Helemaal top!

Heldere afspraken en goede toelichting op de mogelijkheden. Oplevering ook goed op maat naar beheoften.

Goed en professioneel

Top bedrijf !

“Er wordt overal ruimschoots de tijd voor genomen en het personeel is erg vriendelijk. Vooral de haal- en brengservice voor onderhoud is een geweldige service!”

• Bereikbaarheid

Prima ontvangst tot aflevering echt Top

Een prima betrouwbaar bedrijf met veel kennis.

Helemaal top

Zeer goede ervaring met mudde en kok . Mannen met verstand en kennis

Geweldig bedrijf. Aardige mensen

Woord is woord. Prettige onderhandeling gehad. Verkopen fantastische auto’s

• Bereikbaarheid

Prima auto en prima geholpen

Prettige ontvangst en fijne afhandeling!

• Bereikbaarheid

Afspraak is afspraak en daar houden ze zich aan

Uitmuntende verkoop inkoop service uiteraard moeten iedereen geld verdienen maar dit gebeurt ook correcte wijze zonder overdreven charmes of verkooptechnieken recht voor je raap

Top alles klopt

Zeer goed gesprek gehad met verkoper auto met zin ingeruild ook de uitleg was perfect!!

Gewoon zoals het hoort!!

Ben wel wat gewend maar dit is nog zo als het hoort. Ie gaat met een goed gevoel rijdend de deur uit

Uitstekend geholpen

De aankoop was geweldig. Van begin tot het einde was alles top geregeld. Ook de service verdiend een pluim!

Prima bedrijf

Onlangs een nieuwe Ford Kuga gekocht bij Autobedrijf Mudde en Kok We zijn uiterst correct en deskundig geholpen. Een echte aanbeveling.

Aankoop uitstekend verlopen

Keurige en nette Volvo XC40 p8 gekocht . Prima inruilprijs voor onze inruilauto gekregen die we 2,5 jaar hebben gehad. Aflevering ook netjes en correct verlopen..

fantastisch

Zeer leuke verkoper die zeker niet iets aan je wilt verkopen. Gewoon een eerlijk en opricht gesprek over de eventuele aankoop van een auto. Niks op dringen gewoon een super aangenaam gesprek.

Thuiskomen!!

Inmiddels mijn 4de XC 60 gekocht bij Mudde Kok. Toen ik de laatste kocht had ik tussendoor een uitstap gemaakt naar een ander merk, maar het Volvo gevoel bleef knagen, dus op naar Nunspeet en dat voelde als thuiskomen. Heerlijk bedrijf, kort lijnen en maakt waar wat ze beloven.

Prima geholpen

Verkoop lekker soepel, afleveren en infoduidelijk.

• Bereikbaarheid

Zo rij je met plezier naar Nunspeet

Je occasion voelt als splinternieuw dankzij een eersteklas ontvangst

heel goed

goede service, prachtig bedrijf.

Goed geholpen

• Bereikbaarheid

heel netjes correct en behulpzaam

Zoals ik bij Mudde en Kok ben geholpen is dit zeer naar mijn wens verlopen, ook voor mijn familieleden die heel goed zijn geholpen.

Correct en betrouwbaar.

De aankoop van de nieuwe auto en de inruil van onze auto is heel vlot en volgens afspraak verlopen. Goed dat jullie van het eiland naar het vaste land zijn verhuisd.

• Bereikbaarheid

Goed en verzorgd bedrijf!

De aankoop was erg prettig goede informatie klantvriendelijk en duidelijk. Jammer was dat afspraak voor drie weken later werd gepland en kenteken helaas nog niet binnen was, verkoper vertelde dat het vier weken duurde dus dan was het beter geweest om dat aan te houden om enige teleurstelling te voorkomen. Verder zijn we zeer goed geholpen en is de auto netjes afgeleverd

• Bereikbaarheid

Mooie locatie en ervaren personeel

Conform afspraak

Uitleg van instellingen in de auto is voor mij persoonlijk onvoldoende. Mijn zoon was er ook bij en die is daar heel handig in, maar niet iedereen heeft de kennis, dus daar is voor een aantal klanten n.m.m. wel een verbeterpunt,

• Locatie N.v.t.
  • Bereikbaarheid

Efficiënt en vriendelijk, no nonsens

Wonend in Den Bosch zijn wij enthousiast ontvangen door Jair en al echte klanten behandeld. Dat zelfde gold voor de positieve wijze waarop de verdere afwikkeling is gegaan. Jullie hebben een prachtig bedrijf met positief ingestelde mensen. Alle lof !!!

Oosteinderweg 104

8072 PD Nunspeet