Beste mensen , Onze ervaring is dat we Zakelijk , vriendelijk en correct zijn geholpen. Succes gewenst!
Zeer prettig en klantvriendelijk autobedrijf. Mudde en Kok heeft aandacht voor je als klant, komt met een goed voorstel, handelt alles keurig af en komt afspraken na. Ik ben nu een volvo v90 eigenaar na mijn auto te hebben ingeruild in Nunspeet. Ik raad een ieder deze garage aan. Ik ben van aankoop tot aflevering keurig geholpen door de medewerkers van M&K.
Prima ervaring. Mooie locatie en vestiging. Vriendelijk en kundig personeel. Prettige aflevering. De aftersales doet er hopelijk niet voor onder.
Mooie lokatie, goed bereikbaar en specialisatie. Geen “ handel “. Prettig personeel, klantvriendelijk en deskundig.
Ik kreeg een "huiskamer gevoel" dat we binnen stapten bij Mudde en Kok. Persoonlijk doch zakelijk behandeld. Ben zeer tevreden, 5 sterren en wel 10 als daniël de matten nog opstuurt.
Dit is echt een aflevering next level! Niet alleen de aflevering maar ook de aankoop zijm geweldig verlopen. Contact meer dan goed. wordt netjes op de hoogte gehouden en altijd netjes te woord gestaan. Wij komen zeker terug!
De chauffeur, Aart, heeft de auto netjes en zorgvuldig geleverd. Hij was erg vriendelijk en deed zijn werk zorgvuldig.
De contacten waren prettig met zeer vriendelijke mensen. De auto is geleverd zoals afgesproken. Kortom, zeer tevreden!
Ik vond de verkoopprijs mooi. Ontvangst was prettig met een lekker bakje koffie. Verkoper jair was fijn mee onderhandelen en deskundig. Aflevering was eerder dan verwacht en dat kwam goed uit. De Aflevering met Daniel verliep erg soepel en aangenaam. Nog bedankt.
Heel prettig
Vanaf het eerste moment tot en met de aflevering een fijn contact met de verschillende medewerkers. Mijn eerste auto bij dit bedrijf. De medewerkers nemen uitgebreid de tijd om je van informatie te voorzien. Conclusie: van harte aanbevolen dit bedrijf.
Zowel bij aankoop als aflevering goed geadviseerd en uitleg gekregen. Een mooi bedrijf waar alles goed geregeld is en waar je je op je gemak voelt. De zalm was natuurlijk de kers op de taart.
Na de geslaagde proefrit op de donderdag, kon ik dinsdag mijn auto ophalen. Snelle afwikkeling, top.
Dit is de derde Volvo die wij bij Mudde Kok hebben gekocht. En niet voor niets. De eerste twee waren nog in de oude locatie op Urk. Het bedrijf is enorm gegroeid en het kopen van een auto is nu een beleving geworden. Ook in Nunspeet is de ontvangst hartelijk. Koffie met gebak (zaterdag) en een lekker broodje als het wachten lang duurt. De verkopers zijn vriendelijk en denken mee. Na de aanschaf van een XC40 hadden we behoefte aan uitleg van de programmering. Daar werd een uur voor uit getrokken en na afloop van de koop kregen we weer de beroemde gerookte zalm mee. Al met al weer een prima ervaring.
Wij voelden ons uitstekend geholpen door het vriendelijke en deskundige personeel van Mudde en Kok.
Zeer goede en professionele advies en ondersteuning met een 'personal touch'.
Net voor onze vakantie op vrijdagmiddag ontdekte ik dat het thermostaathuis lek was. Ondanks dat Mudde Kok niet mijn garage was hebben ze mij op vrijdagmiddag toch nog kunnen helpen. Helaas moest er een onderdeel besteld worden en dit ging niet meer lukken in het weekend. Omdat ze mij niet konden helpen werden er dan ook geen kosten in rekening gebracht vertelden ze mij die middag. Wat moesten we doen? We zouden in het weekend vertrekken met de caravan. Vakantie dan maar annuleren. Gelukkig kwam er een medewerker en bood zijn hulp aan door samen te kijken of er nog misschien een andere auto voor ons was. En die was er gelukkig! Een mooie volvo s60. Alleen hij moest nog klaar worden gemaakt. Let wel binnen een dag was hij helemaal rijklaar gemaakt en gepoetst en al stond hij zaterdagmiddag voor ons klaar! We hebben gelijk de caravan aangekoppeld en konden toch op vakantie dankzij het meedenken en zeer snelle klaar maken van de auto door het personeel van Mudde Kok. Fantastisch! Dankzij Mudde Kok konden wij genieten van onze vakantie. Wij willen dan ook de verkoper bedanken voor het meedenken maar ook de monteurs en ander personeel hartelijk bedanken voor het redden van onze vakantie! Bedankt!!
Ik heb onlangs een auto gekocht bij dit autobedrijf en ben ontzettend tevreden met de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Jonathan en Daniël Methorst nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden. uitstekende service, betrouwbaar bedrijf en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto.
Van begin tot eind zijn wij fantastisch geholpen. Het personeel is vriendelijk, meedenkend en eerlijk. Wij hebben onze auto ongezien gekocht, en deze bleek precies zoals beschreven. Bij de aflevering werden we aangenaam verrast door de vakkundige, professionele én zeer prettige aanpak. Alles klopte gewoon. Echt een aanrader! En niet te vergeten: de koffie is heerlijk!
Voelden ons vanaf binnenkomst tot het ophalen van de auto thuis. Uitstekende service en advies ter plaatse en per mail.
Erg fijn en prachtig bedrijf, van koop tot aflevering ontzettend tevreden met dit bedrijf.
Afspraak gemaakt voor proefrit in een Volvo V60. Direct per mail inruil voorstel ontvangen. Auto stond klaar. Na proefrit de besloten auto te kopen. Prettig gesprek en goede afspraken over onderhoud en garantie. Na ruim een week stond de auto klaar, uitvoerige uitleg gehad en afgeleverd conform afspraak. Alles zeer professioneel en met kennis van zaken. De eerste kilometers naar volle tevredenheid.
Er werd ruim de tijd genomen door verkoopadviseur Brian. Daniël heeft ons kundig geholpen met het afleveren. Na aflevering van de voertuig was ook gevraagde onderhouds historie netjes doorgestuurd. Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.
Van bestelling tot aflevering: in 1 woord geweldig! Een geweldig voorbeeld van klantbeleving.