Prima auto bedrijf om een andere auto te kopen

Vele keus die je eerst thuis rustig op hun website kan bekijken

• Bereikbaarheid

Zeer service gerichte efficiente onderneming

Na een eerdere slechte ervaring met een andere Volvo importeur naar Mudde Kok gegaan en alles liep conform verwachting. Van afspraak tot advies, heldere communicatie en goede service qua ad hoc inbouw alarm. Vriendelijke (jonge) mensen met verstand van zaken.

• Bereikbaarheid

Persoonlijk, betrokken en mooi resultaat!

Onlangs heb ik bij Mudde Kok een nieuwe auto aangeschaft en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Wat voor mij direct opviel, was de persoonlijke en betrokken benadering van verkoper Sander. Er werd echt de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren, mee te denken en eerlijk advies te geven. Het contact voelde warm en oprecht, en ik voelde mij als klant serieus genomen. Alles rondom de levering was keurig geregeld en ik rijd nu met veel plezier in mijn nieuwe auto. Mudde Kok maakt het verschil door hun mensgerichte aanpak – absoluut een aanrader!

• Bereikbaarheid

Van binnenkomst tot aflevering top!

Bij binnenkomst meteen vriendelijk gegroet en wat drinken aangeboden. Ik had een afspraak gemaakt voor een proefrit in een Polestar 2. hierbij eerst een gesprek gehad met een verkoper (Jonathan) en een stagiair die meekeek (Bas), beide erg vriendelijk en werden mijn vragen goed beantwoord. vervolgens liepen we naar de auto waar duidelijk alles werd uitgelegd. Nadat ik de proefrit had gehad was ik om en heb ik de auto afgenomen. De auto werd vervolgens 2 weken daarna geleverd voor mijn deur. Dus al met al een top ervaring gehad. Ik zou Mudde Kok aan iedereen aanraden.

Keurig afgeleverd

Een Volvo XC60 van 4 maand oud aangeschaft alles keurig volgens afspraak geleverd. Ook de afspraken dat ik zou komen proefrijden was alles geregeld. Prima bedrijf met heel veel mooie auto’s. Als je wat € overhebt kun je die hier goed besteden.

Zeer prettig bedrijf.

Afspraken worden nagekomen. Mensen zijn direct te bereiken om te helpen bij vragen.

• Bereikbaarheid

mooi ingespeeld en gastvrij team van mensen.

Van binnenkomst tot opleveren auto krijg je direct het gevoel dat alles klopt. goed georganiseerd en medewerkers met verstand van zaken. aandacht voor detail en afwerking. ook de aflevering is top geregeld en voor ook Ben de Greef is niets te veel gevraagd. Complimenten aan allemaal.

• Bereikbaarheid

Prachtige auto en alle tijd voor aflevering!

Voor het eerst is mijn keuze gevallen voor een Volvo Xc60 T8 Pract auto die Mudde Kok volgens afspraak keurig heeft afgeleverd. Er werd alle tijd genomen om alles goed uit te leggen en alle instellingen door te nemen en meteen te koppelen aan mijn Google account en mobiele telefoon. Dus wanneer je wegrijdt werkt alles naar behoren zodat je meteen kan genieten van je eigen favoriete muziek en instellingen. Daarbij als extra kado geen bos bloemen maar een heerlijk gerookte zalm filet! Ga zo door!!.. Mooie zaak en ondanks de grote omvang toch persoonlijke aandacht! Bedankt hiervoor!

Zeer proffesioneel bedrijf

Zeer positieve ervaring vanaf de eerste kennismaking met Jan-Jaap van het Goor, alsmede met Ben de Greef bij aflevering. Bij aflevering zat er geen "witte" kentekenplaat bij de auto. De volgende dag werd deze door een medewerker bij ons thuis afgeleverd in Groningen.

Zeer goed!

Vanuit het zuiden van het land een lange rit naar Nunspeet voor een proefrit in de Volvo XC60 die we op het oog hadden. Bij aankomst meteen onder de indruk van de locatie en bedrijfsgebouwen. Na binnenkomst bijzonder goed ontvangen met koffie en een broodje en vriendelijk te woord gestaan. Je kunt merken dat de eigenaren weten dat de aanschaf van een auto in de meeste gevallen een emotionele aankoop is waarbij het gevoel juist moet zijn. Proefrit gemaakt en daarna maar meteen de auto gekocht want het voelde goed. Inruil was geen probleem. Na 10 dagen onze nieuwe Volvo opgehaald. Goede instructie gekregen en nu op naar vele tevreden kilometers!

• Bereikbaarheid

Geweldig bedrijf met professionele medewerkers.

Via internet hadden wij een auto gezien bij Mudde Kok. Wij zijn naar Nunspeet gereden en waren direkt onder de indruk van het bedrijf. Wij werden hartelijk ontvangen door verkoper Brian en konden goed tot zaken komen. Na twee weken konden wij onze Volvo XC 40 ophalen waar hij keurig gepoetst en in de was op ons stond te wachten ook van binnen was alles tip top schoongemaakt en gepoetst. De aflevering werdt verzorgt door Ben die alle tijd nam om ons alles uit te leggen. De auto was volgetankt en wij kregen nog een flinke moot vacuum verpakte zalm mee naar huis. Mudde Kok is tot dusver een top bedrijf met top medewerkers. Tot zover alleen maar superlatieven voor dit bedrijf.

Geweldig!

Zeer profesioneel maar ook vriendelijk personeel. Deze mensen weten waar ze het over hebben ! Zeer goed gevoel aan over gehouden !

Prima aflevering

Keurig afgeleverd met goede uitleg

Geweldig!

Mijn ervaring met Mudde en Kok is geweldig. Het gehele traject van oriëntatie tot en met de aflevering van de auto heb ik als zeer prettig ervaren. Open, transparant en kundig. Dank jullie wel!

Heel erg goed

Boven verwachting, snel, accuraat en netjes opgeleverd.

geweldige ervaring

Al eens eerder gheweest en zeer goed gevoel aan over gehouden, dus weer terug. Alles klopt, ontvangst, hoe je geholpen wordt etc etc. Na aankoop wirtd eea ook echt duidelijk uitgelegd. Vooralsnog: CHAPEAU!!

• Bereikbaarheid

Super geholpen en hele gave auto opgehaald gisteren !!

Relaxt ontvangen, rustig 1e praatje, gelijk aanbieden van proefrit en verkocht zijn..... Daarna meegedacht en nette offerte gemaakt. Gisteren oplevering van een hele gave auto en netjes afgeleverd!!

• Bereikbaarheid

Great team, service and cars!

The Mudde Kok team has been extremely kind, helpful, thoughtful, and patient. They treat you with care and respect, provide good explanations, and make sure you understand the process. Beautiful location! It was quite a 1.5+ hour drive from our home, but it was definitely worth the drive there!

Super !

Sympathiek

Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid

Fijne binnenkomst wat een ontspannen gevoel creeert .

Uitmuntend goed

Een uitstekende goede garage waar je vriendelijk wordt behandeld. De onderhandeling gaat respectvol en eerlijk.De aflevering ook netjes en behulpzaam, alleen mogen ze de uitrusting zoals de hybride laad stekkers en banden pech pakket beter controleren op aanwezigheid maar bij het aangeven van afwezigheid hiervan zonder probleem of gezeur wordt het alsnog aangevuld.

• Bereikbaarheid

Erg goed begeleid en er werd goed de tijd genomen in het totale proces. Misschien wel een kleine tip ( tenzij ik de enige hierin was ;) ): om te melden aan de klamt om een dag voor het ophalen het betaal limiet te verhogen op de pinpas. Ik was hier te laat mee en dacht dat de betaling via een factuur ook zou kunnen maar bleek van niet. Verder ook erg blij dat de auto helemaal werd gepoetst van binnen en buiten en het presentje is ook origineel en werd ook zeer gewaardeerd.

Prima geregeld

Jong gedreven mensen. Goede contacten. Daar hou ik van.

• Bereikbaarheid

Fantastisch, zoals je wenst - zoals het hoort te zijn

Wat een fijne ervaring! Warm gevoel, welkom! Je wordt als volwaardig en gewaardeerd mens ontvangen, professioneel en welkom. Prettig contact met meerdere medewerkers. Nemen de tijd voor alles, zijn goed bereikbaar en doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Aan te raden en in de toekomst voor herhaling vatbaar. Prachtige locatie!

Niet beste

Verkeerde kentekenplaten dus helaas zonder nieuwe auto naar huis. volgende dag wel opgelost, maar geen feestelijk gevoel. Ophalen auto moet feestelijk zijn, met strik en bloemen. Verdere service meer dan prma. Maar dit wel flink foutje.

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet