Netjes afgeleverd en uitgelegd. Nemen veel tijd ervoor.
Het kopen van een auto bij Mudde Kok is een bijzondere ervaring. Allereerst de ruimte waar je ontvangen wordt,, maar in het bijzonder ook de vriendelijkheid en deskundigheid van de verkopers. De feiten worden zakelijk op een rij gezet naast je persoonlijke behoeften. Er wordt niets opgedrongen of 'door de strot geduwd'. Als je zover bent om ja te zeggen tegen de deal ga je met een goed en blij gevoel weg.
Zeer vriendelijk, en alle positieve en negatieve punten aangegeven.
Voor de 3e keer een auto bij Mudde & Kok gekocht. We zijn zeer tevreden over de manier waarop we geholpen worden. Goed en oprecht advies. En wat staan de auto's er prachtig bij! Zowel bij de entree, de koffie, de vertegenwoordiger Gericco van den Berg en bij de aflevering door Bart van der Veen: we zijn zeer content. Maar nu blijven we even een tijdje weg. De huidige auto's zijn ons zo naar het zin dat we nu 'rustig' zijn en gaan genieten van ons wagenpark.
Van begin tot eind overal goed in begeleid. Super prettige ervaring gehad bij Mudde Kok. Wij hebben een Opel Corsa aangeschaft. Alles is bij de afhaalafspraak goed uitgelegd en we konden al onze vragen stellen. Al met al super blij met de auto en hoe wij behandeld zijn. Zou zeker aanraden hier een auto te kopen.
Goed aanbod, redelijke prijs, goede voorlichting. Alle afspraken zijn nagekomen. Persoonlijke service en lekkere koffie. Kortom, we zijn zeer tevreden! Dank.
Helaas moet ik een slecht cijfer geven. Rij al een aantal jaren in een auto van Mudde kok. Maar nu bij melding in de auto meld je voor onderhoud direct gebeld. APK zit er ook aan te komen. Helaas geen plek de komende 7 weken om apk uit te voeren ?? ( dan apk al verlopen) Sorry lukt ons niet.. Volgens mij moet je zo niet met klanten omgaan. ( missvchien zelf beleid bepalen hoe klanten te blijven houden?) Heeeeel erg teleurgesteld. Jammer
Contact was kort en krachtig, informatie compact en duidelijk.
De gedegen vakkundige en niet opdringerige aankoop zou een voorbeeld moeten zijn voor andere autobedrijven. de aflevering was top en zeker met het installeren van google en de volvo app is zeer vakkundig. Kortom een heel tevreden koper.
Erg prettig gesprek met de verkoper (Brian). Ook de andere collegae van de afleveringsafdeling zijn prettig in de omgang en handelen vriendelijk en klantgericht. Leuke aflevering met attenties. (niet nodig, wel erg gewaardeerd) De locatie heeft een hoog niveau uitstraling wat een fijn gevoel heeft over de te verwachten kwaliteit van de dienstverlening.
Alles, maar dan ook alles is van het hoogste niveau. Het aanbod van de auto's op de internetsite van MK vormt al een geweldige snoepwinkel maar eenmaal aangekomen in Nunspeet sta je versteld van de perfectie van de organisatie. Of het nu gaat om de manier waarop je benaderd wordt door de werknemers (van ontvangst tot koffiejuffrouw tot verkoper tot de aflevering) of om de geoliede manier waarop hier de auto's voor een proefrit worden aangeboden, het is allemaal zoals het hoort maar zoals je het nergens meer aantreft. Je wordt als klant in het hele traject zeer serieus genomen en de mensen hebben verstand van zaken. Wij zijn zeer kritische autoliefhebbers en hadden de nodige vragen die tot tevredenheid werden beantwoord, live, via internet en via whatsapp. Uiteindelijk rijden we tot grote tevredenheid in onze droomauto. Met het gevoel dat we heel prettig en correct zijn behandeld. En dat is wat je wilt.
Super goed geregeld alles...
No nonsense autobedrijf, overzichtelijk ingericht en ruime selectie van met name Volvo. Proefrit werd subiet aangeboden, inruilprijs in combinatie met korting ten opzichte van nieuwprijs op de aan te schaffen auto met 4 maanden oud kenteken was, na enig overleg, netjes. Bedrijf heeft lef, zet zo 5 nieuwe Bentleys neer. het echte onderscheid in positieve zin zit in de gang van zaken na het sluiten van de koop, voor de aflevering werd ruim de tijd genomen om alle gadgets door te nemen en de Volvo app te installeren. Groot compliment aan Bart!
heel relaxed en vriendelijk allemaal, eerlijk en een bedrijf waar je geen dure afleverpakketten worden opgedrongen
We zijn hartelijk ontvangen netjes geholpen Ook bij de aflevering.
Vanaf de verkoop tot en met de aflevering alles top!
Top! Super professioneel en klantgericht
Via een occasion op Marktplaats voor het eerst in contact gekomen met Mudde Kok. Vanaf binnenkomst goed opgevangen, vriendelijk personeel, welwillend en meedenkend. Mijn eigen V 70 kunnen inruilen en met een mooie XC 60 vertrokken. Erg tevreden over de algehele afhandeling en het tussentijds contact.
Van het begin tot de aflevering alles goed geregeld
Alles soepel, correct en volgens afspraak verlopen.Steeds keurige ontvangst op de zaak en men was op de hoogte van mijn bezoek en het doel waarvoor ik kwam. Hier kunnen veel autobedrijven nog wat van leren!! Ben je op zoek naar een Volvo of Landrover :Hier moet je op zijn minst zijn geweest!
Ontvangst was heel gastvrij en uitleg zeer deskundig en prettig. Afspraken zijn perfect nagekomen en uitleg bij de aflevering was deskundig en er werd ruim de tijd voor genomen.
Nette ontvangst bij eerste binnenkomst. Vervolgens een goede hulp bij het bekijken van het aanbod en maken van een keuze. In 2 auto's een langdurige proefrit gemaakt voor het bepalen van de keuze. De keuze gemaakt en alles netjes en voortvarend afgehandeld. Bij het ophalen goede uitleg gehad waar ruim de tijd voor werd genomen.
Volvo V90 aangeschaft en goed geholpen. Vriendelijk te woord gestaan en behulpzaam bij vragen.
Goed, niet opdringerig, goede prijs/kwaliteit
Wij zijn echt goed door iedereen geholpen. Van receptie tot verkoper, iedereen was even (klant)vriendelijk en netjes. Ook de auto die wij daar gekocht hebben werd heel netjes (als nieuw) afgeleverd en de hele administratieve afhandeling daarvan ging ook even vlot. Een mooie zaak met heel vriendelijk personeel en scherpgeprijsde auto's. Zeker aan te bevelen.