slechter dan verwacht
Geachte heer/mevrouw, Sinds 2007 (bijna 10 jaar) ga ik naar BCS Revelhorst. Altijd tevreden geweest met de garage, maar nu niet meer met het/de laatste contact(en) met de garage (raambediening bestuurderszijde defect). De afhandeling is uiterst slecht en klantonvriendelijk verlopen. De Ford focus is van 2003 (sinds 2007 bij BCS). In 2012 is unit vervangen (raambediening bestuurders-zijde). Met mijn lage kilometerrage van deze auto en zorgvuldige gebruik (vanaf 2012 circa 200-250 maal gebruikt/ herleidbaar) mag je volgens mij wat anders hiervan verwachten. Dat het defect gaat, kan aan 3 dingen liggen, gebruik, montage of materiaal. Weet voor 100% dat het niet aan gebruik ligt. Ook weet ik dat onderdelen zeker niet onbeperkt meegaan, maar in dit geval is het zeker niet normaal dat dit gebeurd. In het contact met BCS, 1 keer onbereikbaar (kan gebeuren) en 2 keer niet teruggebeld door de mede-werker van de werkplaats. Toen ik zelf maar terug-belde, was het een bijzonder onplezierig gesprek. Medewerkster Balie heeft mij bij eerste bezoek goed en vriendelijk geholpen. Het vervolg was/is een afknapper. Dit heb ik ook met BCS besproken, maar moet deze werkwijze schijnbaar gewoon vinden (Vind het normaal als je beloofd te worden teruggebeld, dat ook word gedaan). In onderstaande cijfers heb ik een combinatie gemaakt, wat ik gewend was en het laatste bezoek. De afhandeling vind ik dus bijzonder slecht gedaan/ opgelost. (is ook bekend bij de garage). Gezien deze ervaring van service en afhandeling, kunt u concluderen hoe betrouwbaar ik nu deze garage vind (als het moeilijk word). Tevreden, NEE dus. Bij een reeele oplossing was ik een tevreden klant gebleven. Ben hierin meer dan schappelijk geweest!! N.b.: De verwachting, is dat ik binnen afzienbare tijd afscheid moet nemen van de orginele accu (na bijna 14 jaar), omdat hij bijna op is. Dat mag volgens mij ook.... BCS is voor de korte termijn gegaan. Is hun keuze.... Maar met deze service, jaag je m.i. klanten weg.