Super tevreden.

Wij zijn super tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen bij de koop en afleveren van de mooie Volvo XC60. Zeker dank voor het geduld bij afleveren wij zijn mensen op leeftijd en hebben nu eenmaal meer tijd nodig om alles te begrijpen. Wat een mooie auto, wij zijn er heel blij mee. Groet, Fam. Krijger

Vriendelijk

Netjes en vriendelijk geholpen bij aankoop, bij afleveren nemen ze alle tijd voor uitleg. Bedankt voor de service, tot nu alles top.

• Bereikbaarheid

Zeer goede service gehad bij de aankoop

Recent een mooie auto gekocht. Ben over alles goed te spreken maar de service springt er goed uit. Word goed geholpen en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Super fijn geholpen

Als je binnenkomt voel je je gelijk op je gemak prima geholpen bij de aankoop door Marc en de aflevering was idem dito men neemt alle tijd om je goed van dienst te zijn. Wij zouden Mudde Kok aan iedereen aanraden super bedankt, wij waren heel tevreden Groetjes Nel en Cor

• Bereikbaarheid

Professioneel en vakkundig van verkoop tot aflevering

Nadat we onze "nieuwe" auto zagen op internet en we hem wel even in het echt wilden bewonderen, werden we erg vriendelijk te woord gestaan. Een proefrit kon onmiddelijk worden geregeld. Na de proefrit werden onze vragen vakkundig beantwoord en dus konden we snel de deal sluiten. Vandaag de auto opgehaald en ook vandaag weer zeer vriendelijk geholpen. De auto werd in alle rust uitgelegd. Een duidelijke uitleg van alle knopjes en ook de telefoon werd meteen even gekoppeld aan de auto. Top!

• Bereikbaarheid

Ben goed geadviseerd en te vreden

• Bereikbaarheid

Gastvrij bedrijf met uitstraling en kundig personeel.

Prima ontvangst en later met auto weer uitgezwaaid. Daartussen betrokkenen en kundig behandeld.

• Bereikbaarheid

Een perfecte ervaring. Waarvoor dank!

Van eerste aankoopgesprek tot aflevering hadden wij het gevoel als klant begrepen te worden. De open sfeer, de deskundigheid en klantgerichtheid hebben wij bijzonder gewaardeerd. Het is fijn om kennis te maken met een bedrijf dat de zaak goed op orde heeft.

• Bereikbaarheid

top behandeling vanaf binnenkomst tot de aflevering

v

Keurig, professioneel

Alles stip geregeld volgens afspraak. Keurige ontvangst. Duidelijke uitleg. Prettig zakendoen.

Voldoende

De eerste ervaring was heel goed keuring. En ik kreeg ruim de tijd op proef te rijden. Tja, prachtige auto gekocht. Nu ben ik geen expert, maar ik had toch wat zaken over het hooft gezien. Bij oplevering bleek er een butsje in de lak te zitten op de achterklep en een hoekje uit de bekleding. Daar was bij oplevering niets meer aan te doen natuurlijk. Maar was dat niet opgevallen bij de poetsbeurt? Bij thuiskomst bleek er ook nog een kitlaag op het achterlicht te zitten. Dat vind ik dan toch jammer. Daar hadden ze wel duidelijk over kunnen zijn. Bij oplevering kregen we een zalm mee. We gingen er vanuit dat deze vacuum was. Helaas, dus na een paar dagen bedorven. Maar goed oplevering was goed. Er is uitgebreid de tijd genomen om alles te laten zien en uit te leggen.

• Bereikbaarheid

Fantastisch bedrijf, een aanrader.

Vanaf eerste bezoek tot en met de aflevering, geweldig goed ervaren. Fantastisch bedrijf met heel vriendelijk en ervaren personeel. De aflevering alle tijd voor uitleg, en een heel leuke attentie mee. Topbedrijf een aanrader.

• Bereikbaarheid

Komt op mij over als betrouwbaar bedrijf.

Mooi bedrijf op goede lokatie met erg aardige medewerkers. Bij aflevering stond de auto keurig gepoetst klaar en werd de tijd genomen om alles uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. De ontbrekende witte kentekenplaat is keurig volgens afspraak nagezonden. Ga bij aankoop volgende auto hier zeker naar terug.

klantvriendelijke en geduldig

Hier heb ik mijn eerste elektrische auto gekocht en het was vanaf het begin tot eind super. Vooral Wouter is een hele slimme en vriendelijke man die ons had geholpen. zeker een aanrader!

Professioneel en net bedrijf

Fijne ontvangst, duidelijke uitleg over auto bij eerste kijkafspraak. Bedrijf maakt een professionele en nette indruk. Bij aflevering van de auto werd de tijd genomen en alles was precies volgens afspraak voorbereid. Kortom een goede ervaring.

• Locatie N.v.t.
  • Bereikbaarheid

Mooi bedrijf waar klantvriendelijkheid nog echt telt

We zijn zowel met de aankoop als de aflevering goed geholpen. Vriendelijke medewerkers en de ontvangst is voortreffelijk als je binnenkomt. Tijdens de aflevering liepen we ergens tegenaan. Dit werd serieus opgepakt en daar werd een notitie van gemaakt.

Verkoop super, aftersales slecht

De aankoop is prima verlopen, helaas de vervolgstappen elke keer een teleurstelling. Tot 3 keer opnieuw terug voor een zelfde euvel... nu een beurt gehad. Na sluitingstijd opgehaald. Er was beloofd dat we gebeld zouden worden om meerdere punten te bespreken. Echter blijft dit steeds uit. Nu 3 keer zelf aangegeven en de juiste persoon zou ons terug gaan bellen. Zo is afgelopen donderdag na mijn ergenis ook nadrukkelijk beloofd dat er vrijdag door de juiste persoon gebeld zou worden. Je raad het al.... niks. Betekend dit dat de consument maar steeds zelf moet bellen? En ook dan niet eens geholpen word?

Perfect!

Aflevering keurig voorbereid, de tijd genomen voor informeren over auto met persoonlijke begeleiding.

• Bereikbaarheid

Groot aanbod met goede service

Netjes geholpen en uiteindelijk de juiste auto gevonden voor een scherpe prijs. Auto netjes afgeleverd.

Top ontvangst en begeleiding bij Mudde Kok

Top ervaring bij Mudde Kok. Na wat jaartjes weggeweest te zijn weer terug bij dit bedrijf. Vriendelijke ontvangst en super geholpen bij de keuze van de Volvo XC60. Superblij met deze keuze.

• Bereikbaarheid

Top geregeld van begin tot eind.

Super geregelt. Goede ontvangst en afwikkeling.

Prima!

Zeer tevreden. Na een paar kleine problemen werd alles met grote professionaliteit opgelost. Veel succes in de toekomst! De zalm was heerlijk!

Uiteindelijk een mooi resultaat

Uiteindelijk een mooi resultaat, een bomvolle xc 60 black edition, scherpe prijsstelling waar de scherpe kantjes vanaf waren. Snelle levering.

Gewoon goed

Dit is onze tweede landrover die wij hebben aangekocht bij Mudde Kok. Heel vriendelijk en goed geholpen.

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet