Auto opgehaald en weer teruggebracht. Klasse

Prettige garage met goede service, vervangauto bij lange reparatie

Duidelijk in de kosten, vriendelijk.

Top service!

Snelle service, heldere uitleg.

Snel en bekwaam

Soepele afspraak welke ook nagekomen wordt Deskundig advies

Nu, goede service

Moest ruitenwissers vervangen, snel gedaan door een meisje. Prima. Alleen terugkomend op de winter periode. Wou ,de auto niet starten maar jullie konden niet komen. 500 meter van mijn huis.. Was ik minder tevreden.

Goede en snelle service

Gewoon top

Goede en snelle service

Vriendelijk en snel geholpen. Niet goedkoop.

Prettig bedrijf

No no nonsens bedrijf

lzweerus

Mij ervaring is erg positie , Vriendelijk mensen ,meedenkend in mijn omstandigheden , goed werk en altijd attent , Een dikke 8 dus .

altijd correct geholpen

Duidelijke communicatie

Ivm grote van de bus nu naar de vestiging in Zutphen geweest. Ook hier positief over het bedrijf net als in Vorden.

klant vriendelijk, vertrouwd

Ik ben al mijn hele autorijdend leven - en dat is erg lang - hier klant en dat is erg prettig.

Er wordt zorgvuldig en goed gewerkt. Tip. Als de auto de dag ervoor gewassen is, liever niet nog een keer door de wasstraat. Schoon is schoon. Dan liever een wasstraatbon voor een ander moment.

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Bij het vervangingen van mijn distributieriem ben ik goed geholpen en de offerte klopte met de werkelijke gemaakte kosten.

Top service

Netjes geholpen.... auto weer tip top in orde

Superieur

Ben in alle opzichten zeer tevreden over het garagebedrijf Groot-Jebbink. Nu al bijna 40 jaar.

Snelle en goede service, klantvriendelijk, goed resultaat.

Fijne garage!

Denken goed mee, proactief en eerlijk. Meerdere ervaringen gehad en tot nu toe elke keer met een tevreden gevoel weggereden. Erg fijne garage, zo zie je ze niet vaak meer!

Vriendelijke en snelle service waar kan!

Vriendelijke en snelle service waar kan!

Snelle service

Vriendelijke behandeling. Altijd goed overleg over kosten en wat er moet gebeuren.

Altijd super behulpzaam en vriendelijk!

Snel, kundig en vriendelijk!

Top bedrijf

Top bedrijf.

Persoonlijke top service

Persoonlijke top service, vakkundig personeel.

hele goede service

Gelderhorst 6