Betrouwbaar en vakkundig

Monteurs met kennis , fijne werkplaatschef vriendelijk

Vriendelijk en snel

Goede service, vriendelijk, meedenken. Uitstekend!

werd snel geholpen bij pech

Kreeg vrijdag 30 dec. in de middag pech met de auto, slechts enkele kilometers van huis. Monteur van Bosch Revelhorst was er snel en heeft ervoor gezorgd dat de auto in de garage kwam en wij thuis.

Service hoe het hoort te zijn klasse

Goede service bedankt

Zeer tevreden over dit autobedrijf!

We kwamen er tot onze schrik achter dat we de winterbanden nog niet hadden laten monteren voor onze trip naar Duitsland. Ondanks de drukke periode voor de monteurs hebben ze ons zeer snel geholpen, zodat we veilig op reis kunnen. Een prima bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Staan altijd klaar als je komt.

Staan altijd klaar als je komt.

Prima garage en goeie service

Je wordt en correct behandeld. Goede en betrouwbare garage. Dicht bij mij in de buurt. Ben er blij mee

ondanks drukte toch tijd vrijgemaakt voor een onvoorziene grote reparatie

Vriendelijk personeel. Ondanks grote drukte toch tijd gevonden voor een grotere onvoorziene reparatie van mijn auto. Ik kwam voor een grote beurt. Het duurde wel een paar dagen, maar begrijpelijk bij een volle planning.

Goed de APK geregeld en duidelijke communicatie. Bedankt!

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en betaalbaar

Werden netjes gebeld wat er vervangen moest worden bij het onderhoud en kregen gelijk de kosten te horen. Kosten vallen altijd tegen maar we kregen zeker niet het gevoel dat we teveel moesten betalen.

Goede service, snel, vriendelijk en problemen zijn adequaat opgelost!

Deze mensen staan altijd klaar voor je

Al een aantal jaren ben ik klant van deze garage en word ik steeds efficiënt en snel geholpen. Ze zijn deskundig en geven niet onnodig geld uit. Naast onderhoud doen ze ook verhuur van busjes en ook dat doen ze heel goed. Niet te vergeten: ze hebben ook een tankstation met winkel en (!) daar kun je vers klaargemaakte sushi bestellen.

Vakmanschap en betaalbaar

Kom al jaren bij deze zeer prettige garage, achterhoekse betaalbare vakbekwaame nuchterheid. Waarin met de klant meedenken voorop staat. De koffie is heerlijk. We moeten er voor om rijden maar onze auto gaat naar Christiaan en zijn team.

Snel en goed

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Flexibel en meedenkend

Goede communicatie en vakwerk

Goed en vriendelijk geholpen.

Super goed! Fijne goede garage met vriendelijke en deskundige medewerkers

Al jaren komen wij hier en voelen ons hier thuis!

Goed bedrijf

Goede werkplaats, duidelijke communicatie.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Geen onzin en bij beurt alleen vervangen wat noodzakelijk is

Prima mensen, goede service. Duidelijk

Makkelijk afspraak APK keuring en onderhoudsbeurt. Werd erna keurig thuisgebracht en later weer opgehaald! Ging snel. Fijn bedrijf! Mensen waat je vertrouwen in kunt hebben!

Goede service snel geholpen

Prima en snel geholpen goede service

Servicegericht en meedenkend bedrijf

Vlak voor mijn vakantie kreeg ik problemen met mijn koppeling. Oorzaak was duidelijk, en dat het niet even snel opgelost kon worden ook, gezien de beschikbare tijd. Gelukkig heeft Groot Jebbink 2 vestigingen en mocht ik mijn auto daar brengen. Verwachting was 2 werkdagen, maar aan het eind van de 1e werkdag kreeg ik al een telefoontje dat het toch nog gelukt was en ik mijn auto tot 20.00 uur kon ophalen. Super service !

Uitstekend geholpen

Super service!

We zijn al zeker 20 jaar heel blij met Groot-Jebbink, net als ouders, schoonouders en kinderen trouwens! Van hulp bij het zoeken naar een auto tot de onderhoudsbeurt of een snelle check: top service en fijn om een betrouwbare garage te hebben!

Snelle service

Als er problemen zijn met de auto, kun je snel terecht bij Christiaan en word je snel geholpen.

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen