Gebruikte auto gekocht, goede ervaring met de afdeling verkoop. De auto is netjes technisch klaargemaakt en fraai gepoetst. Alles keurig volgens afspraak en bovendien nog lekkere koffie ook!
Zeer goede begeleiding bij aankoop en aflevering! Ze maken een feestje van het ophalen, alle tijd voor ons om uitleg te krijgen!
Het persoonlijke contact, alle informatie en de goede uitleg bij aflevering.
De ontvangst was plezierig. Het contact prettig en laagdrempelig en de auto was netjes afgeleverd inclusief een certificaat voor de alarmering voor mijn autoverzekering. Ik had op een iets langere uitleg van de auto gehoopt en verwacht, met name omdat in de mail, specifiek vemeld werd, dat je op tijd moet komen om voldoende tijd voor de uitleg te hebben. Uiteindelijk gaat er ook tijd verloren aan het papierwerk. Al met al wel heel tevreden over het contact en service, van aankoop tot afgifte. En niet te vergeten de lekkere attentie bij het ophalen van de auto!
Vriendelijk, bekwaam personeel en goede koffie! Uitstekende service en een goede overeenkomst kunnen sluiten bij het kopen en verkopen van onze auto. Hartelijk dank!
Vandaag (06-12-2025) hebben wij bij Mudde Kok onze nieuwe Volvo XC60 T6 opgehaald, vanaf de eerste proefrit tot het ophalen merkte je dat er oprechte aandacht was en dat er ruim de tijd werd genomen om al onze vragen te beantwoorden en met ons mee te denken. Niets voelde gehaast of standaard; alles werd persoonlijk en zorgvuldig opgepakt. Ook de ontvangst bij de aflevering was tot in de puntjes verzorgd. Een warm welkom goede koffie met gebak en een duidelijke uitleg over de auto. Kortom: perfecte service, een geweldig team en een auto waar we ontzettend blij mee zijn. Mudde Kok heeft onze verwachtingen volledig overtroffen! Zeker een aanrader voor wie van plan is een auto aan te schaffen. Als presentje kregen we een heerlijke gerookte zalm uit Urk waar je met 6 man van kan eten, geweldig!!
Mooi ingerichte showroom. Fijn personeel met kennis van zaken. Geen poespas. Fijne service.
Met zo'n titel is het natuurlijk bijna een 'gekochte advertentie' maar dit maal is er 'alleen maar' een heel mooie auto gekocht! Bij binnenkomst een warm ontvangst, een snelle maar zeer accurate begeleiding bij de aankoop van een prachtige Polestar en binnen mum van tijd met goede ondersteuning de garage uitrijden met de nieuwe droomauto.... Dan kan je toch alleen maar spreken van een SuperBedrijf? Complimenten aan het hele team, van receptie, aan- en verkoop, van servicemonteurs tot afronding!
zeer goede ontvangst, professioneel geholpen en uitermate plezierig. De aflevering was ook heel plezierig, ruim de tijd genomen voor uitleg en overdracht.
Prettig bedrijf met een ruim aanbod van prachtige auto’s/Volvo’s
Uiterst correct, komen afspraken op tijd na. Goede service en niet alleen bij een aankoop, zeker ook bij onderhoudsbeurten ed.
Een duidelijke website, hartelijk en zeer gastvrij ontvangst op ieder moment in de showroom, medewerkers met veel passie en professie, zij nemen écht de tijd voor je, houden je goed en correct op de hoogte mbt. de aflevering en uiteindelijk de aflevering door Daniël was TOP!! Chapeau aan het team. Ga zo door!
Prima ervaring!
Verkoper dacht met ons mee en gaf zeer nuttige tips. Het aflevermoment was een bijzonder prettige ervaring.
Wederom een plezierige aflevering
Van de search tot de aflevering. Alles is piekfijn in orde. Sympathieke verkopers en goede nazorg, in een warm, zakelijke omgeving.
Duidelijke afspraken en prima service!
Zodra je binnenkomt een goeie ontvangst. Gelijk koffie of iets dergelijks. Eventueel een broodje of soepje. Veel bedrijven kunnen hier nog wat van leren TOPBEDRIJF
Ik heb een volvo v60 gekocht( bouwjaar 2017) Afspraak voor een proefrit was snel gemaakt en de auto stond klaar om getest te worden. Ik had via whatsapp nog goed contact en mijn vragen werden meteen beantwoord. De opmerkingen die ik had zijn opgelost. Aflevering was een feestje! Kortom top service! (Met complimenten aan Jaïr en Lois)
Ook al was er een vertraging vanwege het RDW, zijn wij heel tevreden . De manier waarop we meegedacht wordt en naar een oplossing wordt gezocht is super.
Mooie auto gekocht waar ik zeer tevreden mee ben. Goede inruilprijs gekregen
Vanaf het eerste contact per e-mail tot het uitzwaaimoment bij levering ontzettend prettig en vriendelijk geholpen. Duidelijk mensen met kennis en passie voor de auto's en persoonlijke aandacht voor jou als klant. Op locatie verschillende modellen kunnen proberen met heldere uitleg over de verschillen tussen de modellen. Uiteindelijk een geweldige auto gevonden. Het bleek een inruiler waardoor er een sluitende historie was. Wij gaan hier nog jaren plezier van gaan hebben. Ik kan Mudde Kok van harte aanbevelen en als de volgende auto weer een Volvo wordt, ga ik hier zeker naar terug!
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Zeer tevreden met mijn nieuwe auto.
Reeds vele jaren doen we zakelijk en privé zaken met Mudde Kok. En met veel plezier.
Uitstekende afstemming. Aflevering eveneens perfect begeleid.