Goed geholpen en ook prima afhandeling
Werd heel netjes geholpen toen ik de proefrit kwam maken en ook tijdens de onderhandelingen en het ophalen zeer netjes en professioneel geholpen.
Men had alle tijd om informatie te geven over de auto waar ik interesse in had. Proefrijden kon direct en de onderhandeling daarna over de aankoop en de inruil was transparant en vrij snel afgerond. De aflevering was ook prima. Duidelijke uitleg en een auto die er uitzag als nieuw. Een bedrijf om iedereen aan te raden die een auto wil kopen.
Zeer vriendelijk, kundig personeel. Mooie locatie. Telefonisch alle lof. Maar het kan niet zijn, dat ik bij aflevering, als klant, zaken moet aanwijzen die niet kloppen. Geen wielsloten, geen 2de laadkabel, geen afdekhoes aanwezig. Had het leuk gevonden om het contract te tekenen en houden, met een mooie Mudde Kok pen ipv een blauwe bic pen. Zijn net de extra's die telen in dit segment denk ik.
We waren redelijk spontaan in het aankomen voor een testrit. Net van tevoren nog gebeld en er werd fijn tijd gemaakt. Gastvriendelijk ontvangen zonder zorgen, zonder druk. De auto stond klaar voor de testrit en we hebben een uitgebreid rondje kunnen maken. De auto voelde fijn en na de testrit, nogmaals een koffietje, zijn we rustig samen gaan zitten. Een nette en eerlijke inruilprijs gekregen en vervolgens een goed open en eerlijke ‘onderhandeling’ gehad. Door het fijne gevoel bij Mudde Kok , we hebben veelvuldig anders gezien en ervaren, de keuze gemaakt om tot aankoop over te gaan. Vervolgens snel geregeld en terug naar huis. Daarna een telefoontje gehad over de afleverafspraak, genoeg informatie en alles netjes per mail toegestuurd. Aangekomen op de dag van levering ook weer netjes ontvangen en de auto stond natuurlijk weer klaar. We kregen rustig de tijd om alles te bekijken en uit te proberen voordat we gingen vertrekken. Daarnaast op het laatste moment nog een winterset kunnen aankopen doe we op eerdere foto’s hadden gespot. Alles werd netjes ingeladen en ook hier weer een hele fijne ervaring. Ik heb alleen maar complimenten over hoe ze bij Mudde Kok met je omgaan.
Goede service en vriendelijk personeel ik ben netjes geholpen bij de aankoop van mijn andere auto en ben tevreden over hoe alles is verlopen.
Fijn bedrijf, fijn ontvangst en prettige verkopers. Ook bij het ophalen van de nieuwe auto zijn we weer goed geholpen. Aanrader!!
Bij MuddeKok staat de klant echt centraal. Prachtig bedrijf met deskundige mensen en goede service. Daarnaast heel veel keuze.
na wat zeer prettige gespreken gevoerd te hebben over de telefoon met Brian ,,op afstand,, een mooie Range Rover evoque gekocht. Na 2 weken de auto op wezen halen in Nunspeet bij Daniel zo een 125 km bij onze woning vandaan. Bij aankomst stond hij er precies zo bij al s we op de foto zagen in top staat (range rover is 10 jaar jong) Ik zag alleen dat ze een klein item vergeten waren maar hier werd gelijk actie op ondernomen Moest even onder het genot van koffie en een heerlijke club sandwich die besteld werd (was rond lunch tijd) Al met al zeer tevreden en kom voor onze volgende auto graag weer jullie kant op
Vanaf het eerste cintact was alles goed, tot in de puntjes geregeld en consistend bij alle ervaringen met contact van personeel!
Voor de 2e keer hier een auto gekocht, een tevreden klant komt uiteindelijk altijd terug.
Zowel de inruil als de aanschaf van mijn nieuwe wagen is prima verholpen bij deze nette organisatie. Keurig voor elkaar! Ik zal stellen, tot ziens!
We zijn via een autoverkoopsite bij Mudde en Kok terecht gekomen. We konden op korte termijn een proefrit plannen voor de Hyundai Ioniq 6 die we uiteindelijk ook gekocht hebben. Op een kleine miscommunicatie i.v.m de proefrit na is alles perfect verlopen. De ontvangst was hartelijk en gastvrij. We kregen uitgebreid de tijd voor uitleg en voor de proefrit. We hebben naar ons idee een nette prijs betaald voor de auto. Op ons verzoek is er een deukje in een portier verwijderd: ziet er weer als nieuw uit! Ook bij de aflevering werd uitgebreid de tijd genomen voor vragen en inspectie. Dit gaf ons een vertrouwd gevoel.
Snelle service. Wat ze zeggen beloven ze. Alles was goed geregeld. Zou de volgende keer zeker weer een auto bij Mudde de Kok kopen
Hun dienstverlening is goed!
Wederom buitengewoon prettige ervaring.
Prima bedrijf, wij zijn zeer goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. Super geregeld van aankoop tot aflevering waarbij alle tijd werd genomen voor uitleg van de auto.
Een mooi en net bedrijf, Bij binnenkomst word je vriendelijk te woord gestaan met een vers kopje koffie. Verkoper net en vriendelijk, niet opdringerig en eerlijk over alle zaken mbt tot inruil. Duidelijke uitleg en leuk presentje bij aflevering. Al met al een goede ervaring tot nu toe.
De aflevering van onze auto verliep prima. Loïs heeft ons netjes, vriendelijk en klantgericht geholpen - complimenten!! Leuk dat ook verkoper Marc nog even langskwam!
3 weken na aankoop de auto op mogen halen, helaas met storing waardoor hij weer opgehaald moet worden. Slordig. Bovenstaande naar tevredenheid opgelost! Maandagavond kwamen ze de auto halen (we wonen een uur van Nunspeet) en dinsdagavond kwamen ze hem weer brengen. Top opgelost!
Originele beoordeling
Begeleiding van eerste binnenkomst in de showroom tot en met vertrek na afronding koop was TOP: een 10+ waard. Waar word je door 3 man, de verkoper en het afleverteam, bij vertrek uitgezwaaid?!
Mudde Kok biedt een totaalpakket onder 1 dak: van verkoop tot onderhoud en beschikt over een groot en gevarieerd aanbod. In 2018 kochten we onze eerste auto bij Mudde Kok, toen nog op Urk. De zeer persoonlijke benadering, het altijd meedenken, de grote betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie maakten dat we ook voor onze volgende auto weer naar Mudde Kok zijn gegaan, ook al is Nunspeet voor ons een uur rijden. Het was weer een warm welkom en het hele proces is uitstekend verlopen. De grote Urker zalm bij de aankoop van de auto maakt het af. Ook na de aanschaf van de auto staan de medewerkers altijd voor je klaar en de mobiliteitsservice garandeert dat je altijd een vervoersmiddel hebt!
Zeer prettig en kundig.
Zeer vriendelijk duidelijk en een super service.
Vanaf het eerste bezoek geen enkele twijfel gehad over de kwaliteit van het bedrijf. De wijze van benadering en de behulpzaamheid en alertheid door/van het personeel geeft alle vertrouwen in het verdere verloop.