schakelen waar nodig. Kortom, we zijn zeer tevreden en kunnen Mudde Kok van harte aanbevelen!
De aflevering van onze auto verliep heel soepel en prettig. Veel persoonlijke aandacht.
Heel blij met onze nieuwe auto. Oplevering was perfect! Toevallig kwam het zo uit dat ik de auto op mijn verjaardag kon ophalen en daar kreeg ik zelfs taart bij. Dit autobedrijf maakt waar wat het belooft, en meer dan dat!
Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering ben ik prettig en professioneel geholpen. De communicatie verliep duidelijk en alles werd netjes volgens afspraak geregeld. Het hele proces gaf een vertrouwd gevoel, en dat waardeer ik enorm
Fijne zaak, je word er goed behandeld. Klantgericht! Goede begeleiding na aankoop en bij de aflevering.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen, doen wat ze beloven.
Ik ben ontzettend tevreden over de service. Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen. De auto werd keurig afgeleverd en alles verliep soepel en betrouwbaar.
Super bedrijf goed en correct! Service optimaal.
Van origine een Urker bedrijf en dat merk je. Professionele mensen, prettige atmosfeer, geen geouwehoer maar snel tot zaken komen. Kortom: TOP!
Al is de afstand vanuit onze woonplaats wel wat ver, vinden wij het de moeite waard om deze afstand te overbruggen. Dus ben je op zoek naar vertrouwd adres voor een nieuwe of gebruikte auto, dan ben je bij mudde-kok aan het juiste adres, en wij kunnen het weten omdat we inmiddels een jarenlange ervaring met hen hebben en wij best kritisch kunnen zijn. Vanuit een persoonlijke benadering en met de nodige kennis van zaken, zeker op het gebied van volvo hebben we enige weemoed afscheid genomen van onze trouwe diesel om in de vaart der volkeren, en op advies, deels elektrisch te gaan rijden. De nieuwe auto is stil en zuinig, zoals zijn baas en mocht het nodig zijn weten we dat we verder geholpen worden, waar we ook staan. Dat geeft een goed gevoel en dubbel vertrouwen. Mensen van mudde-kok bedankt.
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Mudde en Kok. Vanaf het eerste contactmoment werden we hartelijk ontvangen en goed geïnformeerd. De verkopers hadden duidelijk veel kennis van zaken en dachten echt met ons mee. Dankzij hun goede advies zijn we uiteindelijk uitgekomen bij een Volvo die nog beter bij ons past dan we zelf hadden verwacht. Ook de begeleiding tijdens het hele aankoopproces was zeer prettig. De testrit was goed geregeld en alles verliep vlot en duidelijk. De aflevering van de auto was een bijzonder moment, er werd ruim de tijd genomen om alles rustig toe te lichten. Van A tot Z voelde het professioneel én persoonlijk. Een ervaring waar we met een goed gevoel op terugkijken. Een dikke voldoende van ons!
Klantvriendelijk en betrokken.
Snel geholpen goede uitleg en vriendelijke.
Het grote voordeel is dat ze veel auto’s op voorraad hebben, ik kon de volgende dag direct proefrijden met 2 type auto’s. Dit maakte de keuze eenvoudiger. Gelukkig hadden ze de juiste kleurstelling in de voorraad, waardoor de auto snel geleverd kon worden. De oplevering werd echter wat zakelijk afgedaan. De auto stond klaar in de garage. Er zat geen doek omheen. Dat zou het wat meer speciaal gemaakt hebben… Ik woon in de randstad, maar de afstand naar Nunspeet is geen probleem. Mijn bandenwissel en onderhoud kunnen goed ingepland worden.
Efficiënte verkoop en afwikkeling.
Lekker no nonsense bedrijf. Alles werd goed geregeld. Ik heb er een Skoda gekocht. Dat is niet hun core business. Bij uitleg over de auto was niet alle kennis aanwezig. Maar verder hele prima mensen.
Na ontvangst zijn de papieren geregeld, is de auto perfect uitgelegd, en de Volvo app geinstalleerd op mijn mobiele telefoon. De EX30 is een stille auto die heerlijk rijdt!
Je krijgt het gevoel een soort restaurant binnen te lopen. Fijn personeel, je wacht onder het genot van een fijne cappuccino op de verkoper. In mijn geval Bart. Ik heb een prachtige drie serie gekocht die netjes afgeleverd is. Met een mooie mooi zalm op de koop toe. High end ervaring echt waar.
Het was een prachtige voorjaarsdag , ik wist wat ik wou en dat is hem ook geworden. de sfeer was goed, mooi bedrijf van binnen en buiten. Enige min puntje is dat de Capuchino wel wat warmer mocht, maar dat ligt aan het apparaat. :-)