Goede vlotte afhandeling qua verkoop zonder nonsens en aflevering. Goede prijs zonder gezeur
Afgelopen zaterdag bezochten wij de geweldig mooie showroom om een mooie witte Renault Clio te bezichtigen en natuurlijk een proefrit te maken. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen. Na een relaxt praatje en een kop koffie met gebak met een van de medewerkers werden we begeleid door het proces van Mudde en Kok. Je voelt je op je gemak. Ook de afhandeling van in en verkoop liep soepel. Vandaag de Renault opgehaald met een zeer goede service. Wij zijn een paar tevreden klanten. Dank aan Wouter en Bart voor hun duidelijke uitleg. Groet Wilbert en Lisette
Derde keer een auto hier gekocht. Mag niks anders zeggen dan complimenten. En ondanks de verhuizing uit Urk, nog steeds een lekker stukje vis mee naar huis.
Zie boven
Prettige en niet opdringerige atmosfeer. Alles goed geregeld bij aankoop en aflevering. Als after sales en service net zo is dan is het een TOP bedrijf
prettige omgeving om een auto te kopen
Netjes behandeld Nemen de tijd voor je Geen opdringere verkoop praatjes Vriendelijk personeel
Ik was erg zoekende naar wat voor soort auto ik zou kopen. Dit verreisde veel proef ritjes en bij Mudde Kok ging dit heel vertrouwd en heel soepel! Je geeft aan waar je in wilt rijden en ze zorgen dat de auto binnen klaar staat voor de proefrit. Uiteindelijke een keuze gemaakt en ben super tevreden met de afhandeling. Voor mijn volgende auto zou ik ook zeker weer terug gaan naar Mudde Kok!
Goed geholpen totaal geen probleem als je toch een met een andere auto proefrit wil maken
Een relatief groot autobedrijf die z’n zaakjes goed onder controle heeft met behoud van vriendelijkheid en oprechte interesse in de koper. Dit zijn niet de typische autoverkopers, ik hoop echt dat ze dit in stand houden. In eerste instantie door andere opgedane ervaringen een beetje sceptisch, nu blij verrast. Dat dit kan bij zo een groot bedrijf, daar word ik blij van. Houd dit vol en jullie zullen worden beloond met veel tevreden klanten!
Prachtige zaak , fijne mensen.
Werd uitstekend geholpen en heel plezierig in ongang
V begin t eind v koop In 1 woord geweldig
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Mark, aan een heerlijke mooie nieuwe auto.
Zeer professioneel bedrijf met toegankelijke mooie showroom. Vanaf binnenkomst ter oriëntatie tot het wegrijden bij het afleveren waren zeer goed en gemoedelijk. Mijn beste klantervaring ooit bij het aanschaffen van een auto met daar bijhorende service voor onderhoud.
Wordt goed geholpen en je bent klant!
Sympathiek, No Nonsens, Vriendelijk
Goed geholpen. Zeer tevreden met de nieuwe auto.
We hebben een afspraak gemaakt en konden snel terecht, per mail wordt je goed op de hoogte gehouden. Je bent geen nummer in een lange rij.
Vanaf eerste contact voel je jezelf klant. Vanuit de mooie locatie in Nunspeet heb ik tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Goede service, direct antwoord.
Vriendelijk en deskundig
Ik ken mudde kok als klant al vanaf 2017. Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Vriendelijke medewerkers, goede accomodatie en super service. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Goed meegedacht en een top service
Vriendelijke ontvangst: je voelt je welkom. Het team neemt uitgebreid de tijd voor klant. Luisteren naar en communiceren met de klant zijn sterke punten. Tot en met de aflevering blijft de aandacht heel persoonlijk en in de puntjes geregeld. Nogmaals dank voor de heerlijke verrassing.
Erg persoonlijk. Nemen de tijd voor je. Zijn belangstellend en oprecht blij voor je dat je een mooie nieuwe auto aanschaft. Prachtige zaak. Allemaal aardig én attent. Ontvangst goed en een voortreffelijk kopje koffie van de meneer uit de koffiecorner. Super.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.