In eerste instantie een deceptie, die uiteindelijk goed afliep.

Helaas zat de gloednieuwe Audi Q5 boordevol storingen waardoor wij genoodzaakt werden met de auto terug te keren. De problemen konden bij Mudde Kok niet worden opgelost en de auto moest naar een Audi dealer en wij gingen met vervangend vervoer huiswaarts. Onze “oude” auto was immers in dezelfde transactie inmiddels ingeruild en gevrijwaard. Uiteindelijk is de auto 2 weken later probleemloos afgeleverd. De positieve beoordeling is gebaseerd op de sympathie en empathie van het betrokken personeel, die tenslotte aan de problemen ook niets konden doen. Bijzonder lof voor Jan Jaap! Eind goed al goed !!

Nette en professionele afhandeling

Vlot en netjes geholpen, alle opties en wensen goed besproken. Voldoende tijd voor rondje proefrit. Nette en duidelijke afhandeling.

Super fijne ervaring

Een hele prettige ervaring mogen hebben van eerste contact per mail tot aan de inruil en aankoop van een auto. Snelle communicatie, netjes in afhandeling en klantvriendelijk. Dikke 10!

Vriendelijk en kundig

Op alle facetten vriendelijk en kundig

Top Services

Top Services, nette en snelle afhandeling

• Bereikbaarheid

Wij werden heel gastvrij en vriendelijk ontvangen.

De Fiat werd met alle (on)mogelijkheden en technische snufjes werd goed en duidelijk aan ons uitgelegd door een hele aardige verkoper. Ook was er alle tijd om op onze vragen in te gaan en de Fiat app na te trekken. Kortom een hele fijne ervaring om zo je auto op te halen. We gaan ook genieten van de heerlijke zalm die we meekregen.

• Bereikbaarheid

correct en prima geholpen.

afspraaktijd was optijd uitleg, prima benodigde tijd, voldoende vragen stellen was geen enkel probleem aflevering volledig volgens afspraak.

Aflevering auto

De aflevering van de auto is heel soepel verlopen. Er was voldoende tijd voor ingepland en de uitleg was duidelijk.

• Bereikbaarheid

Mudde Kok levert de beste service die ik me kan wensen. Dank!

Ik kwam bij Mudde Kok met een oude auto en kreeg zonder morren zoveel service als nodig. Ongekend. Ik blijf bij deze club!

• Bereikbaarheid

Open, eerlijk en transparant. Een plezierige ervaring!

Wij hebben een auto ingeruild en een andere gekocht. Zeer prettige ontvangst. Het heeft veel weg van een uitje op een prachtige locatie, waar al die voertuigen staan te blinken. Wij hadden onze keuze voor het merk al min of meer bepaald. De verkoper was gespecialiseerd in dit merk. Dus kon er snel worden geschakeld naar de specifieke kenmerken. Proefrit. En toen onderhandelen over de prijs van de in te ruilen auto. Daar zijn we goed uit gekomen. Voor de oplevering van de auto werd een uur uitgetrokken. Dit vonden wij tekort. Zeker omdat het een volledig elektrische auto betrof. Voor ons veel nieuwe elementen die we graag wat uitvoeriger hadden willen behandelen. Maar dit is dan ook het enige minpuntje.

Helemaal TOP!

Alles heel netjes en correct afgehandeld, van aankoop, lease, service tot aflevering.

Goed netjes uitgebreid geholpen

• Bereikbaarheid

Professionaliteit combineert met persoonlijke aandacht.

Mijn ervaring met Mudde en Kok bij de aankoop van mijn auto is zeer positief. Vanaf het eerste contact viel direct de transparante en klantgerichte benadering op. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er was duidelijke kennis aanwezig over zowel het voertuig als elektrisch rijden in het algemeen. Dit gaf vertrouwen in het aankoopproces. De communicatie verliep vlot en professioneel. Afspraken werden nagekomen en ik werd gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden. Ook bij vragen werd snel en inhoudelijk gereageerd. De aflevering van de auto was zorgvuldig en compleet. Er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen, waardoor ik met een goed gevoel en voldoende kennis de weg op ging. Al met al kijk ik terug op een prettige en betrouwbare aankoopervaring. Een partij die professionaliteit combineert met persoonlijke aandacht.

top

Snel duidelijk Een aanrader

• Bereikbaarheid

Super vriendelijk en zeer goed geholpen zowel met de verkoop als de levering van onze nieuwe auto

Helemaal top

Prettige ervaring.

Mijn vrouw houd niet van auto's maar hier wil wil ze nog wel een keer terugkomen. Hospitality op niveau.

• Locatie N.v.t.

Prima!

Vriendelijk, klantgericht en duidelijke uitleg van de nieuw aangekochte auto. Keurige afhandeling!

Wij zijn uitstekend ontvangen

Het personeel is hartelijk en vriendelijk , duidelijke en goed verzorgde uitleg. Je wordt echt als klant behandeld zelfs bij de aflevering en dit voelt goed .

Dikke prima

Er is altijd ruimte voor verbetering; die heb ik ook gemeld. Over de vriendelijke, niet opdringerige benadering, over de prima wijze waarop ik ben voorgelicht, over de koop (en verkoop) en over de levering (met een alleraardigst cadeautje) ben ik zeer tevreden. Helemaal vergeleken met andere autobedrijven: top!

Efficiënt in alle facetten

Uiterst prettig en respectvol.

• Bereikbaarheid

Nononsens, en altijd bereid tot meedenken

Sander van de Weerd heeft goed geadviseerd en samen met Ben de Greef direct een financieringsvoorstel gedaan. Uiteindelijk bleek het laatste niet nodig, maar er werd wel direct geschakeld.

• Bereikbaarheid

Vanaf de eerste ontmoeting tot het afleveren van een auto heb ik zeer prettig ervaren, met alle hulp, expertise die we gekregen hebben. Als verrassing nog een heerlijke zalm gekregen!!

Professioneel, vriendelijk, ontzorgend

Het kopen van een auto moet een kadogevoel geven. en dat lukt uitermate goed bij Mudde en Kok. Wat zag mijn XC60 T6 Vapour-grey/Black Edition er goed uit. Prachtige combibatie Vapour-grey met zwarte 21 inch velgen Goed geholpen door Daniël bij aflevering en de daarbij behorende uitleg. Eerste rit vanaf Nunspeet naar mijn woonplaats was een prachtige belevenis.

• Bereikbaarheid

Zeer vriendelijk en gastvrij!

Volvo v60 uit 2022 gekocht. Uiterst vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ook een mooi inruil voorstel gekregen voor mijn oude auto. Bij ophalen van de v60 stond de koffie klaar en er werd alle tijd genomen voor de overdracht. Al met al een heel mooi bedrijf en zeer kundig personeel. Vol lof!

• Bereikbaarheid

Van begin tot eind een fijne ervaring

Een hele mooie zaak met vriendelijk personeel

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet