Uitstekend autobedrijf

Alles verliep perfect

prachtig bedrijf

Ontvangst helemaal goed , zo'n groot bedrijf en zo hartelijk ontvangen . Er wordt echt tijd voor je vrijgemaakt . Probleempjes worden practisch opgelost . Je zou er Volvo voor gaan rijden ...maar ik kwam om een Mazda ,maar werd met evenveel zorg en toewijding afgeleverd als een Volvo

• Bereikbaarheid

Goed georganiseerd. Luistert naar klanten. Vriendelijk, zakelijk ontvangst. Duidelijke communicatie. Bonus voor de gegeven gerookte zalm.

Zeer positief

Als klant heb ik een prima ervaring gehad. Prima Sales gesprek (Brian was de winnaar), de informatie voorziening tussen aankoop en aflevering was zeer goed en de oplevering zelf was eveneens zeer positief. Helaas was de kleine schade aan de voorbumper niet verholpen ondanks dat dit was toegezegd. Ondanks dat een score 9 dus promotor

• Bereikbaarheid

leuke ontvangst en goede afwikkeling van de verkoop

Goed geholpen door medewerker en hopelijk ook nog een goede afhandeling van de achteraf ontdekte schade. We hebben er het volste vertrouwen in.

Uitstekend!

Van het moment van binnenwandelen om te kijken tot het wegrijden met een nieuwe auto is de service uitstekend.

• Bereikbaarheid

Fantastisch. Vanaf het begin tot het eind goed geholpen.

Wij zijn heel goed ontvangen en begeleid bij de aankoop. Vriendelijke verkoper. Gastvrij (lekkere lunch tijdens ons bezoek). Bij het ophalen van de auto verrast met een verse gerookte zalmmoot van De Jongens van De Fant van Urk. Hopelijk rijden we vele kilometers in onze nieuwe Volvo, maar mochten we willen inruilen dan komen we zeker terug!

Fijne garage

Vriendelijk, duidelijk, kwaliteit en eerlijke prijzen

Een 5* ervaring.

Vandaag hebben wij onze Volvo V 90 opgehaald bij Mudde Kok. Zoals ik al eerder had geschreven is dit een hele beleving. Wat heeft dit bedrijf het door hoe men hun gasten moet bedienen. Je gaat naar een autobedrijf met in hotel term uit te drukken 5* plus.Dit is onze eerste auto hier gekocht, maar zeker niet de laatste. Onze gastheer Sander verdient ook 5*, hij neemt de tijd voor je en dringt zich niet op. Een hele fijne ervaring om zaken te doen. Dan ook de aflevering keurig netjes. Voor ons was het meer dan de moeite waard om 300 km te rijden en dan rijden we heel veel autobedrijven voorbij. Totaal geen spijt van. Nogmaals super dank voor een hele mooie ervaring bij Mudde Kok.

• Bereikbaarheid

Mooi bedrijf, heel klantvriendelijk.

Speciale dank aan Marc. Vakkundig en in staat om mee te schakelen met de wensen van de klant en daar op in te spelen. Bij het ophalen van de auto ook goed te woord gestaan en de uitleg van de auto was zeer zorgvuldig en helder. Dank voor de lekkere zalm!

Nieuwe caddy 2.0 TDI aangeschaft

Een nieuwe caddy aangeschaft via Mudde Kok uit Nunspeet. Complimenten naar de service en verkoper Jan-Jaap.

Goed geholpen. Vriendelijk personeel met veel parate kennis. Mooi bedrijf

alles goed geregeld!

nette vriendelijk geholpen .

Vriendelijk personeel

Er wordt uitgebreid de tijd voor jou genomen

Keurige aflevering!

Bij de aankoop fijn geholpen door Sander! En nu werd de auto door Daniël afgeleverd. Goede uitleg gekregen van hem! Kortom: alles weer prima geregeld!

• Bereikbaarheid

Een heel fijn, duidelijk en eerlijk bedrijf. Prachtige auto gekocht bij Mudde en Kok. Helaas kwam de auto wat later ivm een storing in de auto. Maar we kregen een ruilauto mee, werden keurig op de hoogte gehouden en de auto werd thuis afgeleverd. Wat een top service.

positief verrast

Auto gekocht via internet. Keurig voortraject, keurig ontvangen, met volle tank en accu weg. Witte kentekenplaat kwam ik bij inruimen auto ongevraagd tegen. Net dat stapje extra maakt mij blij.

• Bereikbaarheid

Fijne service, vriendelijk personeel en ruime keuze aan auto’s.

Onlangs twee auto’s gekocht bij Mudde Kok en we zijn erg tevreden. Fijne, persoonlijke service en alles verliep soepel en professioneel. Het bedrijf is netjes en schoon, het personeel is vriendelijk en tijdens het wachten kregen we ook nog lekkere koffie. Daarnaast is er een ruime keuze uit auto’s. Al met al een hele prettige ervaring. Zeker een aanrader!

Goed georganiseerd bedrijf

Een goed geolied bedrijf met enthousiaste medewerkers die dit zeker ook uitstralen. Van de receptie medewerkers naar de koffiedames tot de verkopers en de afleveraars, iedereen is even hartelijk.

Top om weer een 2e Volvo bij Mudde Kok te kopen

Wij hebben hele prettige contacten gehad bij Mudde Kok en hebben uiteindelijk een hele mooie XC60 gekocht.

• Bereikbaarheid

Het was een gezellige geslaagde ochtend met onze nieuwe auto

We werden ontzettend hartelijk ontvangen door Daniel. Hij is erg geschikt voor deze baan. Een gezellig praatje met koffie en een heldere uitleg over onze nieuwe Volvo. Samen op de foto en toen we bijna weg gingen kregen we ook een heerlijk cadeau aangeboden, verse gerookte zalm. Een mooie belevenis bij het prachtige bedrijf Mudde& Kok! Waar we zeker weer gaan komen!! Lammert en Heleen Pleiter 5-3-2026.

Fijn en meedenkend bedrijf

Heb intussen meerdere wagens gekocht bij Mudde kok en heb hier zeer goede ervaringen mee! complimenten voor Jair en Gerralt Denken mee en gaan problemen niet uit de weg.

• Bereikbaarheid

Mooi bedrijf met fantastische auto's en goede medewerkers.

Vandaag nieuwe XC60 black edition opgegehaald, zowel bij aankoop als bij aflevering heel tevreden over de medewerkers, mensen met verstand van zaken, een aanrader.

• Bereikbaarheid

Prima adviseur met verstand van auto’s, aflevering keurig door een junior medewerker.

Blij verrast in Nunspeet, geen standaard autozaak maar een gemotiveerde club autoliefhebbers.

Fantastisch!!!!!

Vanaf het eerste telefoongesprek en het moment van binnenstappen in Nunspeet, in 1 woord: Fantastisch!!!! Ontvangst met koffie, een lange proefrit, onderhandeling, uitleg bij levering, ik kan niet anders zeggen dan fantastisch!!!!!

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet