Een goede garage. Duidelijk.

Prima, servicegericht.

Ter zake doende informatie. Auto werd opgehaald en gebracht wat handig uitkwam omdat ik in Vorden woon.

Goede servies

Top service met vakkennis!

Ik kom hier al jaren! Er wordt altijd met je meegedacht, geen verrassingen achteraf, uiterst vriendelijk, vakbekwaam, ontzorgend, klantgericht en met passie aan het werk.

Gewoon een goede garage!

Je wordt op de hoogte gehouden over wat de reparaties zijn voor men begint. Vriendelijk personeel die desgewenst duidelijk uitleg geeft over de werkzaamheden. Kom er al jaren, zegt al genoeg.

zeer vriendelijk, snel en correct

zeer vriendelijk, snel en correct

Op bijzonder prettige en correcte wijze on-line een keurige occasion gekocht

Vanwege de heersende Corona-beperkingen werd de koop telefonisch overeengekomen zonder dat de auto bekeken werd. De auto is dus in goed vertrouwen gekocht en werd keurig in orde thuis afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf van (Jan)Groot-Jebbink, beter kan eigenlijk niet

Heldere communicatie en eerlijk over de reaparaties

Auto weggebracht, nadat een andere garage reparaties niet goed had uitgevoerd. Hebben het snel hersteld en konden telkens precies uitleggen wat aan de auto was gesleuteld. Prettig contact en auto mooi afgeleverd!

perfecte afhandeling en vriendelijke bejegening!

Ik ben vaste klant bij dit bedrijf en ben zeer tevreden over de professionele , klantvriendelijke en hoffelijke bejegening!

Eindelijk een garage waar men eerlijk te werk gaat en duidelijk zijn met communiceren. Ik hoef niet meer verder te zoeken naar een ander garage ๐Ÿ‘

Betrouwbaar, klantvriendelijk en professioneel

Armand en zijn collega's zorgen er altijd voor dat je goed e professioneel geholpen wordt. Niemand vindt het leuk om geld uit te geven aan reparaties. Maar bij de Bosch garage aan de Revelhorst heb je tenminste het gevoel dat ze eerlijk zijn en je zeker NIET belazeren. Bedankt en tot de volgende keer. Maar eerlijk gezegd hoop ik dat ik niet snel terug hoef:-).

Onze auto rijdt weer ๐Ÿ˜

Bosch Car Service Revelhorst heeft flexibel onze auto opgevangen, die met de sleepkabel van de ANWB binnen kwam omdat ie niet meer startte en net zo lang gezocht naar de oorzaak en dit vakkundig hebben opgelost. De auto rijdt weer, wij zijn tevreden ๐Ÿ˜

snelle en vlotte service

Vriendelijk personeel die de klant centraal stelt. De auto wordt hierbij in een prima gecontroleerde en gewassen staat weer afgeleverd.

Super goed en eerlijk geholpen!

Vriendelijke behandeling en goede service

Leuke en vlotte dame aan de telefoon voor het maken van de afspraak. Had snel in de gaten wat er speelde en heeft eea goed geregeld. Kon op zeer korte termijn terecht. Klus werd ook goed en snel uitgevoerd

Zeer te vreden

Auto voor Apk gebracht perfect geregeld . Bus netjes gewassen . Top

No nonsens, gewoon heel goed

Goede service met vervangende auto en reparatie vakkundig uitgevoerd

Goede service tegen betaalbare prijs

Gewoon goed geholpen en tegen een nette prijs. Monteur vroeg nog keurig of een onderhoudsbeurt nodig was en het lege batterijtje van de afstandbediening is netjes vervangen.

klantvriendelijk en vakkundig

tot op heden goede ervaring met dit garagebedrijf

Onderhoud conform afspraak gerealiseerd en kritisch op de kosten

kortsluiting in raammotor gehad en 75.000km beurt. Voordat reparatie plaatsvond werd er met mij overlegd, een vd raammotoren schoon gemaakt in plaats van direct een nieuwe geplaatst

Prima en net bedrijf

Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Werkzaamheden conform afspraak. Uitleg van de onderdelen op de factuur gekregen. Fijne garage.

Goede garage

Prima garage als de nood aan de man is wordt je zo snel als mogelijk geholpen , zeer vriendelijk personeel kan iedereen deze garage aanbevelen

Altijd behulpzaam

Altijd goed geholpen ook bij kleine dingen zonder afspraak! !

Vriendelijk en doen wat ze zeggen

Gebeld en reparatie zou eigenlijk pas eind van de week kunnen en aangegeven dat er eigenlijk wel wat spoed mee was. Hebben vervolgens toch nog de volgende dag kunnen inplannen. Reparatie prima verlopen.

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.