perfect, zeker aan te bevelen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer klantvriendelijk bedrijf die de afspraken nakomt.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik kom al een aantal jaren bij BCS Revelhorst voor onderhoud en APK. Dat geeft eigenlijk al aan dat ik tevreden ben over dit bedrijf. Vandaag echter een iets mindere ervaring met hen. Vanmorgen vroeg de auto gebracht om de distributieriem te laten vervangen. Om 12:30 uur de auto opgehaald na een telefoontje dat hij weer klaar stond. Er bleek echter een vreemd kloppend bijgeluid in te zitten dus meteen weer terug gereden. (Beetje angstig na distributieriem vervanging). Auto weer achter gelaten. Na een kleine 2 uur een telefoontje dat de auto weer klaar stond. Afijn, de auto weer opgehaald en wat blijkt bij thuis komst: Nog steeds het bijgeluid dus wederom terug naar de garage en de auto weer achter gelaten. Eind van de middag weer een telefoontje dat de auto klaar stond en het euvel nu definitief verholpen is. De auto dus weer opgehaald en inderdaad het bijgeluid is weg. Hopelijk echt definitief nu want enige achterdocht blijft. Kan gebeuren zoiets maar wel heel vervelend dat ik uiteindelijk 3 x de auto moest achter laten voor alles in orde was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, goede kwaliteit. \'s ochtends de auto brengen, je wordt netjes naar je werk gereden (in Vorden) en de auto wordt \'s middags weer voor de deur afgeleverd! Topservice!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ben tevreden over de terugkoppeling en afstemming van het onderhoud. Een tip:t mijn klokje en de radiozenders moest ik opnieuw instellen. Zou prettig zijn als dit bij het onderhoud uitvalt, dit even gecheckt/opgepakt wordt.

goede service, goed behandeld

Prima bedrijf, goede service en bejegening.

goede service, goed behandeld

Zoals gewoonlijk een goede service, en het gebruikelijke telefoontje wat er tijdens de APK is gevonden, mèt de prijsopgave. Gelukkig valt het meestal lager uit dan ik van tevoren dacht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al meer dan 20 jaar ervaar ik goede service, klantvriendelijkheid en dat alles voor een prettige prijs. Tevens uitleg over reparaties e.d.

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen